تیتر امروز

احتمال توافق روسیه و آمریکا در باره ایران/ تهران رتبه اول آلودگی هوا در جهان/ عراقچی: دخالتی در لبنان نداریم
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

احتمال توافق روسیه و آمریکا در باره ایران/ تهران رتبه اول آلودگی هوا در جهان/ عراقچی: دخالتی در لبنان نداریم

این صد و سی و پنجمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۳ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
زهرا نژاد بهرام: چرا به جای پس گرفتن ساختمان خانه اندیشمندان ساختمان خانه مداحان را پس نگرفتید؟ /کاش برای مقابله با فساد هم ۸۰ هزار داوطلب جمع می‌کردید/ اعضای شورای شهر چرا زاکانی را استیضاح نمی‌کنند؟
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با عضو پیشین شورای شهر

زهرا نژاد بهرام: چرا به جای پس گرفتن ساختمان خانه اندیشمندان ساختمان خانه مداحان را پس نگرفتید؟ /کاش برای مقابله با فساد هم ۸۰ هزار داوطلب جمع می‌کردید/ اعضای شورای شهر چرا زاکانی را استیضاح نمی‌کنند؟

«تیتر» در یکی دیگر از سلسله برنامه‌های خود میزبان زهرا نژاد بهرام فعال سیاسی اصلاح طلب و عضو پیشین شورای شهر بود. او در این گفت‌و‌گو تاکید کرد که اگر شهرداری خانه اندیشمندان را به هر دلیلی تعطیل...
تنش‌ها در خاورمیانه بیشتر شد

درخواست فرانسه از شهروندانش برای ترک ایران و لبنان

پس از افزایش تنش‌ها میان ایران و اسرائیل درپی ترور اسماعیل هنیه در تهران، فرانسه از شهروندان خود خواست «در اسرع وقت» لبنان و ایران را ترک کنند.

کد خبر: ۱۶۹۸۲۲
۱۷:۲۴ - ۱۴ مرداد ۱۴۰۳

درخواست فرانسه از شهروندانش برای ترک ایران و لبنان

دیدارنیوز: فرانسه، روز یکشنبه ۱۴ مرداد، از شهروندان خود خواست با توجه به نگرانی‌ها از شعله‌ور شدن اوضاع در منطقه به دلیل جنگ در غزه، «در اسرع وقت» لبنان و ایران را ترک کنند.

به نقل از العربیه، وزارت خارجه فرانسه همچنین اعلام کرد با در نظر گرفتن «خطر بسته شدن فضای هوایی و فرودگاه‌های ایران» شهروندانش «موقتا» از ایران خارج شوند.

وزارت خارجه فرانسه در دستورالعمل‌های خود به مسافران به لبنان اعلام کرد: «در شرایط امنیتی بسیار ناپایدار، ما بار دیگر توجه شهروندان فرانسوی را به این واقعیت جلب می‌کنیم که هنوز پرواز‌های تجاری مستقیم و غیر مستقیم به فرانسه صورت می‌گیرد. ما از آن‌ها می‌خواهیم، اقداماتی را برای خروج هرچه سریع‌تر از لبنان، انجام دهند.»

شمار اتباع فرانسوی مقیم لبنان، ۲۳ هزار نفر تخمین زده می‌شود که نام ۲۱۵۰۰ تبعه فرانسه و همسر و فرزندانشان، در لیست‌های کنسولی ثبت شده است.

شمار زیادی از دو تابعیتی‌ها نیز هر تابستان از لبنان بازدید می‌کنند.

به گفته یک منبع دیپلماتیک به خبرگزاری فرانسه، حدود ده هزار فرانسوی در پایان ماه ژوئیه از لبنان بازدید کردند.

تمدید تعلیق پرواز به بیروت

فراخوان شهروندان فرانسه از سوی وزارت خارجه این کشور، در زمانی است که «ایرفرانس» و «ترانساویا فرانس» شنبه تصمیم گرفتند «به دلیل وضعیت امنیتی»، تعلیق پرواز‌های خود به بیروت را دست‌کم تا ۶ اوت، تمدید کنند.

واشینگتن و لندن نیز از شهروندان خود خواسته‌اند، لبنان را ترک کنند.

سوئد هم از بسته‌شدن سفارت خود در بیروت خبر داد و از شهروندانش خواست از لبنان خارج شوند.

وزارت خارجه فرانسه پنجشنبه با به‌روزسازی دستورالعمل‌های خود، خاطرنشان کرد: «به شهروندان فرانسوی خاطرنشان می‌شود که پرواز‌های تجاری به فرانسه، هنوز انجام می‌شود.»

این وزارت‌خانه پنجشنبه دستورالعملی مبنی بر خروج از لبنان صادر نکرد، اما یکشنبه اعلام کرد که از فرانسوی‌ها به شکل «موکد» خواسته شده، به لبنان نروند.

ارسال نظرات
امروز پنجشنبه ۰۶ آذر
امروز پنجشنبه ۰۶ آذر
امروز پنجشنبه ۰۶ آذر
امروز پنجشنبه ۰۶ آذر