تیتر امروز

محمود فتوحی: ایران امروز را، رسانه‌های داخلی و خارجی می‌سازند/ از دوره صفویه به بعد، وطن معنای ملک را پیدا کرد/ در ادبیات معاصر، مفهوم ایران تا حدودی ریزش پیدا کرد
گفت و گوی دیدار در برنامه «گپی نو» با پژوهشگر نام آشنای ادبیات فارسی:

محمود فتوحی: ایران امروز را، رسانه‌های داخلی و خارجی می‌سازند/ از دوره صفویه به بعد، وطن معنای ملک را پیدا کرد/ در ادبیات معاصر، مفهوم ایران تا حدودی ریزش پیدا کرد

در هفتمین برنامه از گپی‌نو، با محمود فتوحی، استاد و پژوهشگر نام‌آشنای ادبیات فارسی به گفت‌و‌گو پرداختیم و با او پیرامون مفهوم ایران در شعر فارسی خصوصا قصاید مدحی سخن گفتیم.
برای اجرای قصاص به خانواده قاتل پول بدهید!/ ناگفته‌های روحانی از تماس تلفنی با اوباما/ محاصره کاراکاس؛ تمرین خفگی
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

برای اجرای قصاص به خانواده قاتل پول بدهید!/ ناگفته‌های روحانی از تماس تلفنی با اوباما/ محاصره کاراکاس؛ تمرین خفگی

این صد و چهلمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۲۷ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
علی اصغر مهابادی، حقوقدان: سعدی زنده دل است و در بین ما زندگی می‌کند
دیدار از نشست بازنمایی حقوق عمومی در اندیشه سعدی گزارش می دهد

علی اصغر مهابادی، حقوقدان: سعدی زنده دل است و در بین ما زندگی می‌کند

بازنمایی حقوق عمومی در اندیشه سعدی» عنوان نشست و گردهمایی بود که به همت انجمن علمی حقوق اساسی ایران و گروه حقوق عمومی دانشکده حقوق دانشگاه شهید بهشتی با حضور جمعی از حقوقدانان و علاقمندان به...
مجازاتی جالب برای مزاحمان همیشگی اورژانس

مزاحم تلفنی‌ها به نظافت آمبولانس‌ها محکوم شدند

در حالی که هر هفته در خبر‌ها می‌شنویم که صد‌ها بار مزاحمت تلفنی برای اورژانس تهران ایجاد می‌شود، این بار در اتفاقی جالب دو تن از مزاحم تلفنی‌ها محکوم به نظافت و شست‌وشوی آمبولانس شده‌اند.

کد خبر: ۱۶۹۰۵۷
۱۸:۲۴ - ۳۱ تير ۱۴۰۳

مزاحم تلفنی‌ها به نظافت آمبولانس‌ها محکوم شدند

دیدارنیوز: معاون فنی و عملیات سازمان اورژانس استان تهران از محکومیت ۲ تن از مزاحمان تلفنی سامانه ۱۱۵ اورژانس تهران به نظافت و شست‌وشوی آمبولانس خبر داد.

اسماعیل فراهانی در گفتگو با ایسنا، درباره مجازات دو مزاحم تلفنی مرکز اورژانس استان تهران گفت:‌متاسفانه مزاحمان تلفنی یکی از چالش‌های جدی اورژانس محسوب می‌شوند و گرچه با کمک رسانه‌ها و فرهنگسازی انجام شده از شمار مزاحمان تلفنی کاسته شده است، اما همچنان برخی از افراد با اهداف مختلف با سامانه ۱۱۵ تماس گرفته و ایجاد مزاحمت می‌کنند. حتی برخی از این افراد گزارش‌های دروغینی را اعلام می‌کنند که در موارد با توجه به نوع گزارش و درخواست مطرح شده اعزام آمبولانس یا موتورلانس نیز انجام شده است.

وی با تاکید بر اینکه مزاحمان تلفنی در روند خدمت‌رسانی اورژانس اخلال ایجاد می‌کنند، گفت: در همین راستا نیز جلساتی میان مسئولان اورژانس با مسئولان قضایی برگزار شده و هماهنگی خوبی نیز در این زمینه وجود دارد که در مواردی موجب صدور حکم برای مزاحمان نیز شده است.

معاون فنی و عملیات سازمان اورژانس استان تهران از صدور حکم یکی از قضات برای دو تن از مزاحمان تلفنی سامانه ۱۱۵ اورژانس استان تهران خبر داد و گفت: با توجه به مزاحمت‌های تلفنی مکرر دو نفر و ایجاد خلل در روند خدمت رسانی اورژانس استان تهران به شهروندان و جلوگیری از تضییع حقوق بیت المال، اداره حقوقی سازمان اورژانس استان تهران اقدام به شناسایی این دو نفر کرده و شکایت خود را از آنان به ثبت رساند.

فراهانی با بیان اینکه با هماهنگی دستگاه قضایی دو مزاحم تلفنی شناسایی و احضار شدند، گفت: پس از پایان تحقیقات و برگزاری جلسه دادگاه، متهمان پرونده توسط قاضی دادگاه ضمن الزام به پرداخت جزای نقدی به موجب ماده ۲۳ قانون مجازات اسلامی موظف به شست‌وشو و نظافت چهار دستگاه آمبولانس اورژانس نیز شدند.

ارسال نظرات
امروز يکشنبه ۳۰ آذر
امروز يکشنبه ۳۰ آذر
امروز يکشنبه ۳۰ آذر
امروز يکشنبه ۳۰ آذر