تیتر امروز

علی نوری: نسل امروز برای رسیدن به اهداف تعریف شده حاکمیت کاری نمی‌کند/ مشارکت اجتماعی زمانی اتفاق می‌افتد که تبعیض نباشد/ امید مردم زمانی از بین رفت که فهمیدند که حاکمیت رای می‌خواهد نه مشارکت
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با یک جامعه شناس

علی نوری: نسل امروز برای رسیدن به اهداف تعریف شده حاکمیت کاری نمی‌کند/ مشارکت اجتماعی زمانی اتفاق می‌افتد که تبعیض نباشد/ امید مردم زمانی از بین رفت که فهمیدند که حاکمیت رای می‌خواهد نه مشارکت

دکتر علی نوری استاد دانشگاه و جامعه شناس یکی دیگر از مهمان‌های برنامه «تیتر» بود؛ او در این گفت‌و‌گو به موضوعات مهمی مانند تبعیض، شکاف اجتماعی و ... اشاره کرد. او معتقد است: نسل جوان برای اهدافی...
مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵

این صد و سی و هشتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۲۰ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟
ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) و روز مادر

مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟

ایمان و اردات قلبی نسبت به دخت پیامبر گرامی اسلام و همسر مکرمه امام علی و مادر امام حسن و حسین بی نهایت است و برابر دستور قرآن و امر رسول خدا در محبت به او و اهل بیتش اگر کمی بخل بورزیم خاسر...
انتخابات پارلمانی فرانسه

نتایج غیرمنتظره در فرانسه؛ ائتلاف چپ اول شد، جناح مکرون دوم

طبق برآورد‌های اولیه نتایج انتخابات دور دوم پارلمانی فرانسه، ائتلاف چپ پیشتاز بوده و جناح امانوئل مکرون در جایگاه دوم قرار گرفته است. هیچ یک از جناح‌ها نتوانسته‌اند اکثریت مطلق در مجمع ملی را کسب کنند.

کد خبر: ۱۶۸۳۲۷
۰۸:۵۴ - ۱۸ تير ۱۴۰۳

نتیجه غیرمنتظره در فرانسه؛ ائتلاف چپ اول شد، جناح مکرون دوم

دیدارنیوز: بر اساس برآورد‌های اولیه نتایج انتخابات دور دوم پارلمانی فرانسه، ائتلاف چپ پیشتاز بوده و جناح امانوئل مکرون در جایگاه دوم قرار گرفته است. راست افراطی در جایگاه سوم قرار دارد. هیچ یک از جناح‌ها نتوانسته‌اند اکثریت مطلق در مجمع ملی را کسب کنند.

به نقل از العربیه، برآورد می‌شود که «جبهه مردمی جدید» بین ۱۷۲ تا ۲۱۵ کرسی، جناح مکرون بین ۱۵۰ تا ۱۸۰ کرسی، و حزب اجتماع ملی بین ۱۱۵ تا ۱۵۵ کرسی را به دست آورند.

مارین لوپن، از رهبران حزب «اجتماع ملی» فرانسه، یکشنبه ۱۷ تیر، گفت امانوئل مکرون، رئیس‌جمهوری فرانسه در وضعیتی «غیرقابل دفاع» قرار گرفته است. این اظهارات پس از آن بیان شد که به نظر می‌رسد ائتلاف چپ به طور غیرمنتظره در پارلمان به جایگاه اول دست یافته، هرچند که اکثریت مطلق را کسب نکرده است.

لوپن عنوان کرد که حزب او تنها به دلیل رای‌گیری تاکتیکی بین «ائتلاف جبهه مردمی جدید» و جناح مکرون شکست خورد. لوپن اضافه کرد: «پیروزی ما فقط به تاخیر افتاده است.»

انتقاد ژردن باردلا از «ائتلاف ننگ»

ژردن باردلا، رئیس حزب اجتماع ملی، از ائتلاف احزاب چپ و جناح ماکرون انتقاد کرد و آن را «ائتلاف ننگ» خواند. باردلا گفت: «حزب اجتماع ملی اکنون بیش از هر زمان دیگری تنها گزینه جایگزین است.» او متعهد شد که حزبش به «هیچ‌گونه مصالحه سیاسی محدود» تن نخواهد داد و تأکید کرد که «هیچ چیزی نمی‌تواند ملتی را که دوباره امیدوار شده، متوقف کند.»

ائتلاف چپ‌ها بزرگترین و قدرتمندترین بلوک پارلمانی فرانسه شدند

به نقل از یورونیوز، طبق آخرین آمار رسمی شمارش آرا ائتلاف چپ‌ها ۱۸۰ کرسی از مجموع ۵۷۷ کرسی پارلمانی را از آن خود کرده و پس از آن ائتلاف حزب حاکم موسوم به «آنسامبل» حائز ۱۵۸ کرسی شده است.

اما حزب اجتماع ملی که در دور اول نتایج بسیار خوبی بدست آورده بود بر خلاف نظر سنجی‌ها پیش از برگزاری دور دوم سقوط کرد و به جایگاه سوم بسنده کرد. هر چند نسبت به انتخابات ۲۰۲۲ موفق شد تعداد نمایندگان خود را از ۸۹ به ۱۴۳ افزایش دهد. ائتلاف راست میانه جمهوری‌خواه هم در مجموع ۶۷ کرسی بدست آورد.

ارسال نظرات
امروز يکشنبه ۲۳ آذر
امروز يکشنبه ۲۳ آذر
امروز يکشنبه ۲۳ آذر
امروز يکشنبه ۲۳ آذر