تیتر امروز

مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟
ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) و روز مادر

مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟

ایمان و اردات قلبی نسبت به دخت پیامبر گرامی اسلام و همسر مکرمه امام علی و مادر امام حسن و حسین بی نهایت است و برابر دستور قرآن و امر رسول خدا در محبت به او و اهل بیتش اگر کمی بخل بورزیم خاسر...
علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم
دیدار به مناسبت روز دانشجو برگزار کرد

علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم

دیدارنیوز به مناسبت روز دانشجو، یک نشست هم اندیشی با حضور دو دانشجو برگزار کرد تا به این بهانه ناگفته‌ها گفته شود.
اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور

این صد و سی و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱۷ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
انتخابات ریاست جمهوری آمریکا ۲۰۲۴

کارزار هریس؛ کمک ۲۰۰ میلیون دلاری در یک هفته

در حالی که کامالا هریس، برای نبرد سخت با دونالد ترامپ در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا آماده می‌شود، کارزار انتخاباتی او از جمع‌آوری کمک ۲۰۰ میلیون دلاری خبر داده است.

کد خبر: ۱۶۹۵۰۶
۲۰:۰۸ - ۰۸ مرداد ۱۴۰۳

کارزار هریس؛ کمک ۲۰۰ میلیون دلاری در یک هفته

دیدارنیوز: کارزار انتخاباتی کامالا هریس، نامزد دموکرات‌ها برای انتخابات ریاست جمهوری آمریکا، روز یکشنبه اعلام کرد که طی یک هفته‌ای که او به عنوان نامزد حزب معرفی شده است، توانسته‌اند ۲۰۰ میلیون دلار کمک جمع‌آوری کنند. همچنین، در این مدت ۱۷۰ هزار داوطلب جدید برای کمک به کارزار هریس ثبت نام کرده‌اند.

نظرسنجی‌ها

به گزارش خبرگزاری «رویترز»، نظرسنجی‌های هفته گذشته، شامل نظرسنجی «رویترز/ایپسوس»، نشان می‌دهند که هریس و دونالد ترامپ، نامزد جمهوری‌خواهان، در موقعیت تقریباً برابری قرار دارند. این وضعیت نشان می‌دهد که طی ۱۰۰ روز باقی‌مانده از کارزار انتخاباتی، رقابت سختی پیش‌رو خواهند داشت.

جمع‌آوری کمک‌های مالی

ستاد انتخاباتی ترامپ در اوایل ژوئیه اعلام کرد که طی سه ماهه دوم سال ۳۳۱ میلیون دلار جمع‌آوری کرده است، که از ۲۶۴ میلیون دلاری که کارزار جو بایدن، نامزد پیشین دموکرات‌ها، در همان دوران جمع‌آوری کرده بود، بیشتر است. در پایان ژوئن، کارزار ترامپ ۲۸۴.۹ میلیون دلار و کارزار بایدن ۲۴۰ میلیون دلار پول نقد در اختیار داشتند.

تأثیر ورود هریس

به نقل از العربیه، ورود کامالا هریس به عنوان نامزد دموکرات‌ها، به جبهه دموکرات‌ها جانی تازه بخشیده است. نظرسنجی‌های قبلی نشان دادند که ترامپ پس از عملکرد ضعیف بایدن در مناظره، در ایالت‌های چرخشی پیشی گرفته است. اما ورود هریس به رقابت، این وضعیت را تغییر داده است.

حملات جمهوری‌خواهان

جمهوری‌خواهان از زمانی که نامزدی هریس برای انتخابات ریاست جمهوری توسط دموکرات‌ها اعلام شد، حملات خود را به او تشدید کرده‌اند. هریس اولین زن و اولین فرد سیاهپوست با تبار جنوب آسیایی است که در مقام معاون رئیس‌جمهوری آمریکا خدمت کرده است.

برخی متحدان ترامپ، از جمله شماری از اعضای ائتلاف «سیاهپوستان هوادار ترامپ»، هشدار داده‌اند که تحقیر هریس می‌تواند موقعیت ترامپ را در میان رای‌دهندگان سیاهپوست و رنگین‌پوست متزلزل کند.

ارسال نظرات
امروز پنجشنبه ۲۰ آذر
امروز پنجشنبه ۲۰ آذر
امروز پنجشنبه ۲۰ آذر
امروز پنجشنبه ۲۰ آذر