تیتر امروز

استقبال ايران از مذاکره واقعی با آمریکا/ خط و نشان پزشکیان برای خودروسازان/ باید راهی برای مذاکره پیدا کرد
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

استقبال ايران از مذاکره واقعی با آمریکا/ خط و نشان پزشکیان برای خودروسازان/ باید راهی برای مذاکره پیدا کرد

این صد و سی و دومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۲۶ آبان ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
زیدآبادی: آنقدر بر سر مجلس فیلتر گذاشتند که امروز صدای رسایی‌ها و ثابتی‌ها را از آن می‌شنویم/ پشت شما، جمهوری اسلامی است!/ عبدالکریمی: پشت من، هیچکس نیست، خداست!/ ناتو، صهیونیست‌ها و رضا پهلوی، نمی‌توانند برای ما دموکراسی بیاورند
در مناظره دو فعال سیاسی در دیدارنیوز مطرح شد

زیدآبادی: آنقدر بر سر مجلس فیلتر گذاشتند که امروز صدای رسایی‌ها و ثابتی‌ها را از آن می‌شنویم/ پشت شما، جمهوری اسلامی است!/ عبدالکریمی: پشت من، هیچکس نیست، خداست!/ ناتو، صهیونیست‌ها و رضا پهلوی، نمی‌توانند برای ما دموکراسی بیاورند

در ادامه سلسله مناظرات دیدارنیوز در خصوص مسائل روز کشور و منافع ملی، میزبان بیژن عبدالکریمی، استاد فلسفه دانشگاه و احمد زیدآبادی، روزنامه نگار و فعال سیاسی بودیم که در ادامه می‌‌خوانید.
سجاد عبدالله‌پور: اگر بپرسید علم بهتر است یا ثروت قطعا می‌گویم علم/ در کار روی اصول اخلاقی‌ا‌م پا نگذاشتم/ فکر می‌کردم در دبی برایم فرش قرمز پهن می‌کنند، اما اینطور نبود
گفت‌وگوی دیدار با یک کارآفرین

سجاد عبدالله‌پور: اگر بپرسید علم بهتر است یا ثروت قطعا می‌گویم علم/ در کار روی اصول اخلاقی‌ا‌م پا نگذاشتم/ فکر می‌کردم در دبی برایم فرش قرمز پهن می‌کنند، اما اینطور نبود

دیدارنیوز در یکی از گفت‌و‌گو‌های ویژه خود به سراغ سجاد عبدالله‌پور، مهندس معمار و کارآفرین که این روز‌ها در دبی زندگی می‌کند، رفته و از او درباره لایه‌های پنهان و پیدا مهاجرت و کار کردن در یک...
جزئیات حریق در بیمارستان شریعتی تهران

بی‌توجهی به اخطار ایمنی و تکرار آتش‌سوزی در بیمارستان

جلال ملکی، سخنگوی سازمان آتش نشانی از آتش سوزی شب گذشته (پنجشنبه) در بیمارستان شریعتی خبر داد و از بی‌توجهی به توصیه‌ها و اخطار‌های آتش‌نشانی انتقاد کرد.

کد خبر: ۱۶۸۹۱۹
۰۹:۱۵ - ۲۹ تير ۱۴۰۳

بی‌توجهی به اخطار ایمنی و تکرار آتش‌سوزی در بیمارستان

دیدارنیوز: سخنگوی سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهر تهران آخرین وضعیت حریق رخ داده در بیمارستان شریعتی تهران را تشریح کرد و گفت که این بیمارستان قبلا اخطار ایمنی دریافت کرده بود.

سید جلال ملکی در گفتگو با ایسنا، درباره جزئیات حریق رخ داده در بیمارستان شریعتی تهران گفت: در سال ۲۱:۳۴ امشب، یک مورد حادثه حریق در یک بیمارستان واقع در تقاطع خیابان کارگر شمالی و بزرگراه آل احمد به سامانه ۱۲۵ اطلاع داده شد که درپی آن ستاد فرماندهی ابتدا آتش‌نشانان هشت ایستگاه و سپس آتش نشانان دو ایستگاه دیگر و در مجموع عوامل ۱۰ ایستگاه را به همراه تجهیزات مورد نیاز به محل حادثه اعزام کرد.

وی با بیان اینکه نخستین گروه از آتش‌نشانان در ظرف مدت چهار دقیقه در محل حاضر شدند، گفت: با توجه به نوع حادثه، ایستگاه آتش‌نشانی زنان نیز به محل اعزام شده و در عملیات مشارکت داشتند.

ملکی با بیان اینکه کانون حریق اتاقک مخابرات در طبقک همکف یکی از ساختمان‌های این بیمارستان بود، گفت: این اتاقک کاملا شعله‌ور شده و شعله‌های آتش درحال سرایت به بخش‌های دیگر بود که با اقدام به موقع آتش‌نشانان از گسترش حریق جلوگیری شده و مدتی بعد نیز آتش به طورکامل مهار و اطفاء شد. دود زیادی از این حریق به طبقه منفی یک ساختمان و همچنین طبقات بالایی سرایت کرده بود و به همین دلیل نیز گروهی از آتش‌نشانان با کمک کادر درمان طرح اضطراری خروج بیماران را مورد بررسی قرار دادند که خوشبختانه نیازی به تخلیه بیماران نشد.

وی با بیان اینکه آتش وارد بخش‌های بستری بیمارستان نشده بود، گفت: در حال حاضر عملیات تخلیه دود و ایمن سازی اجرا شده است. عوامل ایستگاه زنان آتش‌نشان نیز در کنار دیگر آتش‌نشانان همچنان در محل حضور دارند.

سخنگوی سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهر تهران با انتقاد از بی‌توجهی به توصیه‌ها و اخطار‌های آتش‌نشانی گفت: این مرکز نیز پیش از این چندین بار مورد بازرسی ایمنی قرار گرفته و موارد نقص ایمنی به مدیران آن اطلاع داده شده بود که متاسفانه توجه چندانی به آن نشده بود.

ارسال نظرات