تیتر امروز

علی(ع) هیچ‌گاه جایگاهش در خلافت را همانند سلطانی قرار نداد که خود را فراتر از قانون، نقد و نظارت و اعتراض مردم بداند/ سیاست راه بلد می‌خواهد و برای اداره جامعه باید هنر سیاست‌ورزی دانست
در چهل‌و یکمین برنامه دیدار اندیشه با ناصر مهدوی مطرح شد:

علی(ع) هیچ‌گاه جایگاهش در خلافت را همانند سلطانی قرار نداد که خود را فراتر از قانون، نقد و نظارت و اعتراض مردم بداند/ سیاست راه بلد می‌خواهد و برای اداره جامعه باید هنر سیاست‌ورزی دانست

در چهل و یکمین برنامه دیدار اندیشه، مقارن با سالروز  ولادت مولی الموحدین حضرت علی (ع) با ناصر مهدوی در موضوع "علی؛ پدر در زندگی شخصی- پدر یا سلطان قدر قدرت در سپهر اجتماع" گفت‌و‌گو...
تجاوز هوایی آمریکا به کاراکاس/ ترامپ عکس مادورو را منتشر کرد!
آمریکا به ونزوئلا حمله کرد

تجاوز هوایی آمریکا به کاراکاس/ ترامپ عکس مادورو را منتشر کرد!

در پی حمله هوایی آمریکا به کاراکاس، پایتخت ونزوئلا، مادورو رئیس‌جمهور ونزوئلا اعلام کرد: در حال حاضر در حال بمباران کاراکاس هستند و این هشداری به تمام جهان است؛ آنها به ونزوئلا حمله کرده‌اند....
اعتراضات اقتصادی آری، ایجاد ناامنی نه!/ عدم توافق نتانیاهو و ترامپ برای اقدام نظامی علیه ایران/ پزشکیان: دیگر دلار ۲۸۵۰۰ تومانی به کسی نمی‌دهیم
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اعتراضات اقتصادی آری، ایجاد ناامنی نه!/ عدم توافق نتانیاهو و ترامپ برای اقدام نظامی علیه ایران/ پزشکیان: دیگر دلار ۲۸۵۰۰ تومانی به کسی نمی‌دهیم

این صد و چهل و چهارمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۱۱ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.

سردار رادان: سیستان و بلوچستان مهد وفاداری به نظام است

سردار احمدرضا رادان، فرمانده کل انتظامی ایران در مراسم تکریم و معارفه فرمانده انتظامی استان سیستان و بلوچستان در زاهدان گفت: مردم استان سیستان و بلوچستان همواره ولایت‌مداری خود را به مسئولان کشور نشان داده و سیستان وبلوچستان مهد وفاداری به نظام است.

کد خبر: ۱۶۹۰۳۴
۱۲:۲۹ - ۳۱ تير ۱۴۰۳

سردار رادان: سیستان و بلوچستان مهد وفاداری به نظام است

دیدارنیوز: فرمانده کل انتظامی جمهوری اسلامی ایران گفت: مردم استان سیستان و بلوچستان همواره ولایت‌مداری خود را به مسئولان کشور نشان داده و سیستان وبلوچستان مهد وفاداری به نظام است.

سردار احمدرضا رادان صبح امروز در مراسم تکریم و معارفه فرمانده انتظامی استان سیستان و بلوچستان در زاهدان، تأمین امنیت و چرخه امنیت را از مهمترین وظایف فراجا دانست و اظهار داشت: تولید و تأمین امنیت با حضور شبانه روزی و پرصلابت در صحنه و با اشراف اطلاعاتی در انجام وظیفه ممکن می‌شود.

وی تصریح کرد: ما برای امنیت در سیستان و بلوچستان شهید تقدیم نظامی اسلامی کرده ایم و پرسنل فراجا در نظر خداوند منان قرار دارند به این معنا که ما برای امنیت کشور جان و خون خودمان را فدا و نثار می‌کنیم.

وی با اشاره به خدمات ارزنده شهید ایت الله سید ابراهیم رئیسی در استان سیستان و بلوچستان، ادامه داد: در دوره ریاست جمهوری شهید جمهور خدمات بسیار چشمگیری در سطح استان سیستان و بلوچستان انجام شد که این نشانه از اخلاص و روحیه جهادی ایشان در تلاش و خدمت به مردم بود.

فرمانده کل انتظامی جمهوری اسلامی ایران بیان داشت: خدمت پلیس به دلیل اینکه برای رضای خداست سختی بسیار دارد و در اربعین حسینی پرسنل فراجا به جهت خدمت به زوار اباعبدالله الحسین (ع) برکت یک سال زندگی خود را کسب می‌نمایند.

این مقام ارشد انتظامی با بیان اینکه استان سیستان و بلوچستان هم از دایره خدمت مضاعف و شبانه روزی خارج نیست، تصریح کرد: حوادث گوناگون از جمله حادثه تروریستی شهرستان چابهار در سال جاری به وقوع پیوسته که بحمدلله حافظان امنیت در انتظامی، مرزبانی و سپاه در مقابل اشرار کور دل خوش درخشیدند و شجاعانه از کیان میهن دفاع کردند.

سردار "چرادان در پایان این مراسم ضمن قدردانی از خدمات و مجاهدت‌های سردار دوستعلی جلیلیان فرمانده اسبق استان سیستان و بلوچستان، سرتیپ پاسدار محمدرضا اسحاقی را به عنوان فرمانده جدید منصوب و برای ایان آرزوی توفیق کرد.

منبع: تسنیم
ارسال نظرات
امروز يکشنبه ۱۴ دی
امروز يکشنبه ۱۴ دی
امروز يکشنبه ۱۴ دی
امروز يکشنبه ۱۴ دی
پرطرفدارترین ها