تیتر امروز

دیدار نتانیاهو با ترامپ؛ حمله دوباره به ایران؟/ جدی بودن خطر ابرتورم در ایران/ محمد خاتمی: راهی جز اصلاحات وجود ندارد
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

دیدار نتانیاهو با ترامپ؛ حمله دوباره به ایران؟/ جدی بودن خطر ابرتورم در ایران/ محمد خاتمی: راهی جز اصلاحات وجود ندارد

این صد و چهل و دومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۴ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
شیرین هانتر: بزرگترین خطر این است که تهران فکر کند؛ مسئله نظامی آمریکا درباره ایران منتفی است/ تهران باید مستقیما و بدون واسطه با واشینگتن مذاکره کند/ نباید بگذاریم که نتانیاهو تنها کسی باشد که شرایط خاورمیانه را برای ترامپ تعریف می‌کند
گفت و گوی دیدار در برنامه «ایرانشهر» با استاد پیشین دانشگاه جرج تاون از واشینگتن

شیرین هانتر: بزرگترین خطر این است که تهران فکر کند؛ مسئله نظامی آمریکا درباره ایران منتفی است/ تهران باید مستقیما و بدون واسطه با واشینگتن مذاکره کند/ نباید بگذاریم که نتانیاهو تنها کسی باشد که شرایط خاورمیانه را برای ترامپ تعریف می‌کند

دیدارنیوز در برنامه «ایرانشهر» به سراغ شیرین هانتر، استاد برجسته و پیشین دانشگاه جرج تاون و تحلیلگر ارشد مسائل سیاسی رفته و موضوعات مختلف از تحولات ونزوئلا، سند ملی ایالات متحده، مذاکره ایران...
مهدی پازوکی: مذاکره یعنی تسلیم، تفکر اسراییلی‌هاست که تندرو‌ها آن را بیان می‌کنند/ حدادعادل با مصوبه تثبیت قیمت بنزین گفت به مردم عیدی دادم!/ طرفداران وفاق بانیان وضع موجود هستند
گفت و گوی دیدار در برنامه تیتر با یک اقتصاددان و استاد دانشگاه

مهدی پازوکی: مذاکره یعنی تسلیم، تفکر اسراییلی‌هاست که تندرو‌ها آن را بیان می‌کنند/ حدادعادل با مصوبه تثبیت قیمت بنزین گفت به مردم عیدی دادم!/ طرفداران وفاق بانیان وضع موجود هستند

«تیتر» در یکی دیگر از برنامه‌های خود میزبان مهدی پازوکی استاد دانشگاه و اقتصاددان بود؛ در این برنامه تخصصی درباره دلایل افزایش قیمت ارز و بحران‌های اقتصادی صحبت شد، ببینید و بخوانید.

سوقصد به جان ترامپ؛ جمهوری‌خواهان، بایدن را متهم کردند

بعد از ترور ناموفق دونالد ترامپ در پنسیلوانیا، جمهوری‌خواهان، جو بایدن، رئیس‌جمهور فعلی آمریکا را بابت سوءقصد به ترامپ متهم کردند.

کد خبر: ۱۶۸۶۵۰
۰۸:۳۵ - ۲۴ تير ۱۴۰۳

ترور ترامپ؛ جمهوری‌خواهان، بایدن را متهم کردند

دیدارنیوز: مقام‌های جمهوری‌خواه آمریکا بایدن را بابت سوءقصد به ترامپ در جریان تجمع انتخاباتی در پنسیلوانیا مقصر دانستند.

سناتور «جی. دی ونس» از اوهایو در شبکه اجتماعی ایکس (توئیتر) به صورت مستقیم جو بایدن و کارزار انتخاباتی او را هدف قرار داد و آن‌ها را به تحریک خشونت که به این تیراندازی منجر شد، متهم کرد.

به نقل از شبکه خبری الجزیره، این سناتور جمهوری خواه نوشت: «اساس کمپین بایدن این است که دونالد ترامپ یک فاشیست مستبد است که باید به هر قیمتی جلوی او گرفته شود و این روایت باعث شد تا این ترور نافرجام رخ دهد.»

«مایک کالینز» جمهوری خواه نیز با اشاره به بیانیه قبلی بایدن درباره اینکه «زمان آن رسیده که ترامپ را در سیبل قرار دهیم» رئیس جمهور کنونی آمریکا را بابت دستور ترور ترامپ متهم کرد.

وی همچنین لایحه سلب حمایت از سرویس مخفی ترامپ را نشانه‌ای از مسئولیت بایدن در این حادثه دانست.

«استیو اسکالیز»، رهبر اکثریت جمهوریخواه مجلس نمایندگان با تکرار اتهامات همتایان خود، همچنین خاطرنشان کرد، روایتی که دموکرات‌ها علیه ترامپ مطرح می‌کنند، عاملی بود که به خشونتی که در جریان این تجمع شاهد بودیم کمک کرد.

اسکالیس همچنین افزود: «چندین هفته بود که رهبران دموکرات یکسری ادعا‌ها مطرح می‌کردند که بازگشت مجدد ترامپ به کاخ سفید به منزله پایان دموکراسی در آمریکاست. مشخص است که ما در گذشته هم یکسری دیوانگان چپ‌گرا را دیده بودیم که لفاظی‌های خشونت آمیز مطرح می‌کردند. این لفاظی‌ها باید متوقف شوند. این به منزله تلاش برای ترور بوده است.»

«استفن میلر»، مشاور ارشد ترامپ نیز حزب دموکرات را بابت این رویداد‌ها مقصر دانست و گفت: «پیام کلی کارزار انتخاباتی حزب دموکرات این دروغ شرورانه بود که ترامپ و جمهوری‌خواهان در تلاش برای پایان دادن به دموکراسی هستند. این دروغ بزرگ و مسموم و این انزجار و بدنامی وحشتناک باید متوقف شود.»

شایان ذکر است که تیراندازی در پنسیلوانیا اولین سوءقصد علیه یکی از روسای جمهور ایالات متحده از سال ۱۹۸۱ است؛ در آن سال رونالد ریگان رئیس جمهور وقت آمریکا هدف گلوله قرار گرفت و زخمی شد.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز شنبه ۰۶ دی
امروز شنبه ۰۶ دی
امروز شنبه ۰۶ دی
امروز شنبه ۰۶ دی