تیتر امروز

سیدعلی مجتهدزاده: اراده‌ای برای اجرای قانون جرم سیاسی نمی‌بینم/ اعضای هیئت منصفه در ایران، وابستگان یک گروه سیاسی خاص هستند/ یکی از بهترین کارهای مرحوم رئیسی در قوه قضائیه، برکناری جعفری دولت آبادی از دادستانی تهران بود
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «ایرانشهر» با یک حقوقدان و وکیل دادگستری

سیدعلی مجتهدزاده: اراده‌ای برای اجرای قانون جرم سیاسی نمی‌بینم/ اعضای هیئت منصفه در ایران، وابستگان یک گروه سیاسی خاص هستند/ یکی از بهترین کارهای مرحوم رئیسی در قوه قضائیه، برکناری جعفری دولت آبادی از دادستانی تهران بود

دیدارنیوز در بیست و یکمین پرده از برنامه «ایرانشهر» به سراغ «سید علی مجتهدزاده»، حقوقدان و وکیل باسابقه دادگستری رفته و مسائل مختلف مرتبط با منافع ملی ایران از فعال شدن مکانیسم ماشه، تحرکات تندرو‌ها...
استقبال ايران از مذاکره واقعی با آمریکا/ خط و نشان پزشکیان برای خودروسازان/ باید راهی برای مذاکره پیدا کرد
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

استقبال ايران از مذاکره واقعی با آمریکا/ خط و نشان پزشکیان برای خودروسازان/ باید راهی برای مذاکره پیدا کرد

این صد و سی و دومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۲۶ آبان ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
زیدآبادی: آنقدر بر سر مجلس فیلتر گذاشتند که امروز صدای رسایی‌ها و ثابتی‌ها را از آن می‌شنویم/ پشت شما، جمهوری اسلامی است!/ عبدالکریمی: پشت من، هیچکس نیست، خداست!/ ناتو، صهیونیست‌ها و رضا پهلوی، نمی‌توانند برای ما دموکراسی بیاورند
در مناظره دو فعال سیاسی در دیدارنیوز مطرح شد

زیدآبادی: آنقدر بر سر مجلس فیلتر گذاشتند که امروز صدای رسایی‌ها و ثابتی‌ها را از آن می‌شنویم/ پشت شما، جمهوری اسلامی است!/ عبدالکریمی: پشت من، هیچکس نیست، خداست!/ ناتو، صهیونیست‌ها و رضا پهلوی، نمی‌توانند برای ما دموکراسی بیاورند

در ادامه سلسله مناظرات دیدارنیوز در خصوص مسائل روز کشور و منافع ملی، میزبان بیژن عبدالکریمی، استاد فلسفه دانشگاه و احمد زیدآبادی، روزنامه نگار و فعال سیاسی بودیم که در ادامه می‌‌خوانید.
رئیس کمیته نظارت و حقوقی شورای شهر مطرح کرد

تذکر به شهرداری تهران درباره تغییر کاربری‌ها در بوستان ولایت

مهدی اقراریان، رئیس کمیته نظارت و حقوقی شورای اسلامی شهر تهران درباره تغییر کاربری‌ها در بوستان ولایت به شهرداری تهران تذکر داد.

کد خبر: ۱۶۹۵۲۱
۱۱:۰۹ - ۰۹ مرداد ۱۴۰۳

تذکر عضو شورای شهر درباره تغییر کاربری‌ها در بوستان ولایت

دیدارنیوز: رئیس کمیته نظارت و حقوقی شورای اسلامی شهر تهران درباره تغییر کاربری‌ها در بوستان ولایت به شهرداری تهران تذکر داد.

مهدی اقراریان در دویست و پنجاه و دومین جلسه علنی شورای اسلامی شهر تهران در قالب تذکری گفت: تذکر شماره ۸۵ بنده درخواست ارائه تفاهم نامه ۱۳ میلیارد یورویی بود. زاکانی در مورد این تفاهم نامه صحبت کرده بود که عناوین و مبالغ و فهرست آن در اختیار بنده قرار نگرفته و تقاضا داریم سریعتر ارسال شود.

وی ادامه داد: با توجه به اینکه پاسخ لازم در مورد بوستان ولایت به بنده داده نشد لازم دیدم در مورد آن تذکر دهم. تغییر کاربری‌هایی در این بوستان اتفاق می‌افتد که در مورد تغییر کاربری آن سوال پرسیدم و نحوه و مدت واگذاری‌ها را نیز مطرح کردم که بر چه اساسی انجام شده است؟ این بوستان می‌تواند یکی از ذخایر اکولوژیک باشد؛ اما برای دیگر کاربری‌ها اختصاص داده شده است.

اقراریان افزود: درباره مجموعه ساصد و واگذاری‌ها در آن باید نکاتی مورد توجه قرار گیرد. بخشی از آن به منطقه ۱۳ واگذار شده، اما بخشی دیگر به افراد و سازمان‌ها واگذار می‌شود و اگر قرار باشد واگذاری صورت بگیرد باید مجوز شورا را داشته باشد. این موضوع برای ما شفاف نیست و شهرداری باید در این خصوص به صورت شفاف پاسخ دهد.

وی با بیان اینکه در تماس با یکی از معاونین شهردار گفتم که اگر فردی اطلاعات دقیقی دارد با بنده تماس بگیرد، گفت: کسی با من در این مورد تماس نگرفت و منجر به تذکر شماره ۸۶ بنده در این جلسه شد.

در ادامه این جلسه مهدی چمران رئیس شورای اسلامی شهر تهران نیز با تأکید بر اینکه همه ما در مورد بوستان ولایت حساسیت داریم، گفت: پیش از افتتاح قرار بود فروشگاهی بزرگ در آن ساخته شود، اما در روز افتتاح مقام معظم رهبری فرمودند که تمام فضا، پارک باشد. مباحثی مطرح شد، اما گفتیم که باید فضای پارک حفظ شود. سالهاست طراحی‌هایی در آن صورت گرفته که باید اجرایی شود. باید بخشی از این بوستان که خشک است و استفاده‌ای از آن نمی‌شود، مورد استفاده قرار بگیرد.

وی در خصوص مهمات سازی ساصد نیز گفت: این فضا نیز فضای بسیار مناسبی است که بخشی از شهرداری منطقه ۱۳ در آن مستقر خواهد شد و در مورد جزئیات آن از شهردار منطقه، پاسخ دریافت خواهیم کرد.

چمران تاکید کرد: خواهش ما این است که تذکرات مکتوب ارائه شود؛ چراکه در غیر این صورت دنبال نخواهد شد. از تذکرات جلسه قبل تنها یک یا دو مورد به دست ما رسید.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۲۷ آبان
امروز سه‌شنبه ۲۷ آبان
امروز سه‌شنبه ۲۷ آبان
امروز سه‌شنبه ۲۷ آبان