تیتر امروز

علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی

علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد

«تیتر» در یکی دیگر از سری برنامه‌های خود و با توجه به اهمیت افزایش قیمت بنزین به سراغ یکی از نمایندگان پیشین مجلس و عضو کمیسیون انرژی رفت تا در مورد قیمت بنزین حقایق را برای مردم بگوید.
شوک تورمی بی‌سابقه بر سفره مردم ایران/ وزارت خارجه: به کدام میز مذاکره برگردیم؟/ هشدار رئیس‌جمهور کلمبیا به ترامپ: پلنگ را بیدار نکنید
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

شوک تورمی بی‌سابقه بر سفره مردم ایران/ وزارت خارجه: به کدام میز مذاکره برگردیم؟/ هشدار رئیس‌جمهور کلمبیا به ترامپ: پلنگ را بیدار نکنید

این صد و سی و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۱۳ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
رئیس سازمان اداری و استخدامی اعلام کرد

شهید «رئیسی» بت تجمل و پشت میزنشینی را شکست

میثم لطیفی، رئیس سازمان اداری و استخدامی اظهار داشت: آیت‌الله ابراهیم رئیسی بت تجمل، تنبلی و پشت میزنشینی را شکست.

کد خبر: ۱۶۵۸۹۸
۱۷:۳۴ - ۰۲ خرداد ۱۴۰۳

شهید «رئیسی» بت تنبلی و پشت میزنشینی را شکست

دیدارنیوز: رئیس سازمان اداری و استخدامی تصریح کرد: آیت‌الله رئیسی بت تجمل، تنبلی و پشت میز نشینی را شکست و هر کسی که بخواهد رئیس جمهور شود باید در این تراز حرکت کند.

میثم لطیفی در گفتگو با ایسنا اظهار کرد: مهمترین ویژگی شهید رئیسی جمع بین اخلاق و مدیریت بود؛ ایشان هم مدیری توانمند در میدان بود و هم علیرغم همه سختی‌ها و پیچیدگی‌هایی که در کار وجود داشت، رعایت اخلاق در دستور کار ایشان قرار داشت.

شهید «رئیسی» بت تجمل و پشت میزنشینی را شکست

وی تاکید کرد: آیت‌الله رئیسی بت تجمل، تنبلی و پشت میز نشینی را شکست و هر کسی که بخواهد رئیس جمهور شود باید در این تراز حرکت کند.

عضو کابینه دولت سیزدهم همچنین درباره رویکرد اعضای دولت سیزدهم در زمان باقی مانده تا پایان این دولت با بیان اینکه «کار دولت نباید زمین بماند»، تاکید کرد: امروز ساعت ۶ صبح جلسه‌ای در هیات دولت داشتیم تا کار دولت زمین نماند.

ارسال نظرات
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی : ۰
غیر قابل انتشار : ۰
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۹:۲۵ - ۱۴۰۳/۰۳/۰۲
0
0
خدا روح رئیس جمهورشهید آقای رئیسی عزیز را شاد کند، اگر زنده می ماند و ٣٠ سال دیگر به همین منوال رئیس جمهور می ماند بازهم به گرد پای آقای احمدی نژاد نمی رسید! اگر در صدد چاپلوسسی و مجیز گویی هستید موضوع دیگری را انتخاب کنید که این ساحت آبرو بر باد دادن است!!!
امروز شنبه ۱۵ آذر
امروز شنبه ۱۵ آذر
امروز شنبه ۱۵ آذر
امروز شنبه ۱۵ آذر