تیتر امروز

شوک به بازارها؛ طلا و دلار سقوط کردند/ بازی تازه ایران در زمین بریکس/ دارایی‌های مردم فریز شد؟
مجله اقتصادی دیدارنیوز با اجرای لیلا قصاب‌زاده

شوک به بازارها؛ طلا و دلار سقوط کردند/ بازی تازه ایران در زمین بریکس/ دارایی‌های مردم فریز شد؟

این هجدهمین برنامه مجله اقتصادی دیدارنیوز است که با اجرای لیلا قصاب‌زاده به بررسی آخرین اخبار اقتصادی ایران و جهان در هفته گذشته می‌پردازد و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم شما مخاطبان گرامی...
ترامپ: بمباران ايران شبیه بمباران اتمی به ژاپن بود/ زیباکلام: مرگ بر آمریکا جزو آرمان‌های انقلاب نبود/ بحران اقتصادی گریبانگیر رسانه‌های مستقل
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

ترامپ: بمباران ايران شبیه بمباران اتمی به ژاپن بود/ زیباکلام: مرگ بر آمریکا جزو آرمان‌های انقلاب نبود/ بحران اقتصادی گریبانگیر رسانه‌های مستقل

این صد و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
افشار سلیمانی: اگر مستقیما با آمریکا مذاکره می‌کردیم، شاید جنگ ۱۲ روزه هم اتفاق نمی‌افتاد/ باید مشکلات‌مان با آمریکا را قبل از هفتم اکتبر حل می‌کردیم/ پکن و مسکو، هیچ‌گاه سمت ما نایستاده و نخواهند ایستاد
در گفتگوی دیدارنیوز با سفیر پیشین ایران در باکو مطرح شد

افشار سلیمانی: اگر مستقیما با آمریکا مذاکره می‌کردیم، شاید جنگ ۱۲ روزه هم اتفاق نمی‌افتاد/ باید مشکلات‌مان با آمریکا را قبل از هفتم اکتبر حل می‌کردیم/ پکن و مسکو، هیچ‌گاه سمت ما نایستاده و نخواهند ایستاد

ما باید با آمریکا به صورت مستقیم مذاکره کنیم. باید همه مسائل را روی میز گذاشته و به سمت حل همه مسائل با آن حرکت کنیم. پکن و مسکو هیچ‌گاه سمت ما نایستاده و نخواهند ایستاد. آنها به دنبال منافع...

آیت‌الله طه‌محمدی درگذشت

آیت‌الله «غیاث الدین طه‌محمدی» نماینده سابق ولی فقیه در استان همدان پس از گذراندن دوره بیماری دار فانی را وداع گفت.

کد خبر: ۱۶۶۷۰۹
۰۸:۲۶ - ۱۹ خرداد ۱۴۰۳

آیت‌الله طه‌محمدی درگذشت

دیدارنیوز: آیت‌الله «غیاث الدین طه‌محمدی» نماینده سابق ولی فقیه در استان همدان پس از گذراندن دوره بیماری در یکی از بیمارستان‌های شهر قم، دار فانی را وداع گفت.

مرحوم آیت‌الله «غیاث الدین طه‌محمدی»، سال ۱۳۲۶ در یکی از روستا‌های فامنین همدان، در یک خانواده مذهبی و متدین متولد شد و با توجه به استعداد فوق العاده و علاقمندی به روحانیت و برخورداری از نبوغ خاص در همان اوایل زندگی به دعوت برادر خود حجت الاسلام حاج میرزاعلی محمدی در سن ۱۲ سالگی جهت تحصیل در حوزه علمیه قم رهسپار آن دیار مقدس شد.

درس مقدمات را نزد برادر خود و سطوح عالی را نزد آیت الله العظمی نوری همدانی و آیت الله مشکینی و آیت الله خزعلی طی کرده و جهت فراگیری دروس خارج فقه و اصول سال‌ها در محضر آیات عظام حضرت امام (ره)، میرزا هاشم آملی، شیخ مرتضی حائری تلمذ نموده و منظومه حکمت را نزد شهید مفتح و حکمت متعالیه، مباحث عرفانی و تفسیری را در خدمت علامه طباطبایی، آیت الله العظمی جوادی آملی، علامه حسن زاده آملی و شهید مطهری فرا گرفت.

آیت الله طه‌محمدی در عرصه‌های مختلف انقلاب اسلامی حضور فعال و پر ثمر داشت و پیش از ۱۵ خرداد سال ۱۳۴۲ شمسی به فعالیت‌های سیاسی علیه رژیم پهلوی پرداخت و بار‌ها بازداشت شد و در واقعه مدرسه فیضیه نیز مورد ضرب و شتم فراوان قرار گرفت، همچنین در بیشتر راهپیمایی‌های طلاب حوزه علمیه قم حضور داشته و در سفر‌های تبلیغی و سخنرانی هایش، چند مرتبه از سوی ساواک دستگیر و زندانی شد.

پس از پیروزی انقلاب اسلامی، مدتی در دفتر حضرت امام (ره) در قم به فعالیت پرداخته و در دوران دفاع مقدس نیز با حضور در جبهه‌های دفاع مقدس فعالیت داشته و مشغول جمع آوری کمک‌های مردمی جهت رزمندگان اسلام در استان بود.

مرحوم طه‌محمدی در سال ۱۳۶۱ از سوی دفتر حضرت امام (ره) به امامت جمعه فامنین منصوب شد و در طول ۲۳ سال امامت جمعه به انجام خدمات فراوانی در زمینه‌های فرهنگی، حوزوی، عمرانی، اقتصادی و اجتماعی پرداخت و پس از کناره گیری آیت الله موسوی همدانی از امامت جمعه همدان، از طرف رهبر معظم انقلاب به عنوان نماینده ولی فقیه در استان همدان و امامت جمعه این شهر منصوب شد.

آیت الله غیاث الدین طه‌محمدی ۱۴ سال مسئولیت نمایندگی ولی فقیه و امام جمعه همدان را بر عهده داشت و در نهایت در ۲۲ اسفند ۱۳۹۷ با حکم رهبر معظم انقلاب، حجت الاسلام والمسلمین حبیب الله شعبانی به عنوان جوان‌ترین نماینده، ولی فقیه در استان‌ها منصوب شد.

منبع: ایلنا
ارسال نظرات
امروز شنبه ۲۱ تير
امروز شنبه ۲۱ تير
امروز شنبه ۲۱ تير
امروز شنبه ۲۱ تير