تیتر امروز

مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵

این صد و سی و هشتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۲۰ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟
ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) و روز مادر

مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟

ایمان و اردات قلبی نسبت به دخت پیامبر گرامی اسلام و همسر مکرمه امام علی و مادر امام حسن و حسین بی نهایت است و برابر دستور قرآن و امر رسول خدا در محبت به او و اهل بیتش اگر کمی بخل بورزیم خاسر...
علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم
دیدار به مناسبت روز دانشجو برگزار کرد

علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم

دیدارنیوز به مناسبت روز دانشجو، یک نشست هم اندیشی با حضور دو دانشجو برگزار کرد تا به این بهانه ناگفته‌ها گفته شود.

هواشناسی؛ ماندگاری هوای گرم و افزایش دما

سازمان هواشناسی با اشاره به استقرار جو پایدار در اکثر مناطق کشور از شنبه تا سه‌شنبه از ماندگاری هوای گرم و افزایش نسبی دما در برخی مناطق خبر داد.

کد خبر: ۱۶۸۵۸۰
۱۰:۴۸ - ۲۲ تير ۱۴۰۳

هواشناسی؛ افزایش دما

دیدارنیوز: پیش‌بینی کلی نقشه‌های همدیدی و آینده‌نگری سازمان هواشناسی امروز جمعه، در برخی مناطق شمال غرب، ارتفاعات رشته کوه البرز مرکزی و شرقی، برخی مناطق گلستان، خراسان شمالی و شمال خراسان رضوی، ارتفاعات غرب و جنوب کرمان و ارتفاعات شمال هرمزگان رگبار، رعدوبرق، وزش باد شدید و گردوخاک روی می‌دهد. شدت بارش‌ها طی امروز برای خراسان شمالی و خراسان رضوی است.

از شنبه تا سه‌شنبه جو پایداری در اکثر مناطق کشور مستقر شده و تنها طی فردا در سواحل دریای خزر، ارتفاعات البرز مرکزی و شمال خراسان رضوی بارش‌های پراکنده پیش‌بینی شده است.

طی ۵ روز آینده در برخی مناطق استان‌های واقع در شمال شرق، شرق، جنوب شرق، مرکز و دامنه‌های جنوبی البرز و جنوب غرب کشور در برخی ساعات وزش باد شدید و گردوخاک پیش‌بینی می‌شود.

امروز جمعه در سواحل شمالی، شمال شرق و دامنه‌های جنوبی البرز کاهش نسبی دما روی داده و از شنبه تا دوشنبه افزایش نسبی دما و ماندگاری هوای گرم در مناطق مرکزی، جنوب و جنوب شرق کشور پیش‌بینی می‌شود. طی ۳ روز آینده شرق دریای عمان مواج است.

توصیف سامانه: افزایش سرعت وزش باد و افزایش ارتفاع امواج دریا

زمان شروع: شنبه ۱۴۰۳/۰۴/۲۳

زمان پایان: دوشنبه ۱۴۰۳/۰۴/۲۵

نوع مخاطره: افزایش بیشینه سرعت وزش باد در محدوده ۲۴ نات و افزایش بیشینه ارتفاع امواج تا ۱.۵ متر در مناطق ساحلی و فراسواحل

منطقه اثر:

شنبه ۱۴۰۳/۰۴/۲۳، یک‌شنبه ۱۴۰۳/۰۴/۲۴ و دوشنبه ۱۴۰۳/۰۴/۲۵: مناطق ساحلی و دور از ساحل استان خوزستان و بوشهر، در شمال و نواحی مرکزی خلیج فارس.

اثر مخاطره: خطر غرق‌شدن شناگران، پاره شدن تور‌های صیادی و آسیب به قفس‌های پرورش ماهی، اختلال در تردد‌ها و فعالیت دریایی به‌ویژه تردد شناور‌های سبک، قایق‌های صیادی و نیمه سنگین، اختلال در فعالیت سکو‌های نفتی.

توصیه: منع شنا، منع فعالیت‌های تفریحی و شیلاتی، اجتناب از تردد شناور‌های سبک و نیمه‌سنگین، اتخاذ تمهیدات لازم جهت فعالیت‌های ساحلی و فراساحل، سکو‌های نفتی و آماده باش برای مواجهه با خسارت احتمالی.

منبع: تسنیم
ارسال نظرات
امروز جمعه ۲۱ آذر
امروز جمعه ۲۱ آذر
امروز جمعه ۲۱ آذر
امروز جمعه ۲۱ آذر