تیتر امروز

مهدی مطهرنیا: زمینه‌های فدرالیسم در ایران مهیا نیست/ چرا آینده ایران؛ نه ایرانِ آینده؟/ ایران، کشور نشاط، جشن و امید بود
در نشست گفتمان عمومی؛ مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی مطرح شد

مهدی مطهرنیا: زمینه‌های فدرالیسم در ایران مهیا نیست/ چرا آینده ایران؛ نه ایرانِ آینده؟/ ایران، کشور نشاط، جشن و امید بود

نشست گفتمان عمومی، مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی با حضور مهدی مطهرنیا، رئیس پژوهشکده آینده پژوهی سیمرغ به میزبانی دیدارنیوز برگزار شد.
امر به معروف باید در ساختار‌های حاکمیتی باشد نه برای چهار تار مو/ تقیه‌ علما، دین را حفظ نمی‌کند/ نباید با کل دنیا مقابله می‌کردیم
در سی‌ و پنجمین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام اکبرنژاد مطرح شد:

امر به معروف باید در ساختار‌های حاکمیتی باشد نه برای چهار تار مو/ تقیه‌ علما، دین را حفظ نمی‌کند/ نباید با کل دنیا مقابله می‌کردیم

در سی‌ و پنجمین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام محمدتقی اکبرنژاد مجتهد و مدرس حوزه، در ادامه موضوع "نقش خدا و مردم در تحولات اجتماعی" به تاثیر تقیه در کنش علماء دین پرداختیم.
محموله‌های خطرناک یا کالا‌های معمولی؟/ امیدواری پس از دور سوم مذاکرات/ زلزله ژئوپلیتیکی در خاورمیانه
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

محموله‌های خطرناک یا کالا‌های معمولی؟/ امیدواری پس از دور سوم مذاکرات/ زلزله ژئوپلیتیکی در خاورمیانه

این هشتاد و نهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.

نیکزاد: پزشکیان معتقد به عدالت و رفع مشکلات در تمام استان‌هاست

علی نیکزاد، نایب رییس مجلس شورای اسلامی در دیدار با مسعود پزشکیان گفت: رئیس‌جمهور منتخب معتقد به موضوع عدالت، رفع معضلات و مشکلات در تمام استان‌ها و مناطق مختلف است و به طور کلی جلسه خوبی با ایشان داشتیم.

کد خبر: ۱۶۹۲۸۵
۱۷:۱۲ - ۰۴ مرداد ۱۴۰۳

نیکزاد: پزشکیان معتقد به عدالت، رفع معضلات و مشکلات در تمام استان‌هاست

دیدارنیوز: نایب رییس مجلس شورای اسلامی گفت: رییس جمهور منتخب معتقد به موضوع عدالت، رفع معضلات و مشکلات در تمام استان‌ها و مناطق مختلف است.

به نقل از پایگاه اطلاع رسانی پزشکیان، نمایندگان اردبیل به همراه علی نیکزاد، نایب رییس مجلس شورای اسلامی با مسعود پزشکیان رئیس جمهور منتخب دیدار و به گفتگو پرداختند.

نیکزاد درباره این دیدار گفت: ما هفت نفر نماینده مردم شریف اردبیل به محضر پزشکیان رسیدیم و علاوه بر تبریک و آرزوی موفقیت آنچه که برای دولت آتی می‌تواند کمک کند را خدمت ایشان عرض کردیم.

وی ادامه داد: آنچه که مجلس و دولت در پی فرمایشات مقام معظم رهبری برای کمک به همدیگر باید پیش ببرند را نیز عرض کردیم. در ادامه مباحث کلان که بیش از هفت مورد هم نبود، توسط نماینده‌های استان شرح داده شد و مجموع گزارش را با امضای نمایندگان تقدیم ایشان کردیم.

نیکزاد با اشاره به اینکه پزشکیان به دنبال رفع معضلات و مشکلات استان‌ها است، گفت: آقای دکتر هنوز دولت را تحویل نگرفته‌اند، اما در حال بررسی مباحث هستند. ایشان معتقد به موضوع عدالت، رفع معضلات و مشکلات در تمام استان‌ها و مناطق مختلف هستند و به طور کلی جلسه خوبی با ایشان داشتیم.

ارسال نظرات
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
پرطرفدارترین ها