
با اعلام رسمی وزیر خارجه عمان صورت گرفت
مذاکرات ایران و آمریکا به تعویق افتاد/ ایران: تعویق به پیشنهاد عمان بود
دور چهارم مذاکرات ایران و آمریکا در رم ایتالیا که قرار بود روز شنبه ۱۳ اردیبهشتماه برگزار شود، به تعویق افتاد.
بعد از اقدام دولت انگلیس در استرداد یکی از اتباع کشورمان به آمریکا به اتهام دور زدن تحریمها، سایمون شرکلیف سفیر انگلیس در تهران به وزارت امورخارجه ایران احضار شد.
دیدارنیوز: در پی اقدام دولت انگلیس در استرداد یکی از اتباع کشورمان به آمریکا به اتهام دور زدن تحریمها، سایمون شرکلیف سفیر انگلیس در تهران به وزارت امورخارجه احضار شد.
مدیرکل کنسولی وزارت امور خارجه اعتراض شدید جمهوری اسلامی ایران نسبت به بازداشت غیرقانونی شهروند ایرانی و استرداد وی به آمریکا را، به سفیر انگلیس ابلاغ کرد.
قابل ذکر است وزارت امور خارجه پس از اطلاع از بازداشت غیرقانونی این شهروند ایرانی، ضرورت آزادی ایشان را از طریق دیپلماتیک در تهران و لندن پیگیری کرده و تلاشها همچنان ادامه دارد.