تیتر امروز

سپاه: پایگاه‌های هوایی مبدا تهاجم به ایران، هدف گرفته شد/ تکذیب ترور احمدی‌نژاد
روز پنجم جنگ ایران و اسرائیل

سپاه: پایگاه‌های هوایی مبدا تهاجم به ایران، هدف گرفته شد/ تکذیب ترور احمدی‌نژاد

جنگ ایران و اسرائیل که با تهاجم وحشیانه و ترورهای اسرائیل در تهران و دیگر شهرها آغاز شد، به روز پنجم رسید. ایران در پاسخ به این حملات، شهرهای مختلف از جمله تل‌آویو را موشک‌باران کرده است.
راهنمای سلامت روان برای شرایط جنگ
آرامش خودتان را حفظ کنید

راهنمای سلامت روان برای شرایط جنگ

در شرایطی که حملات وحشیانه و تجاوز نظامی اسرائیل به ایران و پاسخ قاطع تهران به این حملات ادامه دارد، حفظ آرامش و سلامت روان مردم در شرایط جنگی اهمیت زیادی دارد.
رئیس پلیس امنیت اقتصادی تهران خبر داد

کشف ۱۰۰ میلیون نخ سیگار قاچاق در پایتخت

سرهنگ مهدی افشاری، رئیس پلیس امنیت اقتصادی تهران بزرگ از کشف بیش از ۱۰۰ میلیون نخ سیگار قاچاق از یک انبار در خیابان فدائیان اسلام خبرداد.

کد خبر: ۱۶۹۱۵۷
۱۱:۳۸ - ۰۲ مرداد ۱۴۰۳

کشف ۱۰۰ میلیون نخ سیگار قاچاق در پایتخت

دیدارنیوز: رئیس پلیس امنیت اقتصادی تهران بزرگ از کشف بیش از ۱۰۰ میلیون نخ سیگار قاچاق از یک انبار در خیابان فدائیان اسلام خبرداد.

سرهنگ مهدی افشاری در تشریح جزئیات این خبر گفت: ماموران پلیس امنیت اقتصادی تهران بزرگ با انجام اقدامات فنی و پلیسی موفق به کشف دخانیات قاچاق از انباری در محدوده خیابان فدائیان اسلام شدند. رسیدگی به این پرونده درپی انجام اقدامات اطلاعاتی در دستورکار قرار گرفت و ماموران با انجام اقدامات اطلاعاتی متوجه شدند که مقادیری کالای خارجی در انباری در خیابان فدائیان اسلام تخلیه و دپو شده است.

وی ادامه داد: همچنین در تحقیقات تکمیلی مشخض شد که کالای خارجی توسط خودرو‌های شوتی به این مکان منتقل و از آنجا به بازار ارسال شده است. در همین راستا نیز هماهنگی‌های لازم با مقام قضایی انجام و مجوز‌های مربوطه برای انجام عملیات اخذ شد.

افشاری با اشاره به حضور ماموران در محل و بازدید از آن گفت: ماموران پلیس امنیت اقتصادی تهران بزرگ اقدام به بازرسی از محل این انبار کردند که در جریان آن مشخص شد محل یک باب انبار کالای بازرگانی است که کالا‌های موجود در آن در سامانه انبار‌ها ثبت نشده است. ماموران همچنین مشاهده کردند که مقادیر انبوهی کالا‌های خارجی از نوع سیگار خارجی در محل دپو شده که طی استعلامات گمرکی مشخص شد اسناد گمرکی مطابقتی با کالا‌های مکشوفه نداشته و فاقد هرگونه اسناد و مدارگ گمرکی و در واقع قاچاق است.

رئیس پلیس امنیت اقتصادی تهران بزرگ اضافه کرد:‌ماموران در جریان بازرسی انجام شده، اغذلذ ۱۰۰ میلیون و ۵۰۰ هزار نخ انواع سیگار قاچاق را کشف و ضبط کردند. برآورد کارشناسان حاکی از آن است که این سیگار‌ها بیش از ۳۰۰ میلیارد ریال ارزش دارد.

به گفته وی در این خصوص پرونده قضایی مربوطه تشکیل شد و به همراه متهم و برای ادامه روند رسیدگی به جرم روانه دادسرا شد.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز چهارشنبه ۲۸ خرداد
امروز چهارشنبه ۲۸ خرداد
امروز چهارشنبه ۲۸ خرداد
امروز چهارشنبه ۲۸ خرداد