تیتر امروز

اکبر حسنی: بانک‌ها برای تسهیلات تولید هزار بهانه می‌تراشند/ می‌توانستم با پولم دلار بخرم
بررسی موانع تولید در گفت‌وگو با مدیر عامل آریا چوب نفیس آفرینش+ویدیو

اکبر حسنی: بانک‌ها برای تسهیلات تولید هزار بهانه می‌تراشند/ می‌توانستم با پولم دلار بخرم

موانع، مشکلات و کارشکنی‌های مسیر تولید از ثبت درخواست و اخذ پروانه تا وارد کردن سخت افزار و موضوع ترخیص آن در گمرکات ایران در گفت‌وگوی دیدار با یک کارآفرین.
گزینه‌های اصولگرا‌های تندرو برای حذف قالیباف
چه کسی رئیس مجلس دوازدهم خواهد شد؟ دیدار گزارش می‌دهد:

گزینه‌های اصولگرا‌های تندرو برای حذف قالیباف

محمدباقر قالیباف گرچه نفر اول انتخابات مجلس دوازدهم از تهران نشد، اما همچنان انتظار دارد که در مقام شیخ مکلای جریان اصولگرا، در جایگاه خود ابقا شود، گزینه‌های دیگری نیز برای ریاست بر مجلس مطرح...
آینده معماری؛ از دانشگاه تا کف بازار کار
دیدار نخستین برنامه از "پریسکوپ" را منتشر می‌کند

آینده معماری؛ از دانشگاه تا کف بازار کار

با توجه به طیف گسترده علاقه مندی‌ها در دهه‌های اخیر در زمینه‌های شغلی و به طبع سردرگمی و عدم آگاهی نسل نوجوان و جوان (نسل Z) نسبت به آینده، بازار کار، میزان درآمد، جایگاه شغلی و اجتماعی هر حرفه...

تاثیر مخدرهای سنتی و صنعتی بر دندان‌ها

یک متخصص دندانپزشکی با تاکید بر پیشگیری از مصرف مواد مخدر گفت: مواد مخدر باعث ضعیف شدن خون‌رسانی شده و این خون‌رسانی باعث تحلیل و تضعیف لثه دندان می‌شود.

کد خبر: ۱۶۹۶۹
۱۱:۳۳ - ۰۱ دی ۱۳۹۷

دیدارنیوز - دکتر مهرداد اشتهاردی اولین نشانه‌های ظاهری در افراد معتاد را خرابی لثه و دندان برشمرد و گفت: مواد مخدر باعث ضعیف شدن خون‌رسانی شده و این خون‌رسانی باعث تحلیل و تضعیف لثه دندان می‌شود. وقتی هم لثه‌ها تحلیل بروند، ریشه دندان‌ها نمایان می‌شوند.

وی افزود: ریشه دندان لایه محافظ مینا را ندارد و بسیار مستعد پوسیدگی است؛ به‌عنوان مثال نشانه شخصی که تریاک و مشتقات آن را مصرف می‌کند این است که دندان‌هایش پوسیدگی‌های سیاه دارد و این پوسیدگی، باعث شکستگی دندان‌ها می‌شود.

متخصص دندانپزشکی بیان کرد: مواد مخدر صنعتی نیز به دلیل اسیدی بودن باعث ضعف در خون‌رسانی، تغییر لثه‌ها، پوسیدگی بیش از حد دندان‌ها می‌شوند و خیلی زودتر از مواد مخدر سنتی اثرات خود را نشان می‌دهند.

اشتهاردی یادآور شد: داروهای محرک و قرص‌ها باعث می‌شوند که فرد دندان‌هایش را به طور عصبی روی هم فشار دهد و دندان‌ها دچار سایش شوند. این روند سایشی می‌تواند به از دست رفتن دندان‌ها منجر شود. خشک شدن دهان در اثر مصرف این مواد حادث می‌شود. خود این خشکی دهان و نبود اثر شست و شو ضدمیکروبی بزاق، باعث پوسیدگی می‌شود. متامفتامین هایی هم که با پایپ مصرف می‌شوند، علاوه بر اثر غیرمستقیم و مستقیم پوسیدگی‌زا، به زخم‌های داخل دهانی منجر می‌شوند.

وی تصریح کرد: معمولا این افراد تا زمانیکه مصرف کننده مواد مخدر هستند به علت مصرف مواد و رعایت نکردن بهداشت دهان و دندان به پزشک مراجعه نمی‌کنند و وقتی دندان‌هایشان سیاه و تمام بافت دندان فاسد شد به دندانپزشک مراجعه می‌کنند که در بیشتر این موارد، دندان‌ها را نمی‌توان حفظ کرد و باید کشیده شوند.

به گزارش روابط عمومی ستاد مبارزه با مواد مخدر؛ متخصص دندانپزشکی ادامه داد: یکی دیگر از علل عدم مراجعه این افراد به دندانپزشک نیز هزینه‌های درمان است. متاسفانه معمولا این قشر از افراد، از وضعیت اقتصادی مناسبی برخوردار نیستند و به علت اعتیادشان بیشتر اولویت‌های آنان در زندگی در تهیه مواد مخدر خلاصه می‌شود؛ بنابراین درمان در اشخاصی که از لحاظ اعتیاد بهبودنیافته محسوب می‌شوند، معمولا نتیجه‌بخش و مثبت نیست.

اشتهاردی در انتها به راهکارهای درمانی در این افراد اشاره کرد و گفت: درمان‌های تخصصی به ماده مخدر مصرفی و اثر آن بر دندان‌ها و لثه شخص بستگی دارد اما ممکن است شامل موارد فلوراید درمانی برای کاهش پوسیدگی دندان‌ها یا استفاده از روکش‌های دندانی و یا کشیدن دندان پوسیده و استفاده از دندان‌های مصنوعی و ایمپلنت‌های دندانی باشد اما بدون شک بهترین و مهمترین درمان در این بیماران در مرحله اول درمان اعتیاد است.
منبع: ایسنا
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی
شهرداری اهواز صفحه داخلی