تیتر امروز

محسن هاشمی: انتصاب‌های حاکمیتی از انتخاب شدگان مردم بیشترند/در جمهوری اسلامی به استقلال نمره بالای ۵۰ می‌دهم، اما به آزادی نه/نظام تصمیم گیری در کشور خدشه دار شده است/ افراطیون نمی‌گذارند، مشکلات کشور حل شود
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «تیتر» با رئیس پیشین شورای شهر

محسن هاشمی: انتصاب‌های حاکمیتی از انتخاب شدگان مردم بیشترند/در جمهوری اسلامی به استقلال نمره بالای ۵۰ می‌دهم، اما به آزادی نه/نظام تصمیم گیری در کشور خدشه دار شده است/ افراطیون نمی‌گذارند، مشکلات کشور حل شود

پسر ارشد آیت الله هاشمی رفسنجانی، رئیس پیشین شورای شهر، محسن هاشمی مهمان برنامه «تیتر» بود او معتقد است که علما با حجاب اجباری مخالفند ولی نگران واکنش افراطیون هستند، به همین خاطر سکوت کردند.
مردم فضای امن می‌خواهند، نه فضای امنیتی/ اصلاح غیر رسمی قانون اساسی!/ به این زودی‌ها جنگی رخ نخواهد داد
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مردم فضای امن می‌خواهند، نه فضای امنیتی/ اصلاح غیر رسمی قانون اساسی!/ به این زودی‌ها جنگی رخ نخواهد داد

این صد و سی و ششمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱۰ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
زیباکلام: تعدادی نماینده‌های ۵ درصدی مشکل مملکت را در حجاب می‌بینند/ جنگ ۱۲ روزه، جنگ نبود!/ اعلمی: به وکیل مدافع اسرائیل بدل شده‌اید!/ آقای زیباکلام! با رسایی که مناظره نمی‌کنید!
در مناظره دو فعال سیاسی در دیدارنیوز مطرح شد

زیباکلام: تعدادی نماینده‌های ۵ درصدی مشکل مملکت را در حجاب می‌بینند/ جنگ ۱۲ روزه، جنگ نبود!/ اعلمی: به وکیل مدافع اسرائیل بدل شده‌اید!/ آقای زیباکلام! با رسایی که مناظره نمی‌کنید!

شماری از کلان‌موضوعات و مسائل مهم سپهر امروز سیاست در ایران و البته، برخی مناقشات بر اولویت‌سنجی در بحث منافع ملی کشور، بهانه‌ای شد تا به سراغ صادق زیباکلام و اکبر اعلمی، دو تن از فعالین سیاسی...
باقری در دیدار با وزیر امور خارجه ونزوئلا تاکید کرد

تلاش بیشتر کشور‌های مستقل برای توقف جنگ

علی باقری‌کنی، سرپرست وزارت امور خارجه کشورمان در دیدار با ایوان خیل پینتو، وزیر امور خارجه ونزوئلا تاکید کرد که باید تلاش بیشتری از سوی کشور‌های مستقل برای توقف جنگ و جنایات صهیونیست‌ها و دسترسی مردم مظلوم و مقتدر فلسطین به کمک‌های بشردوستانه صورت گیرد.

کد خبر: ۱۶۶۹۷۳
۱۱:۲۳ - ۲۳ خرداد ۱۴۰۳

باقری

دیدارنیوز: علی باقری‌کنی، سرپرست وزارت امور خارجه، در حاشیه نشست مشترک وزرای امور خارجه کشور‌های عضو بریکس و کشور‌های در حال توسعه، با ایوان خیل پینتو وزیر امور خارجه ونزوئلا که ملاقات و گفتگو کرد.

علی باقری‌کنی در ابتدای این دیدار از همراهی و همدلی رئیس‌جمهور، دولت و مردم ونزوئلا در ضایعه شهادت رئیس‌جمهور و وزیر امور خارجه کشورمان تشکر و قدردانی کرد.

سرپرست وزارت امور خارجه با اشاره به تعدد و تنوع موضوعات و طرح‌های همکاری در دستور کار روابط دو کشور، ارتباط و تعامل پیوسته‌تر مقامات در حوزه‌های مختلف را برای پیشبرد و توسعه بیش از پیش روابط دو کشور ضروری دانست.

علی باقری درباره فجایع جاری در غزه تاکید کرد، باید تلاش بیشتری از سوی کشور‌های مستقل برای توقف جنگ و جنایات صهیونیست‌ها و دسترسی مردم مظلوم و مقتدر فلسطین به کمک‌های بشردوستانه صورت گیرد.

ایوان خیل پینتو وزیر امور خارجه ونزوئلا نیز در این دیدار مراتب اندوه و همدردی مجدد خود، دولت و مردم و رئیس جمهور کشورش به مناسبت فاجعه اسفناک فقدان شهدای خدمت را ابراز داشت و بر نقش مهم و تاثیرگذار ابراهیم رئیسی و حسین امیرعبداللهیان در حمایت از تعمیق و گسترش همه جانبه روابط تهران و کاراکاس تاکید کرد.

وی پیگیری جدی‌تر طرح‌های مشترک با توجه به مواجهه دو کشور با تحریم‌های ظالمانه آمریکا و همکاری دو کشور برای مقابله با این تحریم‌ها را مهم دانست.

وزیر خارجه ونزوئلا با تاکید بر رویکرد و اهتمام ویژه دولت و مردم و رئیس جمهور ونزوئلا به دفاع از حقوق مردم فلسطین، تاکید کرد ونزوئلا از همه توان و ظرفیت سیاسی خود برای محکومیت جنایات اسرائیل و دفاع از فلسطینیان بکار گرفته است و آمادگی کشورش برای همکاری برای پیگیری جنایات اسراییل در مجامع بین المللی و حقوق بشری ابراز داشت.

ارسال نظرات
امروز چهارشنبه ۱۲ آذر
امروز چهارشنبه ۱۲ آذر
امروز چهارشنبه ۱۲ آذر
امروز چهارشنبه ۱۲ آذر