تیتر امروز

مهدی مطهرنیا: زمینه‌های فدرالیسم در ایران مهیا نیست/ چرا آینده ایران؛ نه ایرانِ آینده؟/ ایران، کشور نشاط، جشن و امید بود
در نشست گفتمان عمومی؛ مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی مطرح شد

مهدی مطهرنیا: زمینه‌های فدرالیسم در ایران مهیا نیست/ چرا آینده ایران؛ نه ایرانِ آینده؟/ ایران، کشور نشاط، جشن و امید بود

نشست گفتمان عمومی، مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی با حضور مهدی مطهرنیا، رئیس پژوهشکده آینده پژوهی سیمرغ به میزبانی دیدارنیوز برگزار شد.
امر به معروف باید در ساختار‌های حاکمیتی باشد نه برای چهار تار مو/ تقیه‌ علما، دین را حفظ نمی‌کند/ نباید با کل دنیا مقابله می‌کردیم
در سی‌ و پنجمین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام اکبرنژاد مطرح شد:

امر به معروف باید در ساختار‌های حاکمیتی باشد نه برای چهار تار مو/ تقیه‌ علما، دین را حفظ نمی‌کند/ نباید با کل دنیا مقابله می‌کردیم

در سی‌ و پنجمین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام محمدتقی اکبرنژاد مجتهد و مدرس حوزه، در ادامه موضوع "نقش خدا و مردم در تحولات اجتماعی" به تاثیر تقیه در کنش علماء دین پرداختیم.

تماشای تاریخ و تمدن کشور‌های حوزه مقاومت در برج میلاد

عباس حیدری، مدیرعامل برج میلاد از افتتاح سرزمین تمدن های کشورهای حوزه مقاومت و اجرای ویژه برنامه سوگواره منظومه خورشید با محوریت نوجوانان عاشورایی خبر داد.

کد خبر: ۱۶۹۲۱۴
۱۱:۲۹ - ۰۳ مرداد ۱۴۰۳

تماشای تاریخ و تمدن کشور‌های حوزه مقاومت در برج میلاد

دیدارنیوز: مدیرعامل برج میلاد از افتتاح سرزمین تمدن‌های کشور‌های حوزه مقاومت و اجرای ویژه برنامه "سوگواره منظومه خورشید" با محوریت نوجوانان عاشورایی همزمان با آغاز دهه دوم محرم خبر داد.

به نقل از رسانه برج میلاد، عباس حیدری ضمن اعلام این رویداد مهم گفت: ویژه برنامه سرزمین تمدن‌ها مرتبط با کشور‌های حوزه مقاومت، صاحب تاریخ و تمدن بوده که اجرای این برنامه با رویکرد کشور‌های حامی فلسطین است.

وی ادامه داد: این کشور‌ها شامل فلسطین، لبنان، سوریه، عراق، یمن و ایران است که همه آن‌ها از تاریخ و تمدن کهنی برخوردار بوده و خط مرزی تاریخی را در دنیا شکل داده اند.

تماشای تاریخ و تمدن کشور‌های حوزه مقاومت در برج میلاد

به گفته حیدری، پروژه سرزمین تمدن‌ها در پارکینگ شماره ۳ برج میلاد، در فضای باز با گستره ۱۵ هزار متر مربع در قالب دکور تاریخی هر کشور اجرا می‌شود که در هر کدام، آیین، تاریخ، آداب و رسوم و سنبل کشور‌های حوزه مقاومت به مخاطب معرفی می‌شود. ضمن آنکه مخاطب در طول بازدید از سرزمین مقاومت با اجرا‌های مختلف فرهنگی و هنری مانند اتاق تصویر، اتاق نمایش، زیارت مجازی حرم امام رضا (ع)، امام حسین (ع) و حضرت زینب سلام الله علیها، نمایش‌های محیطی هنرمندان تئاتر کشور، پرفورمنس‌های دانشجویان آمریکایی حامی فلسطین در اطراف دکور مسجد الاقصی، اجرای موسیقی‌های محلی، صحبت با سخنگوی حماس با تکیه بر هوش مصنوعی، مواجه می‌شود.

اجرای کنسرت- نمایش آیینی و مذهبی "سوگواره منظومه خورشید "در برج میلاد

مدیرعامل برج میلاد با اعلام اینکه در مرکز این سرزمین، دکور مسجد الاقصی شبیه سازی شده است، گفت: همزمان با اجرای پروژه سرزمین تمدن ها، کنسرت- نمایش آیینی و مذهبی "سوگواره منظومه خورشید" به کارگردانی سعید اسماعیلی و تهیه کنندگی علیرضا کوهفر بمدت ۱۰ شب اجرا خواهد شد.

وی ادامه داد: این کنسرت-نمایش مذهبی با محوریت نوجوانان عاشورایی و همزمان با دهه دوم محرم در پارکینگ شماره ۳ توسط گروه بزرگی از هنرمندان تئاتر و موسیقی کشور در قالب حرکات فرم به طراحی علی اولیایی نژاد اجرا می‌شود.

حیدری عنوان کرد: سید محسن هاشمی خوانندگی این سوگواره را برعهده دارد و رسالت بوذری و سید محمد سادات اخوی نویسنده آن هستند. صابر خراسانی نیز راوی این سوگواره است.

این ویژه برنامه از ۵ مرداد ماه در پارکینگ شماره ۳ در دو قالب سوگواره منظومه خورشید در تاریخ ۵ الی ۱۵ مرداد ماه و سرزمین تمدن‌ها از ۵ تا ۲۶ مرداد ماه اجرا خواهد شد. حضور شهروندان برای بازدید سرزمین تمدن‌ها رایگان است. علاقه‌مندان برای حضور در کنسرت- نمایش مذهبی باید بلیت‌های آن را بصورت رایگان از سایت www.tamadonfestival.ir تهیه کنند.

ارسال نظرات
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
پرطرفدارترین ها