تیتر امروز

عراقچی: برای حمله دوباره اسرائیل آماده‌ایم/ هشدار جبهه اصلاحات به پزشکیان/ قالیباف: کابینه ترمیم نشود استیضاح می‌کنیم
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

عراقچی: برای حمله دوباره اسرائیل آماده‌ایم/ هشدار جبهه اصلاحات به پزشکیان/ قالیباف: کابینه ترمیم نشود استیضاح می‌کنیم

این صد و چهل و یکمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
شادی برای «یلدا» با جیب خالی/ از شاهنامه خوانی و فال حافظ تا قصه حسین کرد شبستری
روایت دیدار از قدیمی‌ترین جشن ایران زمین در این روزها

شادی برای «یلدا» با جیب خالی/ از شاهنامه خوانی و فال حافظ تا قصه حسین کرد شبستری

هر سال وقتی آذر خانم (آذرماه) می‌خواهد رخت خود را جمع کند و برود یک اتفاقی می افتد که برای ایرانیان مقد است آن هم اجرای آیین شب چله یا همان یلداست اما این روزها همه می‌گویند چه یلدایی وقتی جیب...
اشرف بروجردی: قوانین حمایت از زنان روی کاغذ ماند/بدون حضور زنان توسعه‌ای در کشور اتفاق نمی‌افتد/ چرا در احزاب سیاسی زنان حضور کمتری دارند
بازخوانی یک گفت و گو

اشرف بروجردی: قوانین حمایت از زنان روی کاغذ ماند/بدون حضور زنان توسعه‌ای در کشور اتفاق نمی‌افتد/ چرا در احزاب سیاسی زنان حضور کمتری دارند

هشتم خرداد ۱۴۰۲ دیدارنیوز میزبان اشرف بروجردی اولین معاون زن دولت خاتمی بود. درگذشت او بهانه‌ای شد تا گفت‌وگوی پیشین را با ملاحظه اینکه حرف‌های او همچنان محل تامل است باز نشر کنیم.
پس از گذشت ۳۶۴ روز

گرمای زاهدان اوج گرفت

محسن حیدری، مدیرکل هواشناسی سیستان و بلوچستان با اشاره به اینکه بالاترین دمای هوای زاهدان مربوط به یازدهم تیرماه ۱۴۰۲ بوده است، اظهار کرد: پس از گذشت ۳۶۴ روز، دیروز مردم این شهرستان بار دیگر دمای ۴۲ درجه را تجربه کردند.

کد خبر: ۱۶۷۸۵۶
۰۹:۲۰ - ۱۰ تير ۱۴۰۳

گرمای زاهدان اوج گرفت

دیدارنیوز: زاهدان گرمترین روز خود را در یک سال گذشته تجربه کرد.

مدیرکل هواشناسی سیستان و بلوچستان گفت: ۲۳ ایستگاه هواشناسی دمای بالای ۴۰ درجه را در استان به ثبت رساندند که بیش از ۹۰ درصد ایستگاه‌های استان را تشکیل می‌دهد.

محسن حیدری، با اشاره به اینکه بالاترین دمای هوای زاهدان مربوط به یازدهم تیرماه ۱۴۰۲ بوده است، اظهار کرد: پس از گذشت ۳۶۴ روز، دیروز مردم این شهرستان بار دیگر دمای ۴۲ درجه را تجربه کردند. همچنین روز گذشته شهرستان دلگان با ثبت دمایی ۴۸ درجه گرمترین شهر استان شد.

وی با بیان اینکه تا پایان هفته موج گرمایی ادامه دارد، عنوان کرد: از امروز تا چهارشنبه با تشدید جریانات شمالی در شمال سیستان و بلوچستان وزش باد شدید و گردخاک در برخی نقاط طوفان گردوخاک، کاهش دید افقی، کاهش کیفیت هوا و اختلال در تردد پیش بینی می‌شود.

مدیرکل هواشناسی سیستان و بلوچستان بیان کرد: در این مدت نواحی مرکزی، نوار غربی و مرز شرقی استان وزش باد و گردوخاک با شدت کمتر نسبت به نواحی شمالی و افزایش غبار پیش بینی می‌شود.

وی ادامه داد: تا روز سه شنبه دریای عمان بویژه در نواحی شرق مواج خواهد بود، از سه شنبه تا پایان هفته با افزایش شدت وزش باد دریای عمان مواج و متلاطم پیش بینی می‌شود.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۰۲ دی
امروز سه‌شنبه ۰۲ دی
امروز سه‌شنبه ۰۲ دی
امروز سه‌شنبه ۰۲ دی