تیتر امروز

نتانياهو به دنبال چراغ سبز حمله به ایران در آمریکا/ سوداگری کاسبان تحریم از فلاکت مردم/ بغداد تازه‌ترین واسطه ميان تهران و واشنگتن/ بازگشت همتی به بانک مرکزی!
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

نتانياهو به دنبال چراغ سبز حمله به ایران در آمریکا/ سوداگری کاسبان تحریم از فلاکت مردم/ بغداد تازه‌ترین واسطه ميان تهران و واشنگتن/ بازگشت همتی به بانک مرکزی!

این صد و چهل و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۸ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
پنجره‌ای به پشت پرده بحران سازی هسته‌ای برای ایران
تحلیل سند دوم محرمانه دیدارهای پوتین و بوش

پنجره‌ای به پشت پرده بحران سازی هسته‌ای برای ایران

در اقدام قابل توجهی که می‌تواند صفحات تازه‌ای از تاریخ دیپلماسی بین‌الملل را ورق بزند، آرشیو ملی آمریکا در ۲۳ دسامبر ۲۰۲۵، سه سند محرمانه از ملاقات‌های ولادیمیر پوتین و جورج دبلیو بوش در سال‌های...
شریف‌زادگان: از هر ١٠٠ خانوار ایرانی ۳۶ خانوار زیر خط فقر هستند/ اینکه از ۱۴۰۰ تا ۱۴۰۳، بیش از ۵ میلیون نفر به فقرای ایران اضافه شده، یک فاجعه اجتماعی است/ خط فقر در سه سال اخیر ۴۹ درصد رشد داشته/ از میزان طبقه متوسط جامعه ایران به شدت کاسته و به فقیران آن افزوده شده
در گفت‌و‌گوی دیدار در برنامه «ایرانشهر» با یک استاد دانشگاه مطرح شد

شریف‌زادگان: از هر ١٠٠ خانوار ایرانی ۳۶ خانوار زیر خط فقر هستند/ اینکه از ۱۴۰۰ تا ۱۴۰۳، بیش از ۵ میلیون نفر به فقرای ایران اضافه شده، یک فاجعه اجتماعی است/ خط فقر در سه سال اخیر ۴۹ درصد رشد داشته/ از میزان طبقه متوسط جامعه ایران به شدت کاسته و به فقیران آن افزوده شده

دیدار در یکی دیگر از سلسله گفت‌و‌گو‌های «ایرانشهر» به سراغ محمد حسین شریف‌زادگان، استاد برجسته دانشگاه شهید بهشتی رفته و موضوعات مختلف از مناسبات مربوط به توزیع ثروت، سرانه فقر و آثار و پیامدهای...
بایدن می‌خواهد در رقابت انتخاباتی بماند اما ..

نامه نمایندگان سابق کنگره به بایدن؛ به چهره‌های دیگر فرصت بده

تعدادی از نمایندگان سابق دموکرات کنگره آمریکا، با انتشار نامه‌ای از جو بایدن، رئیس جمهوری این کشور خواستند تا با برگزاری کنگره آزاد حزب دموکرات، به دیگر چهره‌ها فرصت دهد تا نامزدی خود را اعلام کنند.

کد خبر: ۱۶۸۶۰۹
۱۱:۱۷ - ۲۳ تير ۱۴۰۳

دعوت نمایندگان سابق کنگره از بایدن برای کناره‌گیری

دیدارنیوز: بیش از ۲۰ نماینده سابق دموکرات کنگره آمریکا، جمعه ۲۲ تیر با انتشار نامه‌ای از جو بایدن، رئیس جمهوری این کشور خواستند تا با برگزاری کنگره آزاد حزب دموکرات، به دیگر چهره‌ها فرصت دهد تا نامزدی خود را اعلام کنند.

آن‌ها در این نامه سرگشاده نوشتند: «بایدن با بازگذاشتن دست نمایندگانی که قرار است او را برای دور دوم نامزد کنند، به بهترین شکل به کشوری که دوستش دارد، خدمت خواهد کرد، بدین ترتیب این کنگره در اوت برگزار خواهد شد. ما از او می‌خواهیم که این تصمیم را بگیرد.»

به نقل از العربیه، این نمایندگان افزودند: «ما نمی‌خواهیم بگوییم نامزد دیگری را به جای او ترجیح می‌دهیم (اما) مطمئن هستیم که یک یا چند نامزد شایسته دموکرات، مطرح خواهند شد.»

در این نامه آمده است: «صداقت و بینش رئیس جمهوری، سالم و بی عیب است با این حال، انرژی و استقامتی که او برای مبارزات انتخاباتی و خدمت در یک دوره دیگر نیاز دارد، کاهش یافته است. این مشکل ماه‌ها است که کشور را می‌فرساید و در مناظره ۲۷ ژوئن و پس از آن، به اوج خود رسیده است.»

از دید امضاکنندگان این نامه سرگشاده که علناً رئیس جمهوری را به کنارکشیدن فرا نمی‌خوانند، برگزاری یک کنگره علنی، «خوش‌بینی و شور و شوق انتخاباتی و همچنین پویایی حزب دموکرات را احیا کرده و توجه رای دهندگان بویژه قشر جوان را برمی‌انگیزد».

بایدن در پی عملکرد ضعیف خود در نشست مطبوعاتی پنجشنبه و ناکامی در ساکت کردن کسانی که خواستار کناره‌گیری او از رقابت ریاست جمهوری شدند، روز جمعه کوشید تا به رای‌دهنگان اطمینان دهد که حالش خوب است. او در مراسم شام در رستوران تورثفیل در ایالت میشیگان گفت، باید در نوامبر آینده، ترامپ را شکست دهم و ماموریت را به پایان برسانیم. به شما اطمینان می‌دهم من حالم خوب است».

تلاش بایدن برای ماندن در رقابت

بایدن که گمانه زنی‌ها در باره کناره گیری او از رقابت ریاست جمهوری آمریکا را رد می‌کند، جمعه در یک گردهمایی در میشیگان گفت، دونالد ترامپ، عامل «تهدید ملت آمریکا» را شکست خواهد داد.

بایدن همصدا با شعار‌های «کناره گیری نکن» گفت: «اخیراً گمانه زنی‌های زیادی صورت گرفته است. جو بایدن چه خواهد کرد؟ آیا او در رقابت می‌ماند؟ آیا کنار خواهد کشید؟ پاسخ من این است: «من نامزد هستم و ما برنده خواهیم شد. من این رویه را تغییر نخواهم داد.»

ارسال نظرات
امروز دوشنبه ۰۸ دی
امروز دوشنبه ۰۸ دی
امروز دوشنبه ۰۸ دی
امروز دوشنبه ۰۸ دی