تیتر امروز

انهدام پهپاد ناشناس در ملایر/ ارسال پیامک حجاب وسط جنگ! دولت عذرخواهی کرد/ تمدید لغو پرواز‌های داخلی و خارجی
روز پنجم جنگ ایران و اسرائیل (بروز رسانی می‌شود)

انهدام پهپاد ناشناس در ملایر/ ارسال پیامک حجاب وسط جنگ! دولت عذرخواهی کرد/ تمدید لغو پرواز‌های داخلی و خارجی

جنگ ایران و اسرائیل که با تهاجم وحشیانه و ترورهای اسرائیل در تهران و دیگر شهرها آغاز شد، به روز پنجم رسید. ایران در پاسخ به این حملات، شهرهای مختلف از جمله تل‌آویو را موشک‌باران کرده است.
راهنمای سلامت روان برای شرایط جنگ
آرامش خودتان را حفظ کنید

راهنمای سلامت روان برای شرایط جنگ

در شرایطی که حملات وحشیانه و تجاوز نظامی اسرائیل به ایران و پاسخ قاطع تهران به این حملات ادامه دارد، حفظ آرامش و سلامت روان مردم در شرایط جنگی اهمیت زیادی دارد.

کنعانی: اقدامات جنایت‌آمیز اسرائیل نمی‌تواند شکست‌های آن‌ها را جبران کند

ناصر کنعانی، سخنگوی وزارت امور خارجه کشورمان گفت: سران جنایتکار رژیم آپارتاید اسرائیل و حامیان غربی آنان بدانند هیچکدام از این اقدامات جنایت آمیز نمی‌تواند جبران کننده شکست‌های راهبردی آنان در برابر ملت صبور و مقاوم فلسطین باشد.

کد خبر: ۱۶۸۹۶۶
۱۲:۵۹ - ۳۰ تير ۱۴۰۳

کنعانی

دیدارنیوز: سخنگوی وزارت امور خارجه ایران در واکنش به جنایات اسرائیل علیه مردم غزه تصریح کرد: رژیمی که برای بقا جز توسل به جنایت چیزی ندارد، فنا مقصد پایانی و نزدیکترین مقصد آن است.

ناصر کنعانی، سخنگوی وزارت امور خارجه ایران در واکنش به جنایات رژیم صهیونیستی علیه مردم مظلوم غزه خصوصا دانش آموزان فلسطینی در حساب رسمی خود در برنامه ایکس نوشت: در طول قریب به ده ماه تهاجم وحشیانه رژیم صهیونیستی به غزه، تاکنون حدود ۸۶۰۰ دانش‌آموز و بیش از ۵۰۰ تن از کادر آموزشی به شهادت رسیده‌اند.

وی افزود: با تعطیلی مدارس و اسکان آوارگان در ساختمان‌های آموزشی و مدارس، این مکان‌ها همچنان به بهانه‌های واهی، به عنوان اهداف جنگی مورد تهاجم ارتش تروریستی رژیم اسرائیل قرار می‌گیرند.

کنعانی خاطر نشان کرد: در تازه‌ترین جنایت، "مدرسه الفلاح" در منطقه الزیتون شهر غزه هدف بمباران این رژیم قرار گرفته که ده‌ها شهید و مجروح برجای گذاشته است.

سخنگوی وزارت امور خارجه تصریح کرد: سران جنایتکار رژیم آپارتاید اسرائیل و حامیان غربی آنان بدانند هیچکدام از این اقدامات جنایت آمیز نمی‌تواند جبران کننده شکست‌های راهبردی آنان در برابر ملت صبور و مقاوم فلسطین باشد.

وی در آخر نوشت: رژیمی که برای بقا جز توسل به جنایت چیزی ندارد، فنا مقصد پایانی و نزدیکترین مقصد آنست.

ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۲۷ خرداد
امروز سه‌شنبه ۲۷ خرداد
امروز سه‌شنبه ۲۷ خرداد
امروز سه‌شنبه ۲۷ خرداد