تیتر امروز

علی(ع) هیچ‌گاه جایگاهش در خلافت را همانند سلطانی قرار نداد که خود را فراتر از قانون، نقد و نظارت و اعتراض مردم بداند/ سیاست راه بلد می‌خواهد و برای اداره جامعه باید هنر سیاست‌ورزی دانست
در چهل‌و یکمین برنامه دیدار اندیشه با ناصر مهدوی مطرح شد:

علی(ع) هیچ‌گاه جایگاهش در خلافت را همانند سلطانی قرار نداد که خود را فراتر از قانون، نقد و نظارت و اعتراض مردم بداند/ سیاست راه بلد می‌خواهد و برای اداره جامعه باید هنر سیاست‌ورزی دانست

در چهل و یکمین برنامه دیدار اندیشه، مقارن با سالروز  ولادت مولی الموحدین حضرت علی (ع) با ناصر مهدوی در موضوع "علی؛ پدر در زندگی شخصی- پدر یا سلطان قدر قدرت در سپهر اجتماع" گفت‌و‌گو...
تجاوز هوایی آمریکا به کاراکاس/ ترامپ از بازداشت مادورو خبر داد/ واکنش مکزیک و برزیل
آمریکا به ونزوئلا حمله کرد (بروز رسانی می‌شود)

تجاوز هوایی آمریکا به کاراکاس/ ترامپ از بازداشت مادورو خبر داد/ واکنش مکزیک و برزیل

در پی حمله هوایی آمریکا به کاراکاس، پایتخت ونزوئلا، مادورو رئیس‌جمهور ونزوئلا اعلام کرد: در حال حاضر در حال بمباران کاراکاس هستند و این هشداری به تمام جهان است؛ آنها به ونزوئلا حمله کرده‌اند....
اعتراضات اقتصادی آری، ایجاد ناامنی نه!/ عدم توافق نتانیاهو و ترامپ برای اقدام نظامی علیه ایران/ پزشکیان: دیگر دلار ۲۸۵۰۰ تومانی به کسی نمی‌دهیم
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اعتراضات اقتصادی آری، ایجاد ناامنی نه!/ عدم توافق نتانیاهو و ترامپ برای اقدام نظامی علیه ایران/ پزشکیان: دیگر دلار ۲۸۵۰۰ تومانی به کسی نمی‌دهیم

این صد و چهل و چهارمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۱۱ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
پیش بینی قیمت طلا و سکه

بازار طلا درجا زد

امروز دوشنبه، نوسانات بازار طلا محدود بود و بیشترین افت سهم سکه بهار شد. درجا زدن قیمت دلار، بازار طلا را نیز از رمق انداخت.

کد خبر: ۱۶۷۹۴۱
۱۸:۴۴ - ۱۱ تير ۱۴۰۳

بازار طلا درجا زد

دیدارنیوز: قیمت طلا و سکه روز دوشنبه در روند کاهشی قرار گرفت و با افت ۲۰۰ تومانی قیمت دلار همراه شد. 

قیمت طلا و سکه در سومین روز هفته با ضربان‌های کاهشی محدود و در منطقه قیمتی مشخصی معامله شد. در دو روز ابتدایی هفته بازار‌های جهانی در تعطیلی قرار داشتند و امروز نیز اونس جهانی طلا افزایش محدود کمتر از یک دلاری داشت و بازیگر فعالی در تعیین قیمت بازار فلز زرد نبود.

پیش بینی قیمت طلا و سکه

معامله‌گران بازار طلا فریز قیمت دلار در کانال ابتدایی کریدور ششم و انتظار برای مشخص شدن نتیجه انتخابات را دلیل درجا زدن قیمت طلا و سکه در منطقه‌ای مشخص عنوان می‌کنند.

افزایش قیمت دلار طی دو روز گذشته قیمت طلا را نیز افزایش داشت و سکه بهار کانال ۳۹ میلیونی را فتح کرد، اما روز دوشنبه این قطعه بار دیگر به کانال پایین‌تر سقوط کرد. تحلیلگران فنی قیمت‌های فعلی در بازار طلا را در منطقه تعادلی می‌دانند و ورود‌های پلکانی را توصیه می‌کنند.

بازار طلا درجا زد

گفتنی است اونس جهانی طلا در لحظه نگارش این گزارش روی رقم ۲۳۳۲ دلاری ایستاده و اونس جهانی نقره با رشد ۲۲ سنتی روی رقم ۲۹ دلار و ۳۹ سنتی معامله می‌شود. قیمت هر گرم نقره ۹۹۹ در بازار داخلی افزایش ۸۰ تومانی داشت و با قیمت ۵۸ هزار و ۳۹۰ تومانی معامله شد.

سکه بهار به کانال ۳۸ میلیونی برگشت

سکه امامی دوشنبه ۱۱ تیر با رشد ۱۰۰ هزار تومانی روی رقم ۴۲ میلیون و ۶۶۰ هزار تومانی معامله شد. سکه بهار با کاهش ۱۱۰ هزار تومانی به کانال ۴۸ میلیونی برگشت و روی رقم ۳۸ میلیون و ۸۹۰ هزار تومانی ایستاد.

گفتنی است نیم سکه بدون تغییر و با رقم ۲۳ میلیون و ۹۵۰ هزار تومانی معامله شد. ربع سکه ۵۰ هزار تومان ارزان شد و با قیمت ۱۵ میلیون و ۹۰۰ هزار تومانی معامله شد. سکه گرمی بدون تغییر قیمت و با رقم هفت میلیون و ۳۰۰ هزار تومانی عرضه شد.

حباب سکه برخلاف قیمت رشد کرد

قیمت طلا در سومین روز هفته کاهش داشت. هر مثقال طلای ۱۸ عیار با افت ۷۵ هزار تومانی با رقم ۱۵ میلیون و ۲۹۶ هزار تومانی معامله شد. هر گرم طلای ۱۸ عیار با افت ۱۶ هزار تومانی روی رقم سه میلیون و ۵۳۱ هزار تومانی ایستاد. قیمت طلای دست دوم نیز با رقم سه میلیون و ۴۸۴ هزار تومانی معامله شد.

حباب سکه روز دوشنبه در بیشتر قطعات برخلاف کاهش قیمت، رشد کرد. حباب سکه امامی ۱۴ هزار تومان، سکه بهار ۳۰ هزار تومان، نیم‌سکه ۶۳ هزار تومان و سکه گرمی ۱۴ هزار تومان رشد کرد. حباب ربع سکه ۱۹ هزار تومان کاهش داشت.

ارسال نظرات
امروز شنبه ۱۳ دی
امروز شنبه ۱۳ دی
امروز شنبه ۱۳ دی
امروز شنبه ۱۳ دی
پرطرفدارترین ها