تیتر امروز

حسین بیش از شرارت یزید؛ قربانی کسانی شد که گرفتار حماقت بودند، از آنجا زخم‌های بیشتری خورد/ حسین از حق اعتراض به حاکم اسلامی و حق انتخاب دفاع می‌کند
در سی‌وهفتمین برنامه دیدار اندیشه با ناصر مهدوی مطرح شد:

حسین بیش از شرارت یزید؛ قربانی کسانی شد که گرفتار حماقت بودند، از آنجا زخم‌های بیشتری خورد/ حسین از حق اعتراض به حاکم اسلامی و حق انتخاب دفاع می‌کند

در سی‌وهفتمین برنامه دیدار اندیشه که مقارن با روز عاشورا منتشر می‌شود با ناصر مهدوی با موضوع "حسین؛ منادی زندگی انسانی" گفتگو کردیم.
ترامپ: هفته آینده با ایران توافق می‌کنیم!/ تقاضای خانه احزاب برای اعلام عفو عمومی/ آیا مکانیزم ماشه فعال می‌شود؟
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

ترامپ: هفته آینده با ایران توافق می‌کنیم!/ تقاضای خانه احزاب برای اعلام عفو عمومی/ آیا مکانیزم ماشه فعال می‌شود؟

این صد و پنجمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
علی نیکجو: مردم برای آرامش به حمایت حاکمان نیاز دارند نه «یوگا» / به کودکان یاد دهید از ترس‌هایشان حرف بزنند/ از این پیچ خطرناک عبور می‌کنیم اگر ...
بررسی تاثیرات جنگ بر روح و روان انسان‌ها در گفت‌و‌گو با یک روان درمانگر:

علی نیکجو: مردم برای آرامش به حمایت حاکمان نیاز دارند نه «یوگا» / به کودکان یاد دهید از ترس‌هایشان حرف بزنند/ از این پیچ خطرناک عبور می‌کنیم اگر ...

در پنجمین برنامه از سری برنامه های تیتر بررسی تاثیرات جنگ بر روح و روان انسان ها با دکتر علی نیکجو، روان درمانگر مطرح کردیم. او معتقد است: صدا و سیما و اینترنشنال به عنوان دو ابرمدیا، آسیب بزرگی...
ترور هنیه در تهران

گفتگوی باقری با وزیر خارجه اردن و الجزایر

علی باقری، سرپرست وزارت امور خارجه در گفتگوی تلفنی با وزرای خارجه اردن و الجزایر درباره تبعات اقدام تروریستی اسرائیل در به شهادت رساندن اسماعیل هنیه رایزنی و تبادل نظر کرد.

کد خبر: ۱۶۹۶۹۷
۰۹:۳۳ - ۱۲ مرداد ۱۴۰۳

گفتگوی باقری با وزیر خارجه اردن و الجزایر

دیدارنیوز: علی باقری، سرپرست وزارت امور خارجه در ادامه رایرنی‌های تلفنی خود با وزرای امور خارجه کشور‌های اسلامی، تلفنی با ایمن الصفدی معاون نخست‌وزیر و وزیر امور خارجه اردن، در خصوص تبعات اقدام تروریستی رژیم صهیونیستی در به شهادت رساندن اسماعیل هنیه رایزنی و تبادل نظر کرد.

علی باقری ضمن تشکر از حضور نماینده دولت اردن در مراسم تحلیف رئیس جمهور کشورمان، با اشاره به این که رژیم صهیونیستی با تجاوز تروریستی در هدف قرار دادن رئیس دفتر سیاسی حماس در تهران، ضمن نقض مقررات بین‌المللی، خط قرمز مهمی را زیر پا گذاشت، تاکید کرد: به همین جهت بی‌تردید جمهوری اسلامی ایران قانون و عدالت را بدون هیچ تسامحی درباره این رژیم بدنام و جنایتکار اجرا خواهد کرد.

سرپرست وزارت امورخارجه کشورمان در ادامه این گفتگو تصریح کرد: طی ده ماه گذشته صهیونیست‌ها غزه را به خاک و خون کشیده و اکنون دایره جنایات خود را به بیروت و تهران و یمن گسترش داده‌اند و  اگر جلوی جنایتکاران تروریست گرفته نشود، صلح و امنیت منطقه‌ای و بین‌المللی را به‌طور جدی دچار مخاطره می‌کنند.

باقری همچنین با اشاره به پیشنهاد ایران برای برگزاری نشست اضطراری وزرای خارجه سازمان همکاری اسلامی، خواستار حمایت اردن از این پیشنهاد شد.

ایمن الصفدی وزیر خارجه اردن نیز از ابتکار جمهوری اسلامی ایران در برگزاری نشست فوری سازمان همکاری اسلامی برای مقابله با اقدامات تروریستی رژیم صهیونیستی حمایت کرد.

وی جنایت رژیم صهیونیستی در ترور اسماعیل هنیه در خاک ایران و نقض حاکمیت ملی و تمامیت سرزمینی جمهوری اسلامی ایران را محکوم کرد.

وی همچنین افزایش تنش در منطقه را خواست رژیم صهیونیستی خواند و بر ضرورت تلاش برای جلوگیری از گسترش دامنه جنگ در منطقه تاکید کرد.

رایزنی تلفنی سرپرست وزارت امور خارجه با وزیر امور خارجه الجزایر

علی باقری در مکالمه تلفنی با احمد عطاف وزیر امور خارجه الجزایر، درخصوص تبعات اقدام تروریستی رژیم صهیونیستی در به شهادت رساندن اسماعیل هنیه رئیس دفتر سیاسی جنبش حماس رایزنی و تبادل نظر کرد.

سرپرست وزارت امور خارجه ضمن تشکر از حضور رئیس مجلس نمایندگان الجزایر در مراسم تحلیف رئیس جمهور کشورمان، با تاکید بر این امر که رژیم صهیونیستی با ترور اسماعیل هنیه در خاک ایران، از خط قرمز جمهوری اسلامی ایران عبور کرده، خاطر نشان کرد: جمهوری اسلامی ایران بدون تردید از حق مشروع و ذاتی خود برای مجازات قاطع و موثر صهیونیست‌های جنایتکار استفاده خواهد کرد.

وی در ادامه این گفتگو از حمایت الجزایر در برگزاری نشست اضطراری شورای امنیت برای بررسی اقدام جنایتکارانه رژیم صهیونیستی در ترور اسماعیل هنیه تشکر کرد و همچنین بر برگزاری نشست اضطراری سازمان همکاری اسلامی در سطح وزرای امور خارجه  برای بررسی و تصمیم‌گیری در خصوص این اقدام جنایتکارانه تاکید کرد.

وزیر امور خارجه الجزایر نیز در این تماس تلفنی از ابتکار جمهوری اسلامی ایران برای برگزاری نشست فوری سازمان همکاری اسلامی برای مقابله با اقدامات تروریستی رژیم صهیونیستی حمایت کرد.

وی همچنین بر موضع دولت و مردم الجزایر در محکومیت قاطع جنایت رژیم صهیونیستی در ترور اسماعیل هنیه در خاک ایران و نقض حاکمیت ملی و تمامیت سرزمینی جمهوری اسلامی ایران تاکید کرد.

ارسال نظرات
امروز يکشنبه ۱۵ تير
امروز يکشنبه ۱۵ تير
امروز يکشنبه ۱۵ تير
امروز يکشنبه ۱۵ تير