تیتر امروز

عراقچی: برای حمله دوباره اسرائیل آماده‌ایم/ هشدار جبهه اصلاحات به پزشکیان/ قالیباف: کابینه ترمیم نشود استیضاح می‌کنیم
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

عراقچی: برای حمله دوباره اسرائیل آماده‌ایم/ هشدار جبهه اصلاحات به پزشکیان/ قالیباف: کابینه ترمیم نشود استیضاح می‌کنیم

این صد و چهل و یکمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
شادی برای «یلدا» با جیب خالی/ از شاهنامه خوانی و فال حافظ تا قصه حسین کرد شبستری
روایت دیدار از قدیمی‌ترین جشن ایران زمین در این روزها

شادی برای «یلدا» با جیب خالی/ از شاهنامه خوانی و فال حافظ تا قصه حسین کرد شبستری

هر سال وقتی آذر خانم (آذرماه) می‌خواهد رخت خود را جمع کند و برود یک اتفاقی می افتد که برای ایرانیان مقد است آن هم اجرای آیین شب چله یا همان یلداست اما این روزها همه می‌گویند چه یلدایی وقتی جیب...
اشرف بروجردی: قوانین حمایت از زنان روی کاغذ ماند/بدون حضور زنان توسعه‌ای در کشور اتفاق نمی‌افتد/ چرا در احزاب سیاسی زنان حضور کمتری دارند
بازخوانی یک گفت و گو

اشرف بروجردی: قوانین حمایت از زنان روی کاغذ ماند/بدون حضور زنان توسعه‌ای در کشور اتفاق نمی‌افتد/ چرا در احزاب سیاسی زنان حضور کمتری دارند

هشتم خرداد ۱۴۰۲ دیدارنیوز میزبان اشرف بروجردی اولین معاون زن دولت خاتمی بود. درگذشت او بهانه‌ای شد تا گفت‌وگوی پیشین را با ملاحظه اینکه حرف‌های او همچنان محل تامل است باز نشر کنیم.
بدری، نماینده اردبیل مطرح کرد

رئیس‌جمهور آینده باید درد مردم را بفهمد

صدیف بدری، نماینده مردم اردبیل در مجلس درباره ویژگی‌های رئیس‌جمهور آینده گفت: فردی باید روی کار بیاید که مردمی بوده و درد مردم را بفهمد و به عبارت دیگر در کنار مردم باشد.

کد خبر: ۱۶۶۵۵۶
۰۸:۱۶ - ۱۶ خرداد ۱۴۰۳

بدری

دیدارنیوز: نماینده مردم اردبیل در مجلس شورای اسلامی گفت: رئیس‌جمهور آینده باید یک برنامه راهبردی برای حل مشکلات اقتصادی و معیشتی مردم داشته باشد و مردم نیز نتیجه این تلاش‌ها را در سفره خود ببینند.

صدیف بدری، درباره ویژگی‌هایی که رئیس جمهور آینده باید داشته باشد، بیان کرد: قطعا مردم رئیس جمهوری می‌خواهند که فردی انقلابی، جهادی و پای کار باشد. از سوی دیگر فردی باید روی کار بیاید که این ظرفیت و توانمندی را داشته باشد تا برنامه‌های نظام را که در دولت شهید رئیسی کلید خورده بود را ادامه دهد.

وی در ادامه اظهار کرد: فردی باید روی کار بیاید که مردمی بوده و درد مردم را بفهمد و به عبارت دیگر در کنار مردم باشد. از سوی دیگر رئیس جمهور آینده باید به نقاط محروم و کم برخوردار سفر کرده و از نزدیک درد مردم را درک کند.

بدری تصریح کرد: مسئله مهم و کلیدی این است که رئیس جمهور آینده باید فردی باشد که برای حل مشکلات اقتصادی و معیشتی مردم برنامه داشته باشد؛ به ویژه در حوزه معیشت همان طوری که مقام معظم رهبری نیز تاکید کردند باید تلاش‌هایی که صورت می‌گیرد، در سفره مردم احساس شود.

نماینده مردم اردبیل در مجلس شورای اسلامی، خاطرنشان کرد: قطعا مردم با لحاظ کردن همه ملاک‌ها فردی را انتخاب خواهند کرد که ادامه دهنده راه شهید رئیسی بوده و با جدیتی بیش از گذشته حل مشکلات کشور به ویژه در حوزه اقتصادی را دنبال خواهد کرد.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۰۲ دی
امروز سه‌شنبه ۰۲ دی
امروز سه‌شنبه ۰۲ دی
امروز سه‌شنبه ۰۲ دی