تیتر امروز

علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی

علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد

«تیتر» در یکی دیگر از سری برنامه‌های خود و با توجه به اهمیت افزایش قیمت بنزین به سراغ یکی از نمایندگان پیشین مجلس و عضو کمیسیون انرژی رفت تا در مورد قیمت بنزین حقایق را برای مردم بگوید.
شوک تورمی بی‌سابقه بر سفره مردم ایران/ وزارت خارجه: به کدام میز مذاکره برگردیم؟/ هشدار رئیس‌جمهور کلمبیا به ترامپ: پلنگ را بیدار نکنید
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

شوک تورمی بی‌سابقه بر سفره مردم ایران/ وزارت خارجه: به کدام میز مذاکره برگردیم؟/ هشدار رئیس‌جمهور کلمبیا به ترامپ: پلنگ را بیدار نکنید

این صد و سی و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۱۳ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
خطر گسترش جنگ در خاورمیانه

هشدار خرازی به اسرائیل: از حزب‌‌الله حمایت می‌کنیم

در شرایطی که جنگ ویرانگر غزه با جنایت‌های ارتش اسرائیل همچنان ادامه دارد، تنش و درگیری میان حزب الله لبنان و تل‌آویو بالا گرفته و در این میان، برخی مسوولان ایرانی از جمله کمال خرازی به اسرائیل نسبت به حمله به لبنان هشدار داده‌اند.

کد خبر: ۱۶۷۹۹۵
۱۴:۱۱ - ۱۲ تير ۱۴۰۳

خرازی: از حزب‌‌الله حمایت می‌کنیم

دیدارنیوز: رییس شورای راهبردی روابط خارجی اعلام کرد که اگر صهیونیست‌ها یک جنگ همه‌جانبه نسبت به لبنان انجام دهند، منطقه با یک خطر بزرگ روبه‌رو می‌شود و ایران با تمام توان و ابزار‌های خود از حزب‌الله حمایت خواهد کرد.

سید کمال خرازی، رییس شورای راهبردی روابط خارجی در مصاحبه با فایننشال تایمز اعلام کرد: اگر صهیونیست‌ها یک جنگ همه‌جانبه نسبت به لبنان انجام دهند، منطقه با یک خطر بزرگ روبه‌رو می‌شود و ایران با تمام توان و ابزار‌های خود از حزب‌الله حمایت خواهد کرد.

خرازی در این مصاحبه با تأکید بر اینکه وقوع جنگ در منطقه به‌نفع هیچ‌کس نیست، گفت: آمریکا باید برای جلوگیری از وقوع این اتفاق به صهیونیست‌ها فشار بیاورد.

رییس شورای راهبردی روابط خارجی در ادامه تأکید کرد: در صورت گسترش جنگ در منطقه و درگیری صهیونیست‌ها با حزب‌الله همه محور مقاومت از حزب‌الله حمایت خواهند کرد.

منبع: تسنیم
ارسال نظرات
امروز شنبه ۱۵ آذر
امروز شنبه ۱۵ آذر
امروز شنبه ۱۵ آذر
امروز شنبه ۱۵ آذر