تیتر امروز

مهدی پازوکی: مذاکره یعنی تسلیم، تفکر اسراییلی‌هاست که تندرو‌ها آن را بیان می‌کنند/ حدادعادل با مصوبه تثبیت قیمت بنزین گفت به مردم عیدی دادم!/ طرفداران وفاق بانیان وضع موجود هستند
گفت و گوی دیدار در برنامه تیتر با یک اقتصاددان و استاد دانشگاه

مهدی پازوکی: مذاکره یعنی تسلیم، تفکر اسراییلی‌هاست که تندرو‌ها آن را بیان می‌کنند/ حدادعادل با مصوبه تثبیت قیمت بنزین گفت به مردم عیدی دادم!/ طرفداران وفاق بانیان وضع موجود هستند

«تیتر» در یکی دیگر از برنامه‌های خود میزبان مهدی پازوکی استاد دانشگاه و اقتصاددان بود؛ در این برنامه تخصصی درباره دلایل افزایش قیمت ارز و بحران‌های اقتصادی صحبت شد، ببینید و بخوانید.
عراقچی: برای حمله دوباره اسرائیل آماده‌ایم/ هشدار جبهه اصلاحات به پزشکیان/ قالیباف: کابینه ترمیم نشود استیضاح می‌کنیم
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

عراقچی: برای حمله دوباره اسرائیل آماده‌ایم/ هشدار جبهه اصلاحات به پزشکیان/ قالیباف: کابینه ترمیم نشود استیضاح می‌کنیم

این صد و چهل و یکمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
شادی برای «یلدا» با جیب خالی/ از شاهنامه خوانی و فال حافظ تا قصه حسین کرد شبستری
روایت دیدار از قدیمی‌ترین جشن ایران زمین در این روزها

شادی برای «یلدا» با جیب خالی/ از شاهنامه خوانی و فال حافظ تا قصه حسین کرد شبستری

هر سال وقتی آذر خانم (آذرماه) می‌خواهد رخت خود را جمع کند و برود یک اتفاقی می افتد که برای ایرانیان مقد است آن هم اجرای آیین شب چله یا همان یلداست اما این روزها همه می‌گویند چه یلدایی وقتی جیب...
کربی می‌گوید باید برای دفاع از منافع آمریکا و اسرائیل آماده باشیم

مقام آمریکایی: تهدید ایران جدی است

جان کربی، هماهنگ‌کننده ارتباطات راهبردی در شورای امنیت ملی کاخ سفید با بیان اینکه تهدید ایران جدی است، گفت: باید برای دفاع از منافع آمریکا و اسرائیل آماده باشیم.

کد خبر: ۱۶۹۸۳۴
۱۹:۵۰ - ۱۴ مرداد ۱۴۰۳

.

دیدارنیوز: مقام آمریکایی اذعان کرد واشنگتن از واکنش احتمالی ایران به اقدامات تنش‌زای اخیر رژیم صهیونیستی نگران بوده و برای حفظ منافع خود، سعی دارد از گسترش درگیری‌های منطقه جلوگیری کند.

«جان کربی» هماهنگ‌کننده ارتباطات راهبردی در شورای امنیت ملی کاخ سفید با حضور در شبکه خبری «فاکس نیوز» گفت واشنگتن از واکنش احتمالی ایران به ترور «اسماعیل هنیه» رهبر سیاسی حماس در تهران نگران بوده و به همین دلیل است که برای حفاظت از رژیم صهیونیستی، نیرو‌های خود را به منطقه فرستاده است.

مجری برنامه با اشاره به دیدار اخیر «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی و «جو بایدن» رئیس‌جمهور آمریکا در واشنگتن که مسئله آتش‌بس در آن مطرح شد، گفت حالا با گذشت چند روز شاهد کم‌رنگ شدن آتش‌بس و ورود جنگنده‌ها و ناو‌های آمریکا به منطقه هستیم.

کربی در واکنش به این اظهارات، مدعی شد که هدف واشنگتن از ارسال نیرو به منطقه جلوگیری از گسترش درگیری‌ها به یک جنگ منطقه‌ای تمام‌عیار است.

او گفت: «وقتی رهبر معظم (انقلاب اسلامی) می‌گوید که ایران انتقام خواهد گرفت، ما باید این را جدی بگیریم. البته نمی‌دانم که در چه زمانی و به چه صورتی واکنش نشان خواهند داد، اما باید مطمئن باشیم که برای دفاع از منافع و تاسیسات خود و اسرائیل آماده هستیم.»

کربی همچنین در واکنش به این پرسش مجری فاکس‌نیوز که آیا بایدن از تنش‌آفرینی‌های نتانیاهو خسته شده، از ارائه پاسخ شفاف خودداری کرد و با طرح دوباره این ادعا که ایالات متحده موافق گسترش مناقشه منطقه نیست، بار دیگر به مداخله ایالات متحده در حفاظت از رژیم صهیونیستی در برابر عملیات وعده صادق پرداخت.

او همچنین اظهار کرد که «کامالا هریس» معاون رئیس‌جمهور آمریکا و نامزد حزب دموکرات در انتخابات ریاست‌جمهوری ۲۰۲۴ این کشور، از تصمیم اخیر واشنگتن برای تقویت نیرو‌های خود در منطقه آگاه بوده و در جریان تصمیم‌گیری‌ها حضور داشته است.

جان کربی همچنین آتش‌بس را یکی از گزینه‌های ممکن دانست و گفت: «هنوز باور داریم که آتش‌بس بهترین راه برای پایان این جنگ است و به آن امید داریم. از نظر ما، اختلاف‌ها در حدی است که می‌توان بر آن‌ها فائق آمد.»

کربی در حالی نسبت به آتش‌بس ابراز امیدواری کرد که بسیاری از تحلیلگران غربی در روز‌های اخیر اظهار کرده‌اند هدف نتانیاهو از ترور شخصیت‌های برجسته جبهه مقاومت در هفته گذشته از بین بردن امکان آتش‌بس بوده است.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۰۲ دی
امروز سه‌شنبه ۰۲ دی
امروز سه‌شنبه ۰۲ دی
امروز سه‌شنبه ۰۲ دی