تیتر امروز

علی اصغر مهابادی، حقوقدان: سعدی زنده دل است و در بین ما زندگی می‌کند
دیدار از نشست بازنمایی حقوق عمومی در اندیشه سعدی گزارش می دهد

علی اصغر مهابادی، حقوقدان: سعدی زنده دل است و در بین ما زندگی می‌کند

بازنمایی حقوق عمومی در اندیشه سعدی» عنوان نشست و گردهمایی بود که به همت انجمن علمی حقوق اساسی ایران و گروه حقوق عمومی دانشکده حقوق دانشگاه شهید بهشتی با حضور جمعی از حقوقدانان و علاقمندان به...
ابر تورم در اقتصاد سال آینده ایران؟/ داعش در سیدنی استرالیا/ حزب‌الله: خلع سلاح، هرگز
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

ابر تورم در اقتصاد سال آینده ایران؟/ داعش در سیدنی استرالیا/ حزب‌الله: خلع سلاح، هرگز

این صد و سی و نهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۲۴ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
حسین نقاشی: فیلترینگ، بستن زبان‌ها و امکان اعتراض مردم است/ نظام حکمرانی دچار بن‌بست‌های جدی است/ امیررضا باقرپور شیرازی: برخی صفر و یک‌هایی ساخته و اصرار دارند که طرف مقابل را در آن گرفتار کنند!/ راه‌حل ملموس در مسئله فیلترینگ این نیست که همه‌ سکوها را یکباره بازگشایی کنیم
بررسی کلان موضوعات حکمرانی فضای مجازی در ایران با حضور یک فعال سیاسی و یک پژوهشگر فضای مجازی

حسین نقاشی: فیلترینگ، بستن زبان‌ها و امکان اعتراض مردم است/ نظام حکمرانی دچار بن‌بست‌های جدی است/ امیررضا باقرپور شیرازی: برخی صفر و یک‌هایی ساخته و اصرار دارند که طرف مقابل را در آن گرفتار کنند!/ راه‌حل ملموس در مسئله فیلترینگ این نیست که همه‌ سکوها را یکباره بازگشایی کنیم

شماری از کلان‌موضوعات و مسائل مهم پیرامون حکمرانی فضای مجازی در ایران، بهانه‌ای شد تا به سراغ حسین نقاشی و امیررضا باقرپور شیرازی، فعال سیاسی و پژوهشگر فضای مجازی رفته و در یکی دیگر از سلسه مناظرات...
در جلسه امروز شورای نگهبان مطرح شد

تبریک جنتی به پزشکیان؛ یک ناکامی بزرگ در پرونده بدخواهان ثبت شد

آیت‌الله احمد جنتی، دبیر شورای نگهبان با تبریک به مسعود پزشکیان، رئیس‌جمهور منتخب ایران گفت: مرحله دوم انتخابات با حضور پرشور و معنادار مردم فهیم ایران اسلامی برگزار شد و یک پیروزی بزرگ برای ملت رشید ایران و یک ناکامی بزرگ در پرونده بدخواهان ایران ثبت شد.

کد خبر: ۱۶۸۴۸۹
۱۳:۲۱ - ۲۰ تير ۱۴۰۳

تبریک جنتی به پزشکیان؛

دیدارنیوز: دبیر شورای نگهبان با قدردانی از حضور حماسی و مسئولانه مردم ایران در انتخابات، به مسعود پزشکیان به عنوان رییس جمهوری اسلامی ایران تبریک گفت و برای وی در خدمت به مردم آرزوی توفیق کرد.

آیت‌الله احمد جنتی، دبیر شورای نگهبان در ابتدای جلسه امروز (چهارشنبه ۲۰ تیر ۱۴۰۳) این شورا ضمن عرض تسلیت به مناسبت فرارسیدن ماه محرم و آرزوی قبولی عزاداری‌ها، از خداوند خواست که به برکت این عزاداری‌ها توفیق استقامت در مسیر حق را به همه عنایت فرماید.

وی سپس بیان داشت: عزاداری برای امام حسین (ع) سرمایه عظیم فرهنگی امت اسلام است که با مجاهدت‌های مومنانه ماندگار شده و مانند چشمه‌ای جوشان، موجب رشد معنویت در جامعه می‌شود.

آیت‌الله جنتی خاطرنشان کرد: دشمنان حقیقت، در طول تاریخ برای مقابله با فرهنگ عاشورا، روش‌های متفاوتی در پیش گرفتند، اما مهمترین حربه آن‌ها تحریف بود؛ به همین دلیل مبارزه با تحریف واقعه عاشورا از مهم‌ترین وظایف فعالان فرهنگی این عرصه است.

دبیر شورای نگهبان در بخش دوم صحبت‌هایش درباره مرحله دوم انتخابات ریاست‌جمهوری که روز جمعه ۱۵ تیر برگزار و رئیس‌جمهور منتخب مشخص شد، گفت: مرحله دوم انتخابات با حضور پرشور و معنادار مردم فهیم ایران اسلامی برگزار شد و یک پیروزی بزرگ برای ملت رشید ایران و یک ناکامی بزرگ در پرونده بدخواهان ایران ثبت شد.

وی تک‌تک آرای مردم ایران را اسناد حقانیت جمهوری اسلامی ایران دانست و تاکید کرد: شورای نگهبان همیشه نشان داده با پای‌بندی به الگوی مردم‌سالاری دینی از آرای مردم به عنوان حق‌الناس حراست می‌کند.

آیت‌الله جنتی در ادامه از حضور حماسی و مسئولانه مردم ایران در انتخابات قدردانی کرد و به پزشکیان به عنوان رئیس جمهوری اسلامی ایران تبریک گفت و برای وی در خدمت به مردم شریف ایران آرزوی توفیق کرد.

دبیر شورای نگهبان در پایان عنوان کرد: اکنون رقابت‌های انتخاباتی باید جای خود را به همدلی و تلاش برای پیشرفت و سربلندی ایران بدهد و حل مشکلات کشور و به ویژه مشکلات اقتصادی مردم، باید سرلوحه فعالیت‌های سه قوه قرار گیرد.

ارسال نظرات
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی : ۰
غیر قابل انتشار : ۰
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۵۶ - ۱۴۰۳/۰۴/۲۰
0
0
وقتی ایشان را می بینم بطور خودکار یاد بازنشستگی می افتم! البته من تازه استخدام شدم و 27 سال دیگه باید بازنشسته شوم!!!! ولی گویا ایشون بایستی 27 سال پیش بازنشسته میشده. بهر حال خداوند ایشون را برای اسلام و مسلمین نگهداره!!!
امروز چهارشنبه ۲۶ آذر
امروز چهارشنبه ۲۶ آذر
امروز چهارشنبه ۲۶ آذر
امروز چهارشنبه ۲۶ آذر