تیتر امروز

علی اصغر مهابادی، حقوقدان: سعدی زنده دل است و در بین ما زندگی می‌کند
دیدار از نشست بازنمایی حقوق عمومی در اندیشه سعدی گزارش می دهد

علی اصغر مهابادی، حقوقدان: سعدی زنده دل است و در بین ما زندگی می‌کند

بازنمایی حقوق عمومی در اندیشه سعدی» عنوان نشست و گردهمایی بود که به همت انجمن علمی حقوق اساسی ایران و گروه حقوق عمومی دانشکده حقوق دانشگاه شهید بهشتی با حضور جمعی از حقوقدانان و علاقمندان به...
ابر تورم در اقتصاد سال آینده ایران؟/ داعش در سیدنی استرالیا/ حزب‌الله: خلع سلاح، هرگز
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

ابر تورم در اقتصاد سال آینده ایران؟/ داعش در سیدنی استرالیا/ حزب‌الله: خلع سلاح، هرگز

این صد و سی و نهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۲۴ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
حسین نقاشی: فیلترینگ، بستن زبان‌ها و امکان اعتراض مردم است/ نظام حکمرانی دچار بن‌بست‌های جدی است/ امیررضا باقرپور شیرازی: برخی صفر و یک‌هایی ساخته و اصرار دارند که طرف مقابل را در آن گرفتار کنند!/ راه‌حل ملموس در مسئله فیلترینگ این نیست که همه‌ سکوها را یکباره بازگشایی کنیم
بررسی کلان موضوعات حکمرانی فضای مجازی در ایران با حضور یک فعال سیاسی و یک پژوهشگر فضای مجازی

حسین نقاشی: فیلترینگ، بستن زبان‌ها و امکان اعتراض مردم است/ نظام حکمرانی دچار بن‌بست‌های جدی است/ امیررضا باقرپور شیرازی: برخی صفر و یک‌هایی ساخته و اصرار دارند که طرف مقابل را در آن گرفتار کنند!/ راه‌حل ملموس در مسئله فیلترینگ این نیست که همه‌ سکوها را یکباره بازگشایی کنیم

شماری از کلان‌موضوعات و مسائل مهم پیرامون حکمرانی فضای مجازی در ایران، بهانه‌ای شد تا به سراغ حسین نقاشی و امیررضا باقرپور شیرازی، فعال سیاسی و پژوهشگر فضای مجازی رفته و در یکی دیگر از سلسه مناظرات...

حمله هوایی روسیه به پایتخت اوکراین

شهردار کی‌یف روز یکشنبه ۳ تیر در پیام رسان «تلگرام» اعلام کرد که این شهر و مناطق اطراف، هدف حمله هوایی روسیه قرار گرفته است.

کد خبر: ۱۶۷۵۳۰
۱۳:۱۵ - ۰۳ تير ۱۴۰۳

حمله هوایی روسیه به پایتخت اوکراین

دیدارنیوز: شهردار کی‌یف و منطقه تابع اداری آن، یکشنبه ۳ تیر در «تلگرام» اعلام کرد که این شهر و مناطق اطراف، هدف حمله هوایی روسیه قرار گرفت.

به نقل از العربیه، شاهدانی از «رویترز» از شنیدن صدای چندین انفجار در کی‌یف و اطراف آن خبر دادند که به نظر می‌رسید ناشی از فعال شدن سامانه‌های پدافند هوایی بود.

از سوی دیگر، دو مقام روسی یکشنبه گفتند که اوکراین در طول شب، با پرتاب ده‌ها پهپاد، شماری از مناطق روسیه را هدف قرار داد، اما گزارشی از خسارات، دریافت نشد.

الکساندر بوگوماز، فرماندار بریانسک در «تلگرام» نوشت که دست‌کم ۳۰ پهپاد بر فراز این منطقه واقع در غرب روسیه در مرز با اوکراین، رهگیری و منهدم شد.

واسیلی آنوخین، فرماندار منطقه اسمولنسک واقع در غرب روسیه نیز اظهار داشت که سامانه‌های پدافند هوایی روسیه، پهپاد‌هایی را بر فراز این منطقه منهدم کردند بدون این که به شمار پهپاد‌های منهدم‌شده، اشاره کند.

به گفته این دو مقام، بر اساس اطلاعات اولیه، این حملات هیچ کشته و زخمی برجای نگذاشت و خسارتی در این دو منطقه، گزارش نشد.

بیش از ۲۴۰۰ بمب هدایت شونده

از سویی ولودیمیر زلنسکی، رئیس‌جمهوری اوکراین شنبه اعلام کرد که روسیه در ماه ژوئن از بیش از ۲۴۰۰ بمب هدایت‌شونده در حملات به اوکراین استفاده کرده است که حدود ۷۰۰ بمب در خارکیف، دومین کلان شهر این کشور سقوط کرد.

زلنسکی در سخنرانی ویدئویی شبانگاهی خود از متحدان غربی اوکراین خواست، کمک‌های نظامی وعده داده شده را «بدون تأخیر ارائه کنند تا بتوان توافقات با پرزیدنت بایدن را عملی کرد».

ایالات متحده در ابتدای ماه جاری و در پی آغاز حملات فرامرزی کرملین به سمت خارکیف، به اوکراین اجازه داد، اهدافی در داخل روسیه را با موشک‌های ساخت آمریکا هدف قرار دهد.

از زمان آغاز تهاجم روسیه به اوکراین در سال ۲۰۲۲، آمریکا به دلیل نگرانی از تشدید جنگ جاری، این رویکرد را دنبال کرده که به اوکراین اجازه نمی‌دهد، از تسلیحات ارسالی آمریکا، برای حمله به اهدافی در داخل روسیه استفاده کند.

آمریکا محموله‌های منظم موشک‌های رهگیر برای سامانه‌های پدافند هوایی خود از جمله پرتابگر‌های موشک پاتریوت و سامانه‌های موشکی پیشرفته زمین به هوا را به اوکراین ارسال کرده است.

ارسال نظرات
امروز پنجشنبه ۲۷ آذر
امروز پنجشنبه ۲۷ آذر
امروز پنجشنبه ۲۷ آذر
امروز پنجشنبه ۲۷ آذر