تیتر امروز

ضوابط جدید برای فروش آنلاین طلا/ خروج گسترده کارگران افغان؛ بازار داخلی توان جایگزینی دارد؟/ گرانی‌ها در تره‌بار دیده شد!
مجله اقتصادی دیدارنیوز با اجرای لیلا قصاب‌زاده

ضوابط جدید برای فروش آنلاین طلا/ خروج گسترده کارگران افغان؛ بازار داخلی توان جایگزینی دارد؟/ گرانی‌ها در تره‌بار دیده شد!

این نوزدهمین برنامه مجله اقتصادی دیدارنیوز است که با اجرای لیلا قصاب‌زاده به بررسی آخرین اخبار اقتصادی ایران و جهان در هفته گذشته می‌پردازد و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم شما مخاطبان...
پلن B ایران و آمریکا چیست؟/ ماشه یا مذاکره؛ دیپلماسی بر سر دو راهی/ ترامپ: برای مذاکره با ایران عجله‌ای نداریم
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

پلن B ایران و آمریکا چیست؟/ ماشه یا مذاکره؛ دیپلماسی بر سر دو راهی/ ترامپ: برای مذاکره با ایران عجله‌ای نداریم

این صد و نهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
عباس امیری‌فر: کسی که گفت از اسرائیل اسناد جاسوسی دارد، چرا رو نکرد؟ /پرونده بقایی از تاجزاده سنگین‌تر بود اما ملغایش کردند/ احمدی نژاد دیگر وجود ندارد و به مزبله سپرده شد
گفت و گوی دیدار در ویژه برنامه «میدان پاستور» با یک فعال سیاسی اصولگرا:

عباس امیری‌فر: کسی که گفت از اسرائیل اسناد جاسوسی دارد، چرا رو نکرد؟ /پرونده بقایی از تاجزاده سنگین‌تر بود اما ملغایش کردند/ احمدی نژاد دیگر وجود ندارد و به مزبله سپرده شد

دیدارنیوز به مناسبت نخستین سالگرد ریاست جمهوری مسعود پزشکیان ویژه برنامه ای را با عنوان «میدان پاستور» طراحی و اجرا کرد. نخستین مهمان این ویژه برنامه عباس امیری فر، فعال سیاسی اصولگرا بود.

پزشکیان: همکاری موفق ایران و سریلانکا تداوم خواهد یافت

مسعود پزشکیان، رئیس جمهور منتخب کشورمان در گفتگوی تلفنی با رئیس جمهور سریلانکا گفت: همکاری موفق ایران و سریلانکا در تبادل خدمات فنی و مهندسی با قوت تداوم خواهد یافت.

کد خبر: ۱۶۸۴۵۱
۲۰:۵۳ - ۱۹ تير ۱۴۰۳

پزشکیان: مصمم به ادامه همکاری‌ها با سریلانکا هستیم

دیدارنیوز: مسعود پزشکیان، رئیس جمهور منتخب ایران در مکالمه تلفنی رئیس جمهور سریلانکا گفت: همکاری موفق ایران و سریلانکا در تبادل خدمات فنی و مهندسی با قوت تداوم خواهد یافت.

«رانیل ویکره مسینگه» رئیس جمهور سریلانکا بعد از ظهر امروز سه‌شنبه در تماس تلفنی با رئیس جمهور منتخب پیروزی وی در انتخابات ریاست جمهوری و کسب اعتماد مردم ایران را تبریک گفت.

رئیس جمهور سریلانکا ضمن گرامیداشت یاد رئیس جمهور فقید آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی و امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه تصریح کرد: ضایعه فقدان دکتر رئیسی برای دولت و ملت سریلانکا بسیار غم‌انگیز و تاسف‌بار بود و امیدواریم بتوانیم اهداف ترسیم شده با دولت رئیس جمهور فقید را با جنابعالی به سرانجام برسانیم.

رئیس جمهور منتخب نیز در این گفتگوی تلفنی ضمن تشکر از تماس و پیام تبریک رئیس جمهور سریلانکا و همچنین ابراز همدلی و همدردی دولت و ملت این کشور در پی شهادت رئیس جمهور و وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران اظهار داشت: ایران و سریلانکا تجریبات بسیار موفق و ارزشمندی در همکاری‌های دوجانبه از جمله در مبادله خدمات فنی-مهندسی در احداث پروژه عظیم چند منظوره سد و نیروگاه اومایا دارند که امیدواریم بتوانیم در دولت جدید در مسیر تقویت این همکار‌ی‌ها گام برداریم.

پزشکیان همچنین با اشاره به توافقات بسیار ارزشمند صورت گرفته در سفر رئیس جمهور شهید به سریلانکا بر اهتمام دولت جدید جمهوری اسلامی ایران نسبت به اجرای کامل این توافقات تاکید کرد.

ارسال نظرات
امروز شنبه ۲۸ تير
امروز شنبه ۲۸ تير
امروز شنبه ۲۸ تير
امروز شنبه ۲۸ تير