تیتر امروز

اسماعیل کهرم: مدیریت آب را از دست سیاسیون بگیرید/ زاینده رود را ما کشتیم/ من ۱۰ سال پیش گفتم تا سال ۱۴۰۴ آب تهران تمام می‌شود، کسی توجه نکرد/ با فروش میوه به کشورهای عربی حتی پول آب مصرف شده برنگشت
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با یک کارشناس برجسته محیط زیست

اسماعیل کهرم: مدیریت آب را از دست سیاسیون بگیرید/ زاینده رود را ما کشتیم/ من ۱۰ سال پیش گفتم تا سال ۱۴۰۴ آب تهران تمام می‌شود، کسی توجه نکرد/ با فروش میوه به کشورهای عربی حتی پول آب مصرف شده برنگشت

«تیتر» در یکی دیگر از سلسله برنامه های خود میزبان دکتر اسماعیل کهرم بوم شناس و فعال محیط زیست بود؛ او در این گفت و گو تاکید داشت که برای گذار از وضعیت بحران کنونی باید مدیریت را از دست سیاسیون...
در شرایط برابر، با آمریکا مذاکره می‌کنیم/ ۴ وزیر پزشکیان در نوبت استیضاح/ ترامپ: ایران تمایل دارد توافق کند
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

در شرایط برابر، با آمریکا مذاکره می‌کنیم/ ۴ وزیر پزشکیان در نوبت استیضاح/ ترامپ: ایران تمایل دارد توافق کند

این صد و سی و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۲۶ آبان ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
تنش در خاورمیانه

مقاومت لبنان به ۶ پایگاه‌ اسرائیل حمله کرد

مقاومت اسلامی لبنان با صدور بیانیه‌های جداگانه اعلام کرد: رزمندگان مقاومت امروز یکشنبه توانستند ۶ پایگاه نظامی ارتش اسرائیل را هدف قرار دهند.

کد خبر: ۱۶۶۸۲۶
۱۸:۳۴ - ۲۰ خرداد ۱۴۰۳

مقاومت لبنان به ۶ پایگاه‌ اسرائیل حمله کرد

دیدارنیوز: مقاومت اسلامی لبنان با صدور بیانیه‌های جداگانه اعلام کرد که ۶ پایگاه نظامی ارتش رژیم صهیونیستی را هدف حملات خود قرار داده است.

مقاومت اسلامی لبنان در اولین بیانیه خود اعلام کرد که پایگاه ارتش اشغالگر اسرائیل را در نقطه مرزی «الرمثا» در بلندی‌های «کفرشوبا» با موشک و با دقت مورد هدف قرار داده است و موشک مستقیماً به هدف اصابت کرده است.

حزب‌الله لبنان در بیانیه دوم خود اعلام کرد: در حمایت از مردم مقاوم نوار غزه و پشتیبانی مقاومت شجاع و شرافتمند آن و در پاسخ به تجاوزات دشمن اسرائیلی به روستا‌های مقاوم جنوب لبنان و منازل مردم به‌ویژه در شهرک‌های عیترون و مرکبا، آشیانه توپخانه دشمن و اماکن استقرار نظامیانش را در الزاعوره در جولان اشغالی سوریه موشک‌باران کردیم.

مقاومت اسلامی لبنان در سومین بیانیه خود آورده است: در راستای حمایت از ملت استوار فلسطین در نوار غزه و حمایت از مقاومت شجاع و شرافتمند آن و در واکنش به تجاوز رژیم اسرائیل به شهر‌ها و روستا‌های جنوب لبنان به‌ویژه شهرک الخیام، رزمندگان مقاومت اسلامی، امروز یکشنبه با تعدادی پهپاد انتحاری مقر فرماندهی گردان توپخانه رژیم اسرائیل در «اودم» را هدف قرار دادند، همچنین محل استقرار نظامیان و افسران ارتش اسرائیل را با تعدادی پهپاد هدف قرار دادند و پهپاد‌ها به‌دقت به اهداف اصابت کرد.

حزب‌الله لبنان در چهارمین بیانیه خود اعلام کرد: رزمندگان مقاومت امروز یکشنبه تجهیزات جاسوسی رژیم صهیونیستی را در پایگاه «برکه ریشا» هدف حملات توپخانه‌ای و موشکی خود قرار دادند و تلفاتی به دشمن صهیونیستی وارد و تجهیزات آن‌ها را تخریب کردند.

مقاومت اسلامی لبنان در بیانیه پنجم خود اعلام کرد: رزمندگان مقاومت لبنان تجهیزات جاسوسی رژیم صهیونیستی را در پایگاه نظامی «رویسات العلم» در تپه‌های کفرشوبای اشغالی لبنان با سلاح‌های مناسب هدف قرار دادند و تلفاتی به دشمن وارد کردند که منجر به تخریب تجهیزات دشمن شده است.

در بیانیه ششم حزب‌الله لبنان آمده است که با موشک سایت نظامی السماقه را واقع در منطقه «کفر شوبا» هدف قرار داده است.

منبع: تسنیم
ارسال نظرات
امروز يکشنبه ۰۲ آذر
امروز يکشنبه ۰۲ آذر
امروز يکشنبه ۰۲ آذر
امروز يکشنبه ۰۲ آذر