تیتر امروز

اعتراضات اقتصادی آری، ایجاد ناامنی نه!/ عدم توافق نتانیاهو و ترامپ برای اقدام نظامی علیه ایران/ پزشکیان: دیگر دلار ۲۸۵۰۰ تومانی به کسی نمی‌دهیم
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اعتراضات اقتصادی آری، ایجاد ناامنی نه!/ عدم توافق نتانیاهو و ترامپ برای اقدام نظامی علیه ایران/ پزشکیان: دیگر دلار ۲۸۵۰۰ تومانی به کسی نمی‌دهیم

این صد و چهل و چهارمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۱۱ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
از جنگ ۱۲ روزه تا آتش بس در غزه/ ترامپ با قدرت برگشت
دیدار آنچه در سال ۲۰۲۵ اتفاق افتاده را بررسی می‌کند

از جنگ ۱۲ روزه تا آتش بس در غزه/ ترامپ با قدرت برگشت

دیدارنیوز در اولین روز سال ۲۰۲۶، نگاهی گذرا به آنچه در سال میلادی ۲۰۲۵ که گذشت، انداخت که البته ناگفته پیداست ماجرای تجاوز نظامی اسرائیل به خاک ایران مهمترین اتفاق در سال گذشته بود.
سید مرتضی افقه: ذخایر ارزی دولت پس از ۸ سال تحریم به شدت کاهش یافته/ بخشی از افزایش مکرر نرخ ارز، ناشی از سایه جنگ بر کشور است/ برخورد احترام‌آمیز رئیس‌جمهور با معترضین، اتفاق خوبی است، اما امیدوارم خیلی دیر نشده باشد/ آمدن همتی به بانک مرکزی، تاثیر زیادی در میان‌مدت به دنبال نخواهد داشت
در گفت‌و‌گوی دیدار با یک اقتصاددان مطرح شد

سید مرتضی افقه: ذخایر ارزی دولت پس از ۸ سال تحریم به شدت کاهش یافته/ بخشی از افزایش مکرر نرخ ارز، ناشی از سایه جنگ بر کشور است/ برخورد احترام‌آمیز رئیس‌جمهور با معترضین، اتفاق خوبی است، اما امیدوارم خیلی دیر نشده باشد/ آمدن همتی به بانک مرکزی، تاثیر زیادی در میان‌مدت به دنبال نخواهد داشت

استاد اقتصاد دانشگاه شهید چمران اهواز در گفت‌و‌گویی با دیدارنیوز گفت: پزشکیان به عنوان میراث‌دار خرابکاری دولت قبل وارد عرصه شد، اما سعی داشت که با مردم همراهی داشته باشد. این برخورد احترام‌آمیز...

ایستگاه‌های متروی تهران «شاعرانه» شد/ ایده جالب از فضای مجازی

در روزهای اخیر، تابلوی ایستگاه‌های متروی سعدی، رودکی، فردوسی، شادمان و ابن‌سینا به‌تازگی تغییر کرده و به‌جای تنها یک اسم، شعری روی تابلو نوشته شده که اسم ایستگاه هم در آن شعر آمده است.

کد خبر: ۱۶۷۴۰۵
۱۲:۲۷ - ۳۱ خرداد ۱۴۰۳

ایستگاه‌های متروی تهران «شاعرانه» شد

دیدارنیوز: این روز‌ها مسافران مترو تهران و حومه شاهد تابلو‌های جدیدی هستند که اسم ایستگاه‌های مترو را با اشعار شاعران برجسته فارسی مزین کرده‌اند. این تغییر که به منظور ترویج فرهنگ و ادبیات فارسی در سطح شهر زیرزمینی انجام شده، با استقبال گسترده شهروندان مواجه شده است.

به نقل از رسانه شهرداری تهران، مدیریت ارتباطات و امور بین‌الملل شرکت بهره‌برداری مترو تهران و حومه اعلام کرد: تابلوی ایستگاه‌های سعدی، رودکی، فردوسی، شادمان و ابن‌سینا به‌تازگی تغییر کرده و به‌جای تنها یک اسم، شعری روی تابلو نوشته شده که اسم ایستگاه هم در آن شعر آمده است.

مثلاً در ایستگاه فردوسی، تابلوی اسم ایستگاه با این شعر همراه شده است: خوشا آنان که «فردوسی» مرامند / به دل عشق وطن دارند و مردم.

ایده اولیه اجرای این طرح‌های خلاقانه از شوخی کاربران فضای مجازی گرفته شده است. تعدادی از کاربران فضای مجازی تابلو‌های برخی از ایستگاه‌ها را به‌صورت گرافیکی تغییر داده و برایشان شعری نوشتند که در فضای مجازی پخش شد.

معاونت فرهنگی و اجتماعی مترو تهران با استقبال از این طرح‌های مجازی، آن‌ها را به واقعیت تبدیل کرد و پس از مشورت با شاعران و دست‌مایه قرار دادن اسم ایستگاه‌های مترو برای انتخاب و یا سرودن شعر، تابلوی اسم تعدادی از ایستگاه‌های مترو را متفاوت از گذشته طراحی کرد که با استقبال مسافران نیز مواجه شد.

سامانه‌های تبلیغاتی شهری، به‌عنوان یک رسانه عمومی که با میلیون‌ها نفر از مردم شهر برخورد مستقیم و روزانه دارد، یکی از مؤثرترین رسانه‌هایی است که در شهر‌های بزرگ وجود دارد. غالباً به این رسانه‌ها به چشم منبعی برای درآمدزایی و توزیع آگهی بازرگانی نگاه می‌شود؛ ولی می‌توان با تغییر نگاه و برنامه‌ریزی درست، آن را به‌عنوان بستری برای انتقال پیام‌های فرهنگی و مؤثر به جامعه تعریف کرد.

شهرداری تهران و به‌ویژه شرکت بهره‌برداری مترو تهران، این رویکرد را با طراحی‌های متنوع، از جمله تغییر در تابلو‌های اسم ایستگاه‌های مترو برگزیده‌اند. این جنس ایده‌ها، اتفاق‌های مهمی هستند که می‌توان آن‌ها را تعمیم داد و در دیگر شهر‌های ایران اجرایی کرد.

ارسال نظرات
امروز جمعه ۱۲ دی
امروز جمعه ۱۲ دی
امروز جمعه ۱۲ دی
امروز جمعه ۱۲ دی
پرطرفدارترین ها