تیتر امروز

اخطار وزیر دفاع آمریکا به ایران/ مسئولیت ارسال پیامک‌های حجاب با کیست؟/ ورود غیر مستقیم اروپا به مذاکرات مستقیم ایران و آمریکا
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اخطار وزیر دفاع آمریکا به ایران/ مسئولیت ارسال پیامک‌های حجاب با کیست؟/ ورود غیر مستقیم اروپا به مذاکرات مستقیم ایران و آمریکا

این نودمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مهدی مطهرنیا: زمینه‌های فدرالیسم در ایران مهیا نیست/ چرا آینده ایران؛ نه ایرانِ آینده؟/ ایران، کشور نشاط، جشن و امید بود
در نشست گفتمان عمومی؛ مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی مطرح شد

مهدی مطهرنیا: زمینه‌های فدرالیسم در ایران مهیا نیست/ چرا آینده ایران؛ نه ایرانِ آینده؟/ ایران، کشور نشاط، جشن و امید بود

نشست گفتمان عمومی، مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی با حضور مهدی مطهرنیا، رئیس پژوهشکده آینده پژوهی سیمرغ به میزبانی دیدارنیوز برگزار شد.
امروز معنای حقوق بشر آمریکایی بر همگان آشکار است

علی باقری: ۳۶ سال از اقدام تروریستی آمریکا گذشت

علی باقری کنی، سرپرست وزارت امور خارجه به مناسبت سالگرد اقدام آمریکا علیه هواپیمای ایران نوشت: سی و شش سال از اقدام ناجوانمردانه و تروریستی آمریکا در هدف قرار دادن هواپیمای مسافربری ایران بر فراز خلیج فارس می‌گذرد.

کد خبر: ۱۶۸۰۲۲
۲۰:۴۵ - ۱۲ تير ۱۴۰۳

باقری

دیدارنیوز: علی باقری کنی، سرپرست وزارت امور خارجه به مناسبت سی و ششمین سالگرد «اقدام ناجوانمردانه و تروریستی آمریکا» علیه هواپیمای مسافربری ایرانی پیامی را صادر کرد.

باقری در حساب ایکس خود نوشت: سی و شش سال از اقدام ناجوانمردانه و تروریستی آمریکا در هدف قرار دادن هواپیمای مسافربری ایران بر فراز خلیج فارس می‌گذرد.

وی در این پیام اضافه کرد: نقض حقوق بشر ملت ایران از سوی آمریکا پیوسته در شکل‌های گوناگون از جمله با اعمال تحریم‌های ظالمانه تداوم دارد.

سرپرست وزارت خارجه تاکید کرد: امروزه حمایت همه جانبه آمریکا از جنایات رژیم اشغالگر در فلسطین برگ خونین دیگری از دفتر جنایات رهبران ایالات متحده در ارتکاب نسل‌کشی، قتل عام، تحمیل قحطی، اشغال و ویرانی به شمار می‌آید. جمهوری اسلامی ایران با قدرت در مقابل این جنایات ایستادگی کرده و علی‌رغم تمامی این فشارها، بالیده است.

وی با اشاره به اینکه روز «۱۲ تیر در تقویم ایران روز افشای حقوق بشر آمریکایی است»، عنوان کرد: دخالت‌های غیرقانونی آمریکا در نقاط مختلف دنیا این کشور را به یکی از مهمترین ناقضان حقوق بشر در جهان تبدیل کرده است. امروز معنای حقوق بشر آمریکایی در رفتار آمریکا و رژیم صهیونیستی در غزه بر همگان آشکار است.

باقری همچنین خاطر نشان کرد: اقدامات یکجانبه و استفاده از ابزار تحریم‌ها و حمایت همه‌جانبه و بی‌قید و شرط از نسل‌کشی و جنایت‌های رژیم صهیونیستی از فاجعه‌بارترین اقدامات ضد حقوق بشری است که آمریکا تاکنون مرتکب شده است.

ارسال نظرات
امروز جمعه ۱۲ ارديبهشت
امروز جمعه ۱۲ ارديبهشت
امروز جمعه ۱۲ ارديبهشت
امروز جمعه ۱۲ ارديبهشت