تیتر امروز

پنجره ‎دیپلماسی در حال بسته‌شدن/ سردرگمی راهبردی، خطرناک‌تر از ماشه/ فرصت پزشکیان برای حذف نهاد‌های بی‌خاصیت 
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

پنجره ‎دیپلماسی در حال بسته‌شدن/ سردرگمی راهبردی، خطرناک‌تر از ماشه/ فرصت پزشکیان برای حذف نهاد‌های بی‌خاصیت 

این صد و هفدهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
حشمت‌الله فلاحت‌پیشه: بابک زنجانی، نام بزرگی است که بسیاری افراد پشت او پنهان شده‌اند/ آینده ثابت خواهد کرد روس‌ها در جنگ دوازده روزه به اسرائیل کمک کردند/ واژه دشمن را از تندروها بگیرید، دچار لکنت خواهند شد/ کسانی که مردم را مشغول ناکجاآباد کردند، خودشان در سعادت‌آباد خانه می‌ساختند!
بایسته‌های تهران در عرصه سیاست داخلی و خارجی در دوره پساجنگ با رئیس پیشین کمیسیون امنیت ملی مجلس دهم

حشمت‌الله فلاحت‌پیشه: بابک زنجانی، نام بزرگی است که بسیاری افراد پشت او پنهان شده‌اند/ آینده ثابت خواهد کرد روس‌ها در جنگ دوازده روزه به اسرائیل کمک کردند/ واژه دشمن را از تندروها بگیرید، دچار لکنت خواهند شد/ کسانی که مردم را مشغول ناکجاآباد کردند، خودشان در سعادت‌آباد خانه می‌ساختند!

حشمت‌الله فلاحت‌پیشه، تحلیلگر ارشد مسائل بین‌الملل، استاد دانشگاه و رئیس پیشین کمیسیون امنیت ملی مجلس دهم، مهمان یکی دیگر از برنامه‌های «میدان پاستور» بود. دیدار در این برنامه با این استاد دانشگاه...
مهدی خورشیدی: ایران نیاز به یک دنگ شیائوپینگ دارد/ اقتصاد کشور با تغییر وزیر و رئیس جمهور درست نمی‌شود/ روحانی سایه جنگ را از سر مردم کم کرد
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «تیتر» با یک جامعه شناس

مهدی خورشیدی: ایران نیاز به یک دنگ شیائوپینگ دارد/ اقتصاد کشور با تغییر وزیر و رئیس جمهور درست نمی‌شود/ روحانی سایه جنگ را از سر مردم کم کرد

«تیتر» در یکی دیگر از برنامه‌های خود میزبان دکتر مهدی خورشیدی جامعه شناس و پژوهشگر حوزه توسعه بود؛ او در این گفت‌و‌گو تاکید کرد اگر همت مردم نبود امروز سعید جلیلی رئیس جمهور بود نه مسعود پزشکیان.

گفتگوی باقری با دبیرکل سازمان ملل درباره ترور هنیه

علی باقری، سرپرست وزارت امور خارجه در گفتگوی تلفنی با آنتونیو گوترش دبیرکل سازمان ملل متحد با اشاره به ترور اسماعیل هنیه در تهران گفت: اقدام تروریستی اسرائیل علاوه بر تجاوز به تمامیت ارضی و نقض حاکمیت ملی ایران، موجب به خطر انداختن صلح و ثبات منطقه‌ای و بین‌المللی گردیده و ایران از حق ذاتی خود برای دفاع از خود و اقدام  متقابل در مجازات صهیونیست‌های جنایتکار نخواهد گذشت.

کد خبر: ۱۶۹۶۹۳
۲۰:۴۹ - ۱۱ مرداد ۱۴۰۳

گفتگوی تلفنی سرپرست وزارت امور خارجه با دبیرکل سازمان ملل متحد

دیدارنیوز: علی باقری، سرپرست وزارت امور خارجه در گفتگوی تلفنی با آنتونیو گوترش دبیرکل سازمان ملل متحد، درخصوص اقدام تروریستی رژیم صهیونیستی در به شهادت رساندن اسماعیل هنیه رئیس دفتر سیاسی جنبش حماس رایزنی و گفتگو کرد.

باقری تاکید کرد اقدام تروریستی رژیم صهیونیستی در به شهادت رساندن اسماعیل هنیه در تهران علاوه بر تجاوز به تمامیت ارضی جمهوری اسلامی ایران و نقض حاکمیت ملی ایران، موجب به خطر انداختن صلح و ثبات منطقه‌ای و بین‌المللی گردیده و ایران از حق ذاتی خود برای دفاع از خود و اقدام  متقابل در مجازات صهیونیست‌های جنایتکار نخواهد گذشت.

وی در ادامه این گفتگو به برگزاری جلسه فوق‌العاده شورای امنیت ملل متحد به درخواست جمهوری اسلامی ایران اشاره کرد و اقدام آمریکا و کشور‌های اروپایی در جلوگیری از محکومیت ترور اسماعیل هنیه در تهران را تقبیح و تاکید کرد این اقدام تجاوزکارانه رژیم صهیونیستی موجب به خطر انداختن صلح و ثبات منطقه خواهد شد و جامعه بین‌المللی باید برای حفظ صلح و ثبات بین‌المللی در مقابل این رژیم جنایتکار بایستد.

سرپرست وزارت امور خارجه کشورمان در ادامه بر برگزاری نشست اضطراری وزرای خارجه سازمان همکاری اسلامی به پیشنهاد جمهوری اسلامی ایران جهت محکومیت و مقابله با اقدامات جنایتکارانه رژیم صهیونیستی تاکید کرد.

آنتوتیو گوترش دبیرکل سازمان ملل متحد نیز با اشاره به اینکه طی بیانیه‌ای دو حمله رژیم صهیونیستی در جنوب بیروت و تهران را محکوم کرده است، با اشاره به اینکه جمهوری اسلامی ایران طبق حقوق بین الملل حق دفاع مشروع و دفاع از خود را در قبال نقض امنیت ملی و تمامیت ارضی دارد، نسبت به احتمال وقوع یک جنگ تمام عیار در لبنان و آثار و عواقب آن ابراز نگرانی کرد.

سرپرست وزارت امورخارجه کشورمان در پایان این گفتگو تاکید کرد جامعه بین‌المللی باید با اعمال فشار بر رژیم صهیونیستی جلوی ادامه جنایات این رژیم در غزه را بگیرد و مردم مظلوم این باریکه را از شر باند جنایتکار حاکم در  تل‌آویو نجات دهد.

ارسال نظرات
امروز پنجشنبه ۲۷ شهريور
امروز پنجشنبه ۲۷ شهريور
امروز پنجشنبه ۲۷ شهريور
امروز پنجشنبه ۲۷ شهريور