تیتر امروز

راهنمای سلامت روان برای شرایط جنگ
آرامش خودتان را حفظ کنید

راهنمای سلامت روان برای شرایط جنگ

در شرایطی که حملات وحشیانه و تجاوز نظامی اسرائیل به ایران و پاسخ قاطع تهران به این حملات ادامه دارد، حفظ آرامش و سلامت روان مردم در شرایط جنگی اهمیت زیادی دارد.
رئیس منابع طبیعی شهرستان آمل از سوختن ۵ هکتار خبر داد

آتش‌سوزی در مراتع آمل مهار شد/ سهل‌انگاری گردشگران

علی اصغر اسماعیل زاده، رئیس منابع طبیعی شهرستان آمل گفت: بخشی از اراضی ملی و مرتعی منطقه قاضی مزرعه پلور دچار آتش سوزی شد که با ورود به موقع مأموران آتش مهار شد.

کد خبر: ۱۶۹۹۱۳
۰۹:۴۳ - ۱۶ مرداد ۱۴۰۳

آتش‌سوزی در مراتع آمل مهار شد

دیدارنیوز: رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان آمل، از مهار آتش‌سوزی در مراتع بالادست بخش کوهستانی لاریجان آمل خبر داد.

علی اصغر اسماعیل زاده، رئیس منابع طبیعی شهرستان آمل گفت: بخشی از اراضی ملی و مرتعی منطقه " قاضی مزرعه پلور " دچار آتش سوزی شد که با ورود به موقع مأموران آتش مهار شد.

وی افزود: مأموران سرجنگلبانی لاریجان پس از اعلام وقوع حریق، با اقدام به موقع و با همکاری شهرداری رینه، دهیاری پلور و مردم در کنار همیاران طبیعت آتش سوزی را مهار کرده از گسترش آن به مناطق پایین دست جلوگیری کردند.

رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری آمل تصریح کرد: در این حریق حدود ۵ هکتار از عرصه مرتعی منطقه پلور آمل در آتش سوخت.

وی گفت: سهل انگاری گردشگران و خاموش نکردن آتش که برای گرم کردن غذا تدارک دیده بودند و ترک مرتع، باعث آتش سوزی عرصه مرتعی پلور شد.

اسماعیل زاده یادآور شد: همیاران طبیعت و شهروندان در صورت مشاهده دود و حریق باید از طریق شماره تماس ۱۵۰۴ و یا ۱۳۹ آتش سوزی را به حفاظت منابع طبیعی اطلاع دهند.

منبع: تسنیم
ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۲۷ خرداد
امروز سه‌شنبه ۲۷ خرداد
امروز سه‌شنبه ۲۷ خرداد
امروز سه‌شنبه ۲۷ خرداد