تیتر امروز

اعتراضات اقتصادی آری، ایجاد ناامنی نه!/ عدم توافق نتانیاهو و ترامپ برای اقدام نظامی علیه ایران/ پزشکیان: دیگر دلار ۲۸۵۰۰ تومانی به کسی نمی‌دهیم
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اعتراضات اقتصادی آری، ایجاد ناامنی نه!/ عدم توافق نتانیاهو و ترامپ برای اقدام نظامی علیه ایران/ پزشکیان: دیگر دلار ۲۸۵۰۰ تومانی به کسی نمی‌دهیم

این صد و چهل و چهارمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۱۱ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
از جنگ ۱۲ روزه تا آتش بس در غزه/ ترامپ با قدرت برگشت
دیدار آنچه در سال ۲۰۲۵ اتفاق افتاده را بررسی می‌کند

از جنگ ۱۲ روزه تا آتش بس در غزه/ ترامپ با قدرت برگشت

دیدارنیوز در اولین روز سال ۲۰۲۶، نگاهی گذرا به آنچه در سال میلادی ۲۰۲۵ که گذشت، انداخت که البته ناگفته پیداست ماجرای تجاوز نظامی اسرائیل به خاک ایران مهمترین اتفاق در سال گذشته بود.
سید مرتضی افقه: ذخایر ارزی دولت پس از ۸ سال تحریم به شدت کاهش یافته/ بخشی از افزایش مکرر نرخ ارز، ناشی از سایه جنگ بر کشور است/ برخورد احترام‌آمیز رئیس‌جمهور با معترضین، اتفاق خوبی است، اما امیدوارم خیلی دیر نشده باشد/ آمدن همتی به بانک مرکزی، تاثیر زیادی در میان‌مدت به دنبال نخواهد داشت
در گفت‌و‌گوی دیدار با یک اقتصاددان مطرح شد

سید مرتضی افقه: ذخایر ارزی دولت پس از ۸ سال تحریم به شدت کاهش یافته/ بخشی از افزایش مکرر نرخ ارز، ناشی از سایه جنگ بر کشور است/ برخورد احترام‌آمیز رئیس‌جمهور با معترضین، اتفاق خوبی است، اما امیدوارم خیلی دیر نشده باشد/ آمدن همتی به بانک مرکزی، تاثیر زیادی در میان‌مدت به دنبال نخواهد داشت

استاد اقتصاد دانشگاه شهید چمران اهواز در گفت‌و‌گویی با دیدارنیوز گفت: پزشکیان به عنوان میراث‌دار خرابکاری دولت قبل وارد عرصه شد، اما سعی داشت که با مردم همراهی داشته باشد. این برخورد احترام‌آمیز...
احکام عجیب و غریب و سنگین در روسیه

۱۲ سال زندان به دلیل رهاکردن بادکنک در آسمان!

دادگاه نظامی روسیه، روز جمعه یک زن اوکراینی را به دلیل رها کردن بادکنک‌های آبی و سفید بر فراز مسکو که رنگ‌های مخالفت با حمله اوکراین است به ۱۲ سال زندان محکوم کرد.

کد خبر: ۱۶۷۴۸۹
۱۷:۵۵ - ۰۲ تير ۱۴۰۳

۱۲ سال زندان به دلیل رهاکردن بادکنک در آسمان!

دیدارنیوز: یک زن اوکراینی به اتهام رها کردن بادکنک‌های رنگی در آسمان مسکو به ۱۲ سال زندان محکوم شد!

به گزارش خبرگزاری دولتی تاس، کریستینا لیوباشنکو، شهروند اوکراینی، ۳۵ ساله، به اتهام «مشارکت در یک گروه تروریستی و انتشار اطلاعات جعلی درباره نیرو‌های مسلح روسیه» مجرم شناخته شد.

دادستان‌ها گفتند که او به دستور یک گروه ضد کرملین به نام «لژیون آزادی روسیه» که فعالیت آن در این کشور ممنوع است عمل کرده است. این لژیون متشکل از روس‌هایی است که در کنار کی‌یف مخالف حمله نظامی مسکو علیه اوکراین هستند. آن‌ها تاکنون چندین حمله مسلحانه به روسیه نیز انجام داده‌اند.

دادستانی گفت که لیوباشنکو بادکنک‌ها را در آسمان پایتخت روسیه رها کرده و چند بلندگو در پنجره یک ساختمان مسکونی نصب کرد که «اطلاعات جعلی» را در مورد حمله مسکو به اوکراین پخش می‌کرد.

سایت خبری مستقل «روسیه مدیازونا» به نقل از وکیل لیوباشنکو گفت که او در سال ۲۰۲۲ در آغاز حمله نظامی تمام عیار روسیه علیه کشورش از اوکراین به سوئیس گریخت و در آنجا وضعیت پناهندگی به او داده شد. وکیل خانم لیوباشنکو در ادامه گفته است که موکلش در سوئیس با مادر بیمار، پدربزرگ پیر و دو دخترش زندگی می‌کرده که با مشکلات مالی مواجه می‌شود.

بر اساس این گزارش لیوباشنکو در سوئیس با مردی ملاقات کرده که خود را یک پناهنده اوکراینی معرفی کرده است. این مرد به لیوباشنکو پول قرض داده و از او خواسته که به روسیه برود. این مرد ابتدا از او خواسته بوده که در مسکو بادکنک‌های زرد و آبی به رنگ پرچم اوکراین رها کند. به گفته وکیل لیوباشنکو این زن ابتدا از نصب بلندگو‌ها خودداری کرده بود، اما مرد تهددیش کرده اگر چنین نکند حضانت دخترانش را از دست خواهد داد.

با این حال دادگاه ادعا‌های این زن را نپذیرفته و او را در این پرونده مقصر دانسته است. از زمان حمله نظامی روسیه به اوکراین، مسکو به طور گسترده‌ای مخالفان را سرکوب و برای افرادی که در داخل کشور اقداماتی علیه حمله نظامی به اوکراین انجام داده‌اند احکام سنگین صادر کرده‌اند.

روسیه همچنین هرگونه همدردی علنی با اوکراین را ممنوع کرده است.

ارسال نظرات
امروز شنبه ۱۳ دی
امروز شنبه ۱۳ دی
امروز شنبه ۱۳ دی
امروز شنبه ۱۳ دی
پرطرفدارترین ها