تیتر امروز

محبعلی: مناسبات متشنج تهران و واشنگتن بهبود پیدا کند، توافق در زنگه‌زور برای ما یک فرصت خواهد بود/ ارمنستان علاقه‌ای به نادیده انگاشتن منافع ایران ندارد/ سفر رئیس‌جمهور به ایروان به خوبی تنظیم شده باشد، باید آن را مهم و کمک‌کننده بدانیم
در گفتگوی یک دیپلمات باسابقه با دیدارنیوز مطرح شد؛

محبعلی: مناسبات متشنج تهران و واشنگتن بهبود پیدا کند، توافق در زنگه‌زور برای ما یک فرصت خواهد بود/ ارمنستان علاقه‌ای به نادیده انگاشتن منافع ایران ندارد/ سفر رئیس‌جمهور به ایروان به خوبی تنظیم شده باشد، باید آن را مهم و کمک‌کننده بدانیم

چه توافق کریدور زنگه‌زور رخ می‌داد و چه نه؛ تا مادامی که مناسبات ما با واشنگتن دچار تشنج باشد، ما نخواهیم توانست از فرصت‌های ترانزیتی و تجاری خود در عرصه‌های مختلف به صورت جدی استفاده کنیم.
پیمان مولوی: مردم مقصر بحران‌های اقتصادی نیستند؛ ایران در مسیر «پاکستانیزه شدن» است
گفت‌وگوی «دیدار اقتصادی» با اقتصاددان و نویسنده کتاب رقص بازارها

پیمان مولوی: مردم مقصر بحران‌های اقتصادی نیستند؛ ایران در مسیر «پاکستانیزه شدن» است

در تازه‌ترین قسمت برنامه «گفت‌وگوی اقتصادی» دیدارنیوز، پیمان مولوی، اقتصاددان و نویسنده کتاب "رقص بازارها" و "اقتصاد برای همه"، با اشاره به چالش‌های جدی اقتصاد ایران، هشدار...
بیگدلی: ملاقات ترامپ و پوتین، یک دیدار مبتنی بر ارتقای پرستیژ سیاسی دو طرف بود/ اروپایی‌ها از این ملاقات خشمگین هستند/ روس‌ها عادت زشت گسترش سرزمینی خود را کنار نگذاشته‌اند
در گفتگوی دیدار با یک تحلیلگر ارشد مسائل بین‌الملل مطرح شد

بیگدلی: ملاقات ترامپ و پوتین، یک دیدار مبتنی بر ارتقای پرستیژ سیاسی دو طرف بود/ اروپایی‌ها از این ملاقات خشمگین هستند/ روس‌ها عادت زشت گسترش سرزمینی خود را کنار نگذاشته‌اند

اگر ظرف چند روز آینده، نشستی اینچنینی صورت نگیرد، نمی‌توان اظهار نظر قطعی کرد که آیا ملاقات پوتین و ترامپ، موفقیت‌آمیز بوده یا خیر و اگر بوده تا چه میزان موفقیت به همراه داشته است.
دیدار فرستاده ویژه نخست وزیر ژاپن با رئیس جمهور

پزشکیان: ایران از هر اقدامی برای تقویت صلح و ثبات استقبال می‌کند

مسعود پزشکیان، رئیس‌جمهوری در دیدار با «یوشی فومه تسویه» فرستاده ویژه نخست وزیر ژاپن گفت: ایران از هر اقدام و حرکتی در مسیر ایجاد و تقویت صلح و ثبات در منطقه استقبال می‌کند، اما برخی کشور‌ها به جای تلاش برای پایان دادن به جنگ با اقدامات خود از جمله تامین سلاح و توجیه جنایت‌گری به تداوم آن کمک می‌کنند.

کد خبر: ۱۶۹۵۹۰
۰۹:۴۱ - ۱۰ مرداد ۱۴۰۳

پزشکیان

دیدارنیوز: رئیس جمهور با استقبال از پیشنهاد و ابراز علاقمندی دولت ژاپن برای دیدار و مذاکره حضوری سران دو کشور در راستای گسترش همکاری‌های فی‌مابین، تصریح کرد: ایران و ژاپن همواره روابط دوستانه‌ای داشته‌اند و نباید اجازه داد مشکلاتی که به واسطه اقدامات برخی قدرت‌های خارجی در روابط دو کشور ایجاد شده است، تداوم یابد.

مسعود پزشکیان شامگاه سه‌شنبه در دیدار با «یوشی فومه تسویه» فرستاده ویژه نخست وزیر ژاپن که به منظور شرکت در آیین تحلیف چهاردهمین دوره ریاست جمهوری اسلامی ایران به تهران سفر کرده بود، با تشکر از پیام تبریک نخست وزیر این کشور، به گفتگوی تلفنی خود با وی اشاره و مذاکرات صورت گرفته را صمیمی، مفید و سازنده توصیف کرد.

رئیس جمهور با استقبال از پیشنهاد و ابراز علاقمندی دولت ژاپن برای دیدار و مذاکره حضوری سران دو کشور در راستای تقویت و گسترش همکاری‌های فی‌مابین، تصریح کرد: جمهوری اسلامی ایران و ژاپن همواره روابط صمیمی و دوستانه‌ای داشته‌اند و نباید اجازه داد مشکلاتی که به واسطه اقدامات برخی قدرت‌های خارجی در روابط دو کشور ایجاد شده است، تداوم یابد.

پزشکیان همچنین در پاسخ به طرح درخواست دولت ژاپن برای نقش‌آفرینی فعال جمهوری اسلامی ایران در حل مسائل منطقه از جمله پایان دادن به جنگ در غزه گفت: ایران از هر اقدام و حرکتی در مسیر ایجاد و تقویت صلح و ثبات در منطقه استقبال می‌کند، اما برخی کشور‌ها به جای تلاش برای پایان دادن به جنگ با اقدامات خود از جمله تامین سلاح و توجیه جنایت‌گری به تداوم آن کمک می‌کنند.

«یوشی فومه تسویه» فرستاده ویژه نخست وزیر ژاپن نیز در این دیدار با ابلاغ تبریک مجدد و آرزوی موفقیت برای پزشکیان، با بیان اینکه کیشیدا مشتاق دیدار با جنابعالی و گفتگوی حضوری درباره گسترش روابط فی‌مابین است، اظهار داشت: نخست وزیر ژاپن همچنین با توجه به جایگاه جمهوری اسلامی ایران و نقش‌آفرینی سازنده در تحولات منطقه مشتاق تقویت همکاری‌ها با ایران در مسیر تقویت و تثبیت صلح و ثبات در منطقه غرب آسیا است.

فرستاده ویژه نخست وزیر ژاپن همچنین با اشاره به روابط دیرینه دو ملت، تصریح کرد: دولت ژاپن معتقد است، با همکاری یکدیگر می‌توانیم گام‌های موثری در زمینه رفع مشکلات منطقه و جهان برداریم.

ارسال نظرات
امروز دوشنبه ۲۷ مرداد
امروز دوشنبه ۲۷ مرداد
امروز دوشنبه ۲۷ مرداد
امروز دوشنبه ۲۷ مرداد