تیتر امروز

ضوابط جدید برای فروش آنلاین طلا/ خروج گسترده کارگران افغان؛ بازار داخلی توان جایگزینی دارد؟/ گرانی‌ها در تره‌بار دیده شد!
مجله اقتصادی دیدارنیوز با اجرای لیلا قصاب‌زاده

ضوابط جدید برای فروش آنلاین طلا/ خروج گسترده کارگران افغان؛ بازار داخلی توان جایگزینی دارد؟/ گرانی‌ها در تره‌بار دیده شد!

این نوزدهمین برنامه مجله اقتصادی دیدارنیوز است که با اجرای لیلا قصاب‌زاده به بررسی آخرین اخبار اقتصادی ایران و جهان در هفته گذشته می‌پردازد و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم شما مخاطبان...
پلن B ایران و آمریکا چیست؟/ ماشه یا مذاکره؛ دیپلماسی بر سر دو راهی/ ترامپ: برای مذاکره با ایران عجله‌ای نداریم
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

پلن B ایران و آمریکا چیست؟/ ماشه یا مذاکره؛ دیپلماسی بر سر دو راهی/ ترامپ: برای مذاکره با ایران عجله‌ای نداریم

این صد و نهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
عباس امیری‌فر: کسی که گفت از اسرائیل اسناد جاسوسی دارد، چرا رو نکرد؟ /پرونده بقایی از تاجزاده سنگین‌تر بود اما ملغایش کردند/ احمدی نژاد دیگر وجود ندارد و به مزبله سپرده شد
گفت و گوی دیدار در ویژه برنامه «میدان پاستور» با یک فعال سیاسی اصولگرا:

عباس امیری‌فر: کسی که گفت از اسرائیل اسناد جاسوسی دارد، چرا رو نکرد؟ /پرونده بقایی از تاجزاده سنگین‌تر بود اما ملغایش کردند/ احمدی نژاد دیگر وجود ندارد و به مزبله سپرده شد

دیدارنیوز به مناسبت نخستین سالگرد ریاست جمهوری مسعود پزشکیان ویژه برنامه ای را با عنوان «میدان پاستور» طراحی و اجرا کرد. نخستین مهمان این ویژه برنامه عباس امیری فر، فعال سیاسی اصولگرا بود.
در گفت‌وگوی تلفنی رئیس‌جمهور ازبکستان با پزشکیان مطرح شد

تاکید رئیس‌جمهور منتخب بر اجرای کامل توافقات با ازبکستان

مسعود پزشکیان، رئیس‌جمهور منتخب کشورمان بر همکاری با ازبکستان برای اجرای کامل توافقات دولت ابراهیم رئیسی تاکید کرد.

کد خبر: ۱۶۸۸۵۳
۱۸:۲۷ - ۲۷ تير ۱۴۰۳

تاکید رئیس‌جمهور منتخب بر اجرای کامل توافقات با ازبکستان

دیدارنیوز: رئیس جمهور منتخب کشورمان با اشاره به اولویت توسعه روابط با کشور‌های منطقه آسیای مرکزی در سیاست خارجی جمهوری اسلامی ایران، توسعه مناسبات دوستانه با ازبکستان را حائز اهمیت خواند و گفت‌: در دوره ریاست جمهوری شهید رئیسی توافقات متعددی میان ایران و ازبکستان به امضا رسیده که مطمئنا در دولت جدید نهایت همکاری برای اجرای کامل این توافقات صورت خواهد گرفت.

شوکت میرضیایف رئیس جمهور ازبکستان در تماس تلفنی با مسعود پزشکیان پیروزی وی در انتخابات ریاست جمهوری ایران را تبریک گفت و با گرامیداشت یاد آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی رئیس جمهور فقید ایران، ابراز امیدواری کرد دو کشور در دوره جدید نیز شاهد تداوم و تقویت همکاری‌های دوجانبه باشند.

رئیس جمهور ازبکستان تصریح کرد: جمهوری اسلامی ایران و ازبکستان در سال‌های اخیر گام‌های مهمی در جهت ارتقای سطح روابط دوجانبه برداشته و اهداف بزرگ و مهمی را در این زمینه معین کرده‌اند که امیدواریم در دوره ریاست جمهوری جنابعالی این اهداف را محقق کنیم.

شوکت میرضیایف با اشاره به علاقمندی ازبکستان برای توسعه همکاری‌ها با ایران به ویژه در بخش تجاری و اقتصادی، بر آمادگی کشورش برای برگزاری کمیسیون مشترک با ایران با هدف تسهیل فعالیت‌های بخش خصوصی در دو کشور تاکید کرد.

پزشکیان نیز در این گفتگوی تلفنی ضمن قدردانی از تماس و پیام‌های تبریک مقامات عالی ازبکستان، با اشاره به اولویت توسعه روابط با کشور‌های منطقه آسیای مرکزی در سیاست خارجی جمهوری اسلامی ایران، توسعه مناسبات دوستانه با ازبکستان را حائز اهمیت خواند و گفت‌: در دوره ریاست جمهوری شهید رئیسی توافقات متعددی میان ایران و ازبکستان به امضا رسیده که مطمئنا در دولت جدید نهایت همکاری برای اجرای کامل این توافقات صورت خواهد گرفت.

رئیس جمهور منتخب در ادامه تاکید کرد: ما مصمم به توسعه بیش از پیش همکاری‌های تجاری، اقتصادی و فرهنگی دو کشور هستیم و همچنین برای تسهیل تعاملات تجاری ازبکستان با دیگر کشور‌ها از طریق کریدور شمال-جنوب آمادگی کامل داریم.

ارسال نظرات
امروز شنبه ۲۸ تير
امروز شنبه ۲۸ تير
امروز شنبه ۲۸ تير
امروز شنبه ۲۸ تير