تیتر امروز

شوک تورمی بی‌سابقه بر سفره مردم ایران/ وزارت خارجه: به کدام میز مذاکره برگردیم؟/ هشدار رئیس‌جمهور کلمبیا به ترامپ: پلنگ را بیدار نکنید
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

شوک تورمی بی‌سابقه بر سفره مردم ایران/ وزارت خارجه: به کدام میز مذاکره برگردیم؟/ هشدار رئیس‌جمهور کلمبیا به ترامپ: پلنگ را بیدار نکنید

این صد و سی و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۱۳ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
عبدالرضا فرجی‌راد: رئیسی به روحانی گفت که اجازه دهید؛ ما توافق را امضا کنیم!/ تیم جلیلی در دوره رئیسی مانع توافق شد/ مذاکرات مستقیم مجازی فعلی بین عراقچی-ویتکاف را به مذاکرات کاملا محرمانه تبدیل کنیم/ نصفه بودجه مملکت صرف نهادهایی می‌شود که کارایی برای کشور ندارند
گفت و گوی دیدار در برنامه «ایرانشهر» با یک استاد ژئوپولیتیک

عبدالرضا فرجی‌راد: رئیسی به روحانی گفت که اجازه دهید؛ ما توافق را امضا کنیم!/ تیم جلیلی در دوره رئیسی مانع توافق شد/ مذاکرات مستقیم مجازی فعلی بین عراقچی-ویتکاف را به مذاکرات کاملا محرمانه تبدیل کنیم/ نصفه بودجه مملکت صرف نهادهایی می‌شود که کارایی برای کشور ندارند

دیدارنیوز در برنامه «ایرانشهر» به سراغ عبدالرضا فرجی‌راد، استاد ژئوپولیتیک و دیپلمات با سابقه وزارت امور خارجه رفته و مسائل مختلف مرتبط با منافع ملی ایران از مذاکره با آمریکا، وضعیت توان هسته‌ای...
محسن هاشمی: انتصاب‌های حاکمیتی از انتخاب شدگان مردم بیشترند/در جمهوری اسلامی به استقلال نمره بالای ۵۰ می‌دهم، اما به آزادی نه/نظام تصمیم گیری در کشور خدشه دار شده است/ افراطیون نمی‌گذارند، مشکلات کشور حل شود
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «تیتر» با رئیس پیشین شورای شهر

محسن هاشمی: انتصاب‌های حاکمیتی از انتخاب شدگان مردم بیشترند/در جمهوری اسلامی به استقلال نمره بالای ۵۰ می‌دهم، اما به آزادی نه/نظام تصمیم گیری در کشور خدشه دار شده است/ افراطیون نمی‌گذارند، مشکلات کشور حل شود

پسر ارشد آیت الله هاشمی رفسنجانی، رئیس پیشین شورای شهر، محسن هاشمی مهمان برنامه «تیتر» بود او معتقد است که علما با حجاب اجباری مخالفند ولی نگران واکنش افراطیون هستند، به همین خاطر سکوت کردند.
باید به کسی رای بدهیم که مصمم است سایه تحریم را از سر مردم ایران بردارد

حمایت روحانی از پزشکیان؛ مردم سه سال رنج مداوم را تحمل کردند

حسن روحانی، رئیس‌جمهور ایران در دولت‌های یازدهم و دوازدهم، حمایت خود را از مسعود پزشکیان اعلام کرد و گفت: روز هشتم تیرماه امسال می‌تواند روز بسیار مهم و سرنوشت‌سازی برای ملت ایران باشد. مردمی که سه سال رنج مداوم را تحمل کردند، سه سال تورم بالای ۴۰ درصد را تحمل کردند. ما باید روز جمعه به کسی رأی بدهیم که مصمم است سایه تحریم را از سر مردم ایران بردارد.

کد خبر: ۱۶۷۶۶۰
۱۲:۰۰ - ۰۶ تير ۱۴۰۳

حمایت روحانی از پزشکیان

دیدارنیوز: حسن روحانی، رئیس‌جمهور ایران در دولت‌های یازدهم و دوازدهم، در پیامی ویدئویی درباره چهاردهمین دوره انتخابات ریاست‌جمهوری، حمایت خود را از مسعود پزشکیان اعلام کرد و از مردم خواست روز جمعه هشتم تیر به این کاندیدا که دارای صفاتی، چون صداقت، شجاعت و وفاداری به منافع ملی است، رأی دهند.

متن کامل پیام ویدئویی روحانی به این شرح است:

«بسم الله الرحمن الرحیم

ملت شریف و بزرگوار ایران

روز هشتم تیرماه امسال می‌تواند روز بسیار مهم و سرنوشت‌سازی برای ملت ایران باشد. مردمی که سه سال رنج مداوم را تحمل کردند، سه سال تورم بالای ۴۰ درصد را تحمل کردند؛ مردمی که فشار‌های اجتماعی و بداخلاقی‌ها را در خیابان‌ها در این چند سال شاهد بودند و مردمی که در این سه سال هر ماه و هر روز در انتظار پایان تحریم بودند، اما متأسفانه برای یک امضا در این سه سال کاری به انجام نرسید.

ما باید روز جمعه به کسی رأی بدهیم که مصمم است سایه تحریم را از سر مردم ایران بردارد. مصمم است شجاعانه این امضا را انجام دهد و برجام را احیا کند. به کسی رأی بدهیم که به دنبال آن خواهد بود به FATF ملحق شویم و در لیست سفید قرار بگیریم و مشکلات بانک‌ها و روابط بانکی را به حل‌و‌فصل برساند.

به کسی رأی بدهیم که دنبال شایسته‌سالاری است؛ فراحزبی و فراجناحی فکر می‌کند و در برابر همه احزاب و گروه‌ها به عنوان جمع ملت بزرگ ایران با احترام یکسان می‌نگرد.

به کسی رأی بدهیم که او همواره صادق بوده است؛ صداقت یک اساس است. نگذاریم کسانی دومرتبه در این کشور قدرت را در دست بگیرند که با مردم صادقانه سخن نگویند، آمار نادرست به مردم بدهند؛ افرادی که در همین مناظرات شاهد بودیم که بعضی‌شان متأسفانه آمار راستی را به مردم نگفتند و سخن راستی را با مردم مطرح نکردند.

به کسی رأی بدهیم که شجاعت لازم را دارد. امروز اگر کسی شجاعت لازم را نداشته باشد، نمی‌تواند دنبال اهداف و منافع ملی باشد و به خاطر نگاه غضب‌آلود این یا آن، به خاطر اشاره این جناح یا آن جناح، از منافع ملی عبور کند. ما به کسی رأی بدهیم که در به دست آوردن منافع ملی، از همه منافع شخصی و خانوادگی‌اش بگذرد.

ما به کسی رأی بدهیم که وفادار باشد، به سخنانش، به قول‌هایش، به گفتارش؛ به منافع ملی کشور وفادار باشد، به منافع مردم وفادار باشد.

برای توسعه کشور، برای معیشت مردم، برای اینکه یک بار دیگر مردم شاهد تورم تک‌رقمی باشند، یک بار دیگر مردم شاهد رشد اقتصادی ۱۴ درصد باشند، همه توان و تلاش خود را به کار ببرد و ما شاهد ایرانی توأم با آرامش و ایرانی باشیم که در مسیر توسعه واقعی قرار می‌گیرد.

در میان کاندیدا‌ها برای دولت چهاردهم، مسعود پزشکیان لیاقت این کار را دارد و می‌تواند این بار مسئولیت را بر دوش بگیرد و دارای صفات و ویژگی‌هایی است که آن‌ها را برشمردم.

همه ما به پای صندوق رأی بشتابیم؛ من از مردمی که خواهان تعامل سازنده با جهان و خواهان اعتدال در داخل کشور هستند، می‌خواهم که روز جمعه به مسعود پزشکیان رأی بدهند؛ و السلام علیکم و رحمة اللَه و برکاته.»

منبع: دفتر حسن روحانی

ارسال نظرات
امروز پنجشنبه ۱۳ آذر
امروز پنجشنبه ۱۳ آذر
امروز پنجشنبه ۱۳ آذر
امروز پنجشنبه ۱۳ آذر