تیتر امروز

ترامپ: لازم باشد باز هم به ایران حمله می‌کنیم/ آمادگی اسرائیل و ایران برای دور تازه جنگ؟/ عراقچی: تا جبران خسارت نشود، مذاکره بی‌مذاکره
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

ترامپ: لازم باشد باز هم به ایران حمله می‌کنیم/ آمادگی اسرائیل و ایران برای دور تازه جنگ؟/ عراقچی: تا جبران خسارت نشود، مذاکره بی‌مذاکره

این صد و سیزدهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
نقد و بررسی چرایی افزایش خشونت علیه زنان در ایران/ الهه حسین نژاد قربانی کدام خشونت شد؟
دیدار با حضور کارشناسان برگزار کرد

نقد و بررسی چرایی افزایش خشونت علیه زنان در ایران/ الهه حسین نژاد قربانی کدام خشونت شد؟

نقد و بررسی چرایی افزایش خشونت علیه زنان در ایران، موضوع نشست تخصصی بود که پیش از آغاز جنگ با حضور حسین بیات، وکیل پایه یک دادگستری و پوران‌دخت نیرومند روانشناس بالینی برگزار شد.
برگشت از بهارستان به پاستور/ لایحه‌ای که سر نخواستنش دعوا بود
دیدار روند لایحه مقابله با انتشار محتوای خلاف واقع را بررسی کرد

برگشت از بهارستان به پاستور/ لایحه‌ای که سر نخواستنش دعوا بود

لایحه پر سر و صدای مقابله با انتشار محتوای خلاف واقع پس از سر و صدا‌های زیاد از بهارستان به سمت پاستور برگشت، لایحه‌ای که با امضای رئیس جمهور به مجلس رفت، اما ماندنی نشد.

سخنگوی شورای نگهبان: هیچ شکایت و اعتراضی دریافت نکرده‌ایم

هادی طحان‌نظیف، عضو حقوقدان و سخنگوی شورای نگهبان: هیچ شکایت و اعتراضی از سوی نامزد‌ها دریافت نکرده‌ایم.

کد خبر: ۱۶۷۹۳۱
۱۲:۲۶ - ۱۱ تير ۱۴۰۳

سخنگوی شورای نگهبان: هیچ شکایت و اعتراضی دریافت نکرده‌ایم

دیدارنیوز: سخنگوی شورای نگهبان گفت: خوشبختانه با وجود اینکه پیگیری‌ها و تماس‌هایی از سوی شورای نگهبان با نامزد‌ها و ستادهایشان برقرار شد، هیچ کدام شکایت و اعتراضی نسبت به روند برگزاری مرحله اول انتخابات نداشتند.

هادی طحان‌نظیف عضو حقوقدان و سخنگوی شورای نگهبان در گفتگو با برنامه تلویزیونی «زمانه» اظهار کرد: روز شنبه ۹ تیر نتیجه نهایی مرحله اول انتخابات چهاردهمین دوره ریاست‌جمهوری از سوی وزارت کشور اعلام شد و ما بر اساس قانون در فرصتی که برای دریافت شکایات و اعتراض‌ها در نظر گرفته شده بود، به این موضوع پرداختیم.

وی افزود: اطلاع‌رسانی‌های لازم صورت گرفته بود که هم از طریق سامانه «مردم ناظر» و هم از طریق مراجعه حضوری نمایندگان نامزد‌ها و مردم به دبیرخانه شورای نگهبان، شکایات و اعتراض‌ها را دریافت کنیم.

سخنگوی شورای نگهبان اعلام کرد: خوشبختانه با وجود اینکه پیگیری‌ها و تماس‌هایی از سوی شورای نگهبان با نامزد‌ها و ستادهای‌شان برقرار شد، هیچ کدام شکایت و اعتراضی نسبت به روند برگزاری مرحله اول انتخابات نداشتند.

طحان‌نظیف درباره شکایات مردمی هم که به سامانه «مردم ناظر» ارسال شده بود، گفت: مواردی که در روز انتخابات گزارش شده بود، جزئی بودند و در همان روز انتخابات توسط کارگروه‌های شش‌گانه که در ستاد مرکزی نظارت بر انتخابات مستقر بودند، مورد پیگیری قرار گرفت؛ برخی موارد رفع شد و برخی گزارش‌ها نیز فاقد اسناد و مدارک لازم نبودند.

وی عنوان کرد: بنابراین در روز یکشنبه ۱۰ تیر صحت مرحله اول انتخابات ریاست‌جمهوری مورد تایید شورای نگهبان قرار گرفت و به وزارت کشور نیز اعلام شد.

سخنگوی شورای نگهبان در ادامه با بیان اینکه پس از اعلام صحت انتخابات، تبلیغات دو نامزد راه یافته به مرحله دوم آغاز شد و تا ساعت ۸ صبح روز پنج‌شنبه ۱۴ تیر (۲۴ ساعت قبل از آغاز رای‌گیری) ادامه خواهد داشت، عنوان کرد: ما تلاش داشتیم با توجه به اینکه انتخابات به مرحله دوم کشیده شده، در اسرع وقت به بررسی صحت انتخابات بپردازیم تا نامزد‌ها فرصت بیشتری برای تبلیغات داشته باشند.

طحان‌نظیف تاکید کرد: فرآیند‌های انتخابات در مرحله دوم همانند فرآیند‌های مرحله اول است. همه اقداماتی که توسط مجری اجرا می‌شود، تحت نظارت شورای نگهبان به عنوان ناظر انتخابات قرار دارد. شورای نگهبان بر تمامی فرآیند‌ها نظارت خواهد کرد. صحت مرحله دوم انتخابات نیز توسط شورای نگهبان مورد بررسی قرار خواهد گرفت.

ارسال نظرات
امروز جمعه ۱۰ مرداد
امروز جمعه ۱۰ مرداد
امروز جمعه ۱۰ مرداد
امروز جمعه ۱۰ مرداد