تیتر امروز

مذاکره، بدون دیکته شرایط/ ترور فرمانده نظامی حزب‌الله با اطلاع آمریکا/ ایران همچنان تشنه باران
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مذاکره، بدون دیکته شرایط/ ترور فرمانده نظامی حزب‌الله با اطلاع آمریکا/ ایران همچنان تشنه باران

این صد و سی و چهارمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۳ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
سیدحسین مرعشی: گفت‌و‌گو‌های تاکتیکی ایران و آمریکا به بن‌بست رسیده/ تخطئه و پیگرد قضایی، روش مناسبی برای تعامل سیاسی نیست/ اکثریت ایرانیان، موافق ساخت بمب اتم هستند!
گفت و گوی دیدار در برنامه «ایرانشهر» با دبیرکل حزب کارگزاران سازندگی ایران 

سیدحسین مرعشی: گفت‌و‌گو‌های تاکتیکی ایران و آمریکا به بن‌بست رسیده/ تخطئه و پیگرد قضایی، روش مناسبی برای تعامل سیاسی نیست/ اکثریت ایرانیان، موافق ساخت بمب اتم هستند!

دیدارنیوز در برنامه «ایرانشهر» به سراغ سیدحسین مرعشی، دبیرکل حزب کارگزاران سازندگی و فعال سیاسی اصلاح‌طلب رفته و مسائل مختلف مرتبط با منافع ملی ایران از فعال شدن مکانیسم ماشه، تحرکات تندرو‌ها...
حکم‌های جدید پزشکیان

طیب‌نیا مشاور عالی رئیس‌جمهور شد/ شهرام دبیری، معاون امور مجلس

مسعود پزشکیان، رئیس‌جمهوری در احکامی جداگانه، علی طیب‌نیا را به عنوان مشاور عالی رئیس‌جمهور و شهرام دبیری را به عنوان معاون امور مجلس رئیس جمهور منصوب کرد.

کد خبر: ۱۶۹۷۸۴
۰۹:۲۵ - ۱۴ مرداد ۱۴۰۳

طیب‌نیا مشاور عالی رئیس‌جمهور شد/

دیدارنیوز: مسعود پزشکیان با صدور حکمی علی طیب‌نیا را نظر به مراتب تخصص، تعهد و تجربیات ارزشمند در سطوح مختلف علمی و مدیریتی، به عنوان مشاور عالی رئیس جمهور منصوب کرد.

رئیس جمهور با صدور حکمی ضمن انتصاب علی طیب‌نیا به عنوان مشاور عالی خود تصریح کرد: اهتمام به اهداف و آرمان‌های اصیل انقلاب اسلامی، حرکت در مسیر تحقق چشم‌انداز، سیاست‌های کلی ابلاغی رهبر معظم انقلاب "مدظله العالی" و نیز وفاداری به منشور اخلاقی دولت چهاردهم به منظور خدمت هر چه بیشتر به مردم عزیز ایران مورد نظر است.

طیب‌نیا مشاور عالی رئیس‌جمهور شد/

متن حکم پزشکیان به شرح زیر است:

بسم الله الرحمن الرحیم

جناب آقای علی طیب‌نیا

نظر به مراتب تخصص، تعهد و تجربیات ارزشمند جناب‌عالی در سطوح مختلف علمی و مدیریتی، به موجب این حکم به عنوان "مشاور عالی رئیس جمهور" منصوب می‌شوید.

اهتمام به اهداف و آرمان‌های اصیل انقلاب اسلامی، حرکت در مسیر تحقق چشم‌انداز، سیاست‌های کلی ابلاغی رهبر معظم انقلاب "مدظله العالی" و نیز وفاداری به منشور اخلاقی دولت چهاردهم به منظور خدمت هر چه بیشتر به مردم عزیز ایران مورد نظر است.

توفیق جناب‌عالی را در ظل توجهات حضرت، ولی عصر (عج) از درگاه ربوبی خواستارم.

مسعود پزشکیان

رئیس جمهوری اسلامی ایران

 

انتصاب شهرام دبیری به عنوان معاون امور مجلس رئیس جمهور

مسعود پزشکیان با صدور حکمی شهرام دبیری را با توجه به مراتب شایستگی، تجارب ارزنده مدیریتی و سوابق اجرایی به عنوان معاون امور مجلس رئیس جمهور منصوب کرد.

طیب‌نیا مشاور عالی رئیس‌جمهور شد/

رئیس جمهور با صدور حکمی ضمن انتصاب شهرام دبیری به عنوان معاون امور مجلس رئیس جمهور تصریح کرد: امید است با همکاری حوزه امور مجلس دستگاه‌های اجرایی و تعامل با نمایندگان محترم مجلس شورای اسلامی با اتکال به خداوند متعال و در چارچوب سند چشم‌انداز، سیاست‌های کلی مصوب مقام معظم رهبری مدظله العالی و قانون برنامه توسعه با رعایت منشور اخلاقی کارگزاران دولت چهاردهم در تحقق اهداف دولت مجدانه بکوشید.

متن حکم پزشکیان به شرح زیر است:

بسم الله الرحمن الرحیم

جناب آقای شهرام دبیری

به استناد اصل یکصد و بیست و چهارم قانون اساسی و با توجه به مراتب شایستگی، تجارب ارزنده مدیریتی و سوابق اجرایی به موجب این حکم جناب‌عالی را به سمت "معاون امور مجلس رئیس جمهور" منصوب می‌نمایم.

امید است با همکاری حوزه امور مجلس دستگاه‌های اجرایی و تعامل با نمایندگان محترم مجلس شورای اسلامی با اتکال به خداوند متعال و در چارچوب سند چشم‌انداز، سیاست‌های کلی مصوب مقام معظم رهبری مدظله العالی و قانون برنامه توسعه با رعایت منشور اخلاقی کارگزاران دولت چهاردهم در تحقق اهداف دولت مجدانه بکوشید.

توفیق جناب‌عالی را از درگاه خداوند متعال خواستارم.

مسعود پزشکیان

رئیس جمهوری اسلامی ایران

ارسال نظرات
امروز چهارشنبه ۰۵ آذر
امروز چهارشنبه ۰۵ آذر
امروز چهارشنبه ۰۵ آذر
امروز چهارشنبه ۰۵ آذر