تیتر امروز

سپاه: پایگاه‌های هوایی مبدا تهاجم به ایران، هدف گرفته شد/ تکذیب ترور احمدی‌نژاد
روز پنجم جنگ ایران و اسرائیل

سپاه: پایگاه‌های هوایی مبدا تهاجم به ایران، هدف گرفته شد/ تکذیب ترور احمدی‌نژاد

جنگ ایران و اسرائیل که با تهاجم وحشیانه و ترورهای اسرائیل در تهران و دیگر شهرها آغاز شد، به روز پنجم رسید. ایران در پاسخ به این حملات، شهرهای مختلف از جمله تل‌آویو را موشک‌باران کرده است.
راهنمای سلامت روان برای شرایط جنگ
آرامش خودتان را حفظ کنید

راهنمای سلامت روان برای شرایط جنگ

در شرایطی که حملات وحشیانه و تجاوز نظامی اسرائیل به ایران و پاسخ قاطع تهران به این حملات ادامه دارد، حفظ آرامش و سلامت روان مردم در شرایط جنگی اهمیت زیادی دارد.
ترور اسماعیل هنیه در تهران

عبدالسلام هنیه: پدرم به خواسته‌اش رسید

«عبدالسلام هنیه» فرزند «اسماعیل هنیه» رئیس دفتر سیاسی جنبش حماس در اظهاراتی درباره ترور پدرش در تهران گفت: پدرم به خواسته‌اش رسید و ما در یک انقلاب و مبارزه مداوم علیه رژیم اشغالگر هستیم. مقاومت با ترور رهبرانش پایان نخواهد یافت و حماس تا زمان آزادی به مقاومت ادامه خواهد داد.

کد خبر: ۱۶۹۵۹۶
۱۰:۲۶ - ۱۰ مرداد ۱۴۰۳

پسر هنیه: خون پدرم باارزش‌تر از خون کودکان فلسطینی نیست

دیدارنیوز: پسر رئیس دفتر سیاسی جنبش حماس در واکنش به شهادت پدرش گفت: خون پدرم از خون کودکان شهید در نوار غزه باارزش‌تر نیست.

«عبدالسلام هنیه» فرزند «اسماعیل هنیه» رئیس دفتر سیاسی جنبش حماس در اظهاراتی در این باره گفت: پدرم به خواسته‌اش رسید و ما در یک انقلاب و مبارزه مداوم علیه رژیم اشغالگر هستیم.

طبق گزارش خبرگزاری شهاب، وی تاکید کرد: خون پدرم باارزش‌تر از خون کوچک‌ترین کودک فلسطینی نیست.

عبدالسلام هنیه ادامه داد: مقاومت با ترور رهبرانش پایان نخواهد یافت و حماس تا زمان آزادی به مقاومت ادامه خواهد داد.

وی افزود: پدرم هر روز احساس شهادت می‌کرد و ما به او افتخار می‌کنیم و سرمان را بالا می‌گیریم.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز چهارشنبه ۲۸ خرداد
امروز چهارشنبه ۲۸ خرداد
امروز چهارشنبه ۲۸ خرداد
امروز چهارشنبه ۲۸ خرداد