تیتر امروز

نتانياهو به دنبال چراغ سبز حمله به ایران در آمریکا/ سوداگری کاسبان تحریم از فلاکت مردم/ بغداد تازه‌ترین واسطه ميان تهران و واشنگتن/ بازگشت همتی به بانک مرکزی!
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

نتانياهو به دنبال چراغ سبز حمله به ایران در آمریکا/ سوداگری کاسبان تحریم از فلاکت مردم/ بغداد تازه‌ترین واسطه ميان تهران و واشنگتن/ بازگشت همتی به بانک مرکزی!

این صد و چهل و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۸ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
پنجره‌ای به پشت پرده بحران سازی هسته‌ای برای ایران
تحلیل سند دوم محرمانه دیدارهای پوتین و بوش

پنجره‌ای به پشت پرده بحران سازی هسته‌ای برای ایران

در اقدام قابل توجهی که می‌تواند صفحات تازه‌ای از تاریخ دیپلماسی بین‌الملل را ورق بزند، آرشیو ملی آمریکا در ۲۳ دسامبر ۲۰۲۵، سه سند محرمانه از ملاقات‌های ولادیمیر پوتین و جورج دبلیو بوش در سال‌های...
شریف‌زادگان: از هر ١٠٠ خانوار ایرانی ۳۶ خانوار زیر خط فقر هستند/ اینکه از ۱۴۰۰ تا ۱۴۰۳، بیش از ۵ میلیون نفر به فقرای ایران اضافه شده، یک فاجعه اجتماعی است/ خط فقر در سه سال اخیر ۴۹ درصد رشد داشته/ از میزان طبقه متوسط جامعه ایران به شدت کاسته و به فقیران آن افزوده شده
در گفت‌و‌گوی دیدار در برنامه «ایرانشهر» با یک استاد دانشگاه مطرح شد

شریف‌زادگان: از هر ١٠٠ خانوار ایرانی ۳۶ خانوار زیر خط فقر هستند/ اینکه از ۱۴۰۰ تا ۱۴۰۳، بیش از ۵ میلیون نفر به فقرای ایران اضافه شده، یک فاجعه اجتماعی است/ خط فقر در سه سال اخیر ۴۹ درصد رشد داشته/ از میزان طبقه متوسط جامعه ایران به شدت کاسته و به فقیران آن افزوده شده

دیدار در یکی دیگر از سلسله گفت‌و‌گو‌های «ایرانشهر» به سراغ محمد حسین شریف‌زادگان، استاد برجسته دانشگاه شهید بهشتی رفته و موضوعات مختلف از مناسبات مربوط به توزیع ثروت، سرانه فقر و آثار و پیامدهای...

ادعای پوتین؛ خواستار پایان جنگ در اوکراین هستیم

ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه ۲ سال و نیم پس از تجاوز نظامی به اوکراین و اشغال مناطقی از این کشور مدعی شد که مسکو خواستار پایان کامل درگیری است.

کد خبر: ۱۶۸۱۷۶
۱۸:۲۷ - ۱۵ تير ۱۴۰۳

ادعای پوتین؛ خواستار پایان جنگ در اوکراین هستیم

دیدارنیوز: ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهور روسیه در کنفرانسی خبری مشترک با ویکتور اوربان، نخست‌وزیر مجارستان ادعا کرد مسکو به دنبال آتش‌بس موقت با اوکراین نبوده و خواستار پایان کامل این درگیری است.

پوتین با اشاره به گفت‌وگوی خود با اوربان گفت: گفتگو‌های بسیاری جدی‌ای با ویکتور اوربان، نخست‌وزیر مجارستان داشتیم. تداوم این گفتگو‌ها در این شرایط ژئوپلیتیک سخت کنونی حائز اهمیت است. در جریان دیدار‌های قبلی ما مذاکرات صادقانه و مفیدی در رابطه با جوانب مرتبط با تعاملات ۲ جانبه و دیگر مسائل مرتبط منطقه‌ای و بین‌المللی از جمله شرایط اوکراین داشتیم.

رئیس‌جمهور روسیه با اشاره به درگیری در اوکراین گفت: نباید هیچ آتش‌بس موقتی رخ دهد تا رژیم کی‌یف از این وقفه برای بازیابی نیرو‌های از دست رفته، گردهم آمدن و مسلح کردن خود استفاده کند. روسیه خواستار پایان کامل این درگیری است.

وی تاکید داشت که اجرای ابتکار صلح روسیه منجر به آتش‌بس و آغاز مذاکرات خواهد شد.

پوتین با اشاره به اینکه این کشور به دنبال راه‌های دیپلماتیک برای حل‌وفصل این بحران است، گفت: نخست‌وزیر اوربان از گفتگو‌های اخیر خود در کی‌یف صحبت کرد که در آن‌ها پیشنهادات متعددی را ارائه داده و خواستار آتش‌بس جهت ایجاد شرایط برای مذاکره با روسیه شد.

وی عنوان کرد با توجه با مباحثی که از نخست‌وزیر مجارستان شنیده، اوکراین همچنان آماده پایان دادن به این جنگ نیست.

پوتین اظهار کرد که حامیان اوکراین از این کشور و مردمانش به عنوان یک «دژکوب» علیه روسیه استفاده می‌کنند.

رئیس‌جمهور روسیه اشاره داشت که اوکراین موافق ایده آتش‌بس نیست؛ چراکه در آن صورت زمینه تمدید حکومت نظامی برچیده خواهد شد.

به گفته وی، در صورت پایان یافتن حکومت نظامی، باید انتخابات ریاست‌جمهوری در این کشور برگزار شود و شانس مقامات کنونی این کشور برای پیروزی در آن قریب به صفر درصد خواهد بود.

اوربان نیز در این کنفرانس خبری گفت: مواضع روسیه و اوکراین بسیار با یکدیگر فاصله دارد و تلاش زیادی باید برای نزدیک شدن به پایان این درگیری انجام بگیرد.

وی اعلام کرد که با پوتین در خصوص دستاورد‌های پایان جنگ در اوکراین و سریع‌ترین راه رسیدن به این هدف صحبت کرده و نظرات وی در رابطه با ابتکار‌های صلح کنونی، آتش‌بس و مذاکرات را شنیده است.

نخست‌وزیر مجارستان همچنین تاکید کرد درگیری اوکراین تاثیراتی بر اقتصاد اروپا نیز گذاشته است.

وی در انتها تاکید داشت که تمامی تلاش خود را برای پایان دادن به درگیری اوکراین انجام خواهد داد.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۰۹ دی
امروز سه‌شنبه ۰۹ دی
امروز سه‌شنبه ۰۹ دی
امروز سه‌شنبه ۰۹ دی