تیتر امروز

اعتراضات اقتصادی آری، ایجاد ناامنی نه!/ عدم توافق نتانیاهو و ترامپ برای اقدام نظامی علیه ایران/ پزشکیان: دیگر دلار ۲۸۵۰۰ تومانی به کسی نمی‌دهیم
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اعتراضات اقتصادی آری، ایجاد ناامنی نه!/ عدم توافق نتانیاهو و ترامپ برای اقدام نظامی علیه ایران/ پزشکیان: دیگر دلار ۲۸۵۰۰ تومانی به کسی نمی‌دهیم

این صد و چهل و چهارمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۱۱ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
از جنگ ۱۲ روزه تا آتش بس در غزه/ ترامپ با قدرت برگشت
دیدار آنچه در سال ۲۰۲۵ اتفاق افتاده را بررسی می‌کند

از جنگ ۱۲ روزه تا آتش بس در غزه/ ترامپ با قدرت برگشت

دیدارنیوز در اولین روز سال ۲۰۲۶، نگاهی گذرا به آنچه در سال میلادی ۲۰۲۵ که گذشت، انداخت که البته ناگفته پیداست ماجرای تجاوز نظامی اسرائیل به خاک ایران مهمترین اتفاق در سال گذشته بود.
سید مرتضی افقه: ذخایر ارزی دولت پس از ۸ سال تحریم به شدت کاهش یافته/ بخشی از افزایش مکرر نرخ ارز، ناشی از سایه جنگ بر کشور است/ برخورد احترام‌آمیز رئیس‌جمهور با معترضین، اتفاق خوبی است، اما امیدوارم خیلی دیر نشده باشد/ آمدن همتی به بانک مرکزی، تاثیر زیادی در میان‌مدت به دنبال نخواهد داشت
در گفت‌و‌گوی دیدار با یک اقتصاددان مطرح شد

سید مرتضی افقه: ذخایر ارزی دولت پس از ۸ سال تحریم به شدت کاهش یافته/ بخشی از افزایش مکرر نرخ ارز، ناشی از سایه جنگ بر کشور است/ برخورد احترام‌آمیز رئیس‌جمهور با معترضین، اتفاق خوبی است، اما امیدوارم خیلی دیر نشده باشد/ آمدن همتی به بانک مرکزی، تاثیر زیادی در میان‌مدت به دنبال نخواهد داشت

استاد اقتصاد دانشگاه شهید چمران اهواز در گفت‌و‌گویی با دیدارنیوز گفت: پزشکیان به عنوان میراث‌دار خرابکاری دولت قبل وارد عرصه شد، اما سعی داشت که با مردم همراهی داشته باشد. این برخورد احترام‌آمیز...
پزشکیان مطرح کرد

توسعه مناسبات با قزاقستان از اولویت‌های سیاست خارجی است

مسعود پزشکیان، در گفتگوی تلفنی با رئیس جمهور قزاقستان گفت: توسعه مناسبات با قزاقستان از اولویت‌های سیاست خارجی ایران است.

کد خبر: ۱۶۹۱۱۸
۱۸:۲۰ - ۰۱ مرداد ۱۴۰۳

پزشکیان

دیدارنیوز: رئیس جمهور منتخب توسعه مناسبات با قزاقستان را در قالب رویکرد تقویت مناسبات همسایگی، جزو اولویت‌های سیاست خارجی جمهوری اسلامی ایران دانست و گفت: دو کشور ظرفیت‌های متنوع و زیادی در زمینه‌های ترانزیت، انرژی و همکاری‌های فنی-مهندسی برای گسترش روابط با یکدیگر دارند.

«قاسم ژومارت توکایف» رئیس جمهور قزاقستان روز دوشنبه در تماس تلفنی با رئیس جمهور منتخب، بار دیگر انتخاب پزشکیان را تبریک گفت و با آرزوی موفقیت برای وی تصریح کرد: روابط دو کشور در دوران رئیس جمهور فقید ایران بر پایه اعتماد فی‌مابین در مسیر توسعه روزافزون پیش رفته و امیدوارم این روند تحت مدیریت جنابعالی نیز تداوم یابد.

رئیس جمهور قزاقستان بر علاقمندی کشورش برای همکاری‌های دوجانبه با جمهوری اسلامی ایران در زمینه‌های ترانزیت، انرژی، خدمات فنی-مهندسی و تبادلات مالی، اقتصادی و تجاری، همکاری‌های منطقه‌ای و نیز تعامل در قالب سازمان همکاری شانگ‌های و اتحادیه اقتصادی اوراسیا تاکید کرد.

مسعود پزشکیان نیز ضمن تشکر از پیام تبریک و تماس تلفنی رئیس جمهور قزاقستان، توسعه مناسبات با این کشور را در قالب رویکرد تقویت مناسبات همسایگی، جزو اولویت‌های سیاست خارجی جمهوری اسلامی ایران دانست و افزود: دو کشور ظرفیت‌های متنوع و زیادی در زمینه‌های ترانزیت، انرژی و همکاری‌های فنی-مهندسی برای گسترش روابط با یکدیگر دارند.

رئیس جمهور منتخب با اشاره به اینکه مسیر ترانزیتی ایران مطمئن‌ترین و به صرفه‌ترین مسیر اتصال قزاقستان و دیگر کشور‌های آسیای مرکزی به آب‌های آزاد و بازار‌های جهانی است، اظهار کرد: ایران و قزاقستان ظرفیت‌های خوبی برای همکاری‌های منطقه‌ای و بین‌المللی و نیز همکاری در قالب سازمان‌هایی، چون شانگ‌های و اتحادیه اقتصادی اوراسیا دارند.

پزشکیان با تاکید بر ضرورت استفاده از همه ظرفیت‌ها برای توقف جنگ و کاهش آلام فلسطینیان مظلوم غزه، از رای مثبت قزاقستان به قطعنامه مجمع عمومی سازمان ملل متحد در خصوص جایگاه فلسطین در سازمان ملل قدردانی کرد.

ارسال نظرات
امروز شنبه ۱۳ دی
امروز شنبه ۱۳ دی
امروز شنبه ۱۳ دی
امروز شنبه ۱۳ دی
پرطرفدارترین ها