تیتر امروز

مهدی پازوکی: مذاکره یعنی تسلیم، تفکر اسراییلی‌هاست که تندرو‌ها آن را بیان می‌کنند/ حدادعادل با مصوبه تثبیت قیمت بنزین گفت به مردم عیدی دادم!/ طرفداران وفاق بانیان وضع موجود هستند
گفت و گوی دیدار در برنامه تیتر با یک اقتصاددان و استاد دانشگاه

مهدی پازوکی: مذاکره یعنی تسلیم، تفکر اسراییلی‌هاست که تندرو‌ها آن را بیان می‌کنند/ حدادعادل با مصوبه تثبیت قیمت بنزین گفت به مردم عیدی دادم!/ طرفداران وفاق بانیان وضع موجود هستند

«تیتر» در یکی دیگر از برنامه‌های خود میزبان مهدی پازوکی استاد دانشگاه و اقتصاددان بود؛ در این برنامه تخصصی درباره دلایل افزایش قیمت ارز و بحران‌های اقتصادی صحبت شد، ببینید و بخوانید.
عراقچی: برای حمله دوباره اسرائیل آماده‌ایم/ هشدار جبهه اصلاحات به پزشکیان/ قالیباف: کابینه ترمیم نشود استیضاح می‌کنیم
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

عراقچی: برای حمله دوباره اسرائیل آماده‌ایم/ هشدار جبهه اصلاحات به پزشکیان/ قالیباف: کابینه ترمیم نشود استیضاح می‌کنیم

این صد و چهل و یکمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
شادی برای «یلدا» با جیب خالی/ از شاهنامه خوانی و فال حافظ تا قصه حسین کرد شبستری
روایت دیدار از قدیمی‌ترین جشن ایران زمین در این روزها

شادی برای «یلدا» با جیب خالی/ از شاهنامه خوانی و فال حافظ تا قصه حسین کرد شبستری

هر سال وقتی آذر خانم (آذرماه) می‌خواهد رخت خود را جمع کند و برود یک اتفاقی می افتد که برای ایرانیان مقد است آن هم اجرای آیین شب چله یا همان یلداست اما این روزها همه می‌گویند چه یلدایی وقتی جیب...
بیانیه حزب تدبیر و توسعه ایران

اسراییل باید تنبیه شود، اما ابزار آن اسلحه گرم نیست

حزب تدبیر و توسعه ایران درپی ترور اسماعیل هنیه در تهران و آماده شدن ایران برای پاسخ نظامی به اسرائیل نوشت: اسرائیل مثل هر متهم محکوم به جنایت باید تنبیه و مجازات شود، اما ابزار این تنبیه و مجازات سنگین اسلحه گرم نیست؛ بلکه بسیج افکار و اراده دولت‌ها در جهان با ابزار سیاسی و بسیج اراده ملت‌ها با ابزار فرهنگی است.

کد خبر: ۱۶۹۷۷۸
۰۸:۳۰ - ۱۴ مرداد ۱۴۰۳

اسرائیل

دیدارنیوز: حزب تدبیر و توسعه ایران نوشت: اسراییل باید از احساس انسان بودن و آزاد بودن محروم شود.

در بیانیه این حزب آمده است:

اسراییل مثل هر متهم محکوم به جنایت باید تنبیه و مجازات شود، اما ابزار این تنبیه و مجازات سنگین اسلحه گرم نیست؛ بلکه بسیج افکار و اراده دولت‌ها در جهان با ابزار سیاسی و بسیج اراده ملت‌ها با ابزار فرهنگی است.

مجازات اعدام! یک ابزار غیر متمدنانه برای مجازات قاتلین و مفسدین در غالب دنیا و کشور‌های توسعه یافته است، مجازات اثربخش حبس ابد و محرومیت از آزادی است. اسراییل باید از احساس انسان بودن و آزاد بودن محروم شود.

حتی دیپلمات بازنشسته ایران سید حسین موسویان نیز توصیه می‌کند که با ابزار و متد روز باید اسراییل را تنبیه و مجازات کرد. او می‌گوید:

سال‌هاست که قوی‌ترین و تأثیرگذارترین لابی‌های حامی اسرائیل و ضد ایران، مانند آیپک (AIPAC)، «اتحاد علیه ایران هسته ای» (UANI) و «بنیاد دفاع از دمکراسی» (FDD)؛ نقش کلیدی در اعمال تحریم‌ها و فشار علیه ایران و تشدید خصومت‌ها بین واشنگتن و تهران ایفا کرده‌اند.

درحالیکه دولت ایران قادر به مقابله با این اقدامات خصمانه و پیشگیری از این روند نبوده و شکست خورده است. حتی ایرانی- آمریکایی‌هایی که برای صلح بین دو کشور فعالیت کرده‌اند نیز با فشار‌های شدید در آمریکا مواجه شده‌اند.

با چنین ضعف آشکاری، دولت ایران قطعاً نمی‌تواند شبکه قدرتمندی در داخل ایالات متحده ایجاد کند که قادر به بسیج صد‌ها هزار آمریکایی برای اعتراض باشد.

الان وقت صبر و تقویت وحدت ملی و تقویت توان نظامی است. ایران باید در تمامی مجامع جهانی و محاکم جهانی بر علیه روحیه لات منشی و تروریستی اسراییل طرح مسئله و طرح دعوا کند و در حوزه فرهنگ و هنر به تنویر افکار عملی بپردازد.

ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۰۲ دی
امروز سه‌شنبه ۰۲ دی
امروز سه‌شنبه ۰۲ دی
امروز سه‌شنبه ۰۲ دی