تیتر امروز

مهدی مطهرنیا: زمینه‌های فدرالیسم در ایران مهیا نیست/ چرا آینده ایران؛ نه ایرانِ آینده؟/ ایران، کشور نشاط، جشن و امید بود
در نشست گفتمان عمومی؛ مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی مطرح شد

مهدی مطهرنیا: زمینه‌های فدرالیسم در ایران مهیا نیست/ چرا آینده ایران؛ نه ایرانِ آینده؟/ ایران، کشور نشاط، جشن و امید بود

نشست گفتمان عمومی، مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی با حضور مهدی مطهرنیا، رئیس پژوهشکده آینده پژوهی سیمرغ به میزبانی دیدارنیوز برگزار شد.
امر به معروف باید در ساختار‌های حاکمیتی باشد نه برای چهار تار مو/ تقیه‌ علما، دین را حفظ نمی‌کند/ نباید با کل دنیا مقابله می‌کردیم
در سی‌ و پنجمین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام اکبرنژاد مطرح شد:

امر به معروف باید در ساختار‌های حاکمیتی باشد نه برای چهار تار مو/ تقیه‌ علما، دین را حفظ نمی‌کند/ نباید با کل دنیا مقابله می‌کردیم

در سی‌ و پنجمین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام محمدتقی اکبرنژاد مجتهد و مدرس حوزه، در ادامه موضوع "نقش خدا و مردم در تحولات اجتماعی" به تاثیر تقیه در کنش علماء دین پرداختیم.
ایهود باراک می‌گوید ۸۰ درصد اسرائیلی‌ها نخست وزیر فعلی را مقصر می‌دانند

نتانیاهو، مسئول عملیات ۷ اکتبر است

پس از گذشت چند ماه از عملیات ۷ اکتبر، ایهود باراک نخست وزیر اسبق اسرائیل اعلام کرد که ۸۰ درصد اسرائیلی‌ها، بنیامین نتانیاهو را مسئول عملیات ۷ اکتبر حماس می‌دانند.

کد خبر: ۱۶۹۲۵۰
۲۰:۱۰ - ۰۳ مرداد ۱۴۰۳

نتانیاهو، مسئول عملیات ۷ اکتبر است

دیدارنیوز: ایهود باراک نخست وزیر اسبق رژیم صهیونیستی اعلام کرد که ۸۰ درصد اسرائیلی‌ها، نتانیاهو را مسئول عملیات ۷ اکتبر حماس می‌دانند.

باراک امروز چهارشنبه در گفتگو با شبکه خبری سی‌ان‌ان تاکید کرد که از هر ۵ اسرائیلی، ۴ نفر بنیامین نتانیاهو را مسئول عملیات ۷ اکتبر می‌دانند.

باراک در مورد بحران در روابط رژیم صهیونیستی و آمریکا بیان کرد که مشکل در روابط با واشنگتن جو بایدن و دولت دموکرات نیست بلکه خود نتانیاهو است.

وی همچنین گفت که باور صحبت‌های نتانیاهو در کنگره اشتباه است و آمریکایی‌ها ابزار لازم را برای درک اینکه وی آن‌ها را گمراه می‌کند، ندارند.

نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی امروز چهارشنبه قرار است برای جلب حمایت بیشتر ایالات متحده در جنگ غزه، در کنگره آمریکا سخنرانی کند.

این در حالی است که شمار زیادی از سیاستمدار‌های آمریکایی به ویژه از حزب دموکرات جلسه سخنرانی وی در کنگره را تحریم کردند.

علاوه بر صدا‌های انتقادی فراوان جامعه جهانی و آمریکایی‌ها از جنایت‌های دولت رژیم صهیونیستی علیه فلسطینی‌ها در غزه و همچنین کرانه باختری، در داخل سرزمین‌های اشغالی نیز بسیاری از جمله باراک خواهان پایان یافتن جنگ غزه هستند.

با گذشت نزدیک به ۱۰ ماه از جنایت‌های رژیم صهیونیستی علیه فلسطینی‌ها، وزارت بهداشت غزه در آخرین آمار خود از شهادت بیش از ۳۹ هزار فلسطینی در این مدت خبر داده است.

منبع: تسنیم
ارسال نظرات
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
پرطرفدارترین ها