تیتر امروز

مهدی مطهرنیا: زمینه‌های فدرالیسم در ایران مهیا نیست/ چرا آینده ایران؛ نه ایرانِ آینده؟/ ایران، کشور نشاط، جشن و امید بود
در نشست گفتمان عمومی؛ مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی مطرح شد

مهدی مطهرنیا: زمینه‌های فدرالیسم در ایران مهیا نیست/ چرا آینده ایران؛ نه ایرانِ آینده؟/ ایران، کشور نشاط، جشن و امید بود

نشست گفتمان عمومی، مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی با حضور مهدی مطهرنیا، رئیس پژوهشکده آینده پژوهی سیمرغ به میزبانی دیدارنیوز برگزار شد.
امر به معروف باید در ساختار‌های حاکمیتی باشد نه برای چهار تار مو/ تقیه‌ علما، دین را حفظ نمی‌کند/ نباید با کل دنیا مقابله می‌کردیم
در سی‌ و پنجمین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام اکبرنژاد مطرح شد:

امر به معروف باید در ساختار‌های حاکمیتی باشد نه برای چهار تار مو/ تقیه‌ علما، دین را حفظ نمی‌کند/ نباید با کل دنیا مقابله می‌کردیم

در سی‌ و پنجمین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام محمدتقی اکبرنژاد مجتهد و مدرس حوزه، در ادامه موضوع "نقش خدا و مردم در تحولات اجتماعی" به تاثیر تقیه در کنش علماء دین پرداختیم.
محموله‌های خطرناک یا کالا‌های معمولی؟/ امیدواری پس از دور سوم مذاکرات/ زلزله ژئوپلیتیکی در خاورمیانه
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

محموله‌های خطرناک یا کالا‌های معمولی؟/ امیدواری پس از دور سوم مذاکرات/ زلزله ژئوپلیتیکی در خاورمیانه

این هشتاد و نهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.

توضیح آموزش و پرورش درباره لغو همه امتحانات دانش‌آموزان

وزارت آموزش و پرورش درباره تغییر در تقویم آزمون‌های مدارس و لغو همه امتحانات دانش‌آموزان در پی شهادت رئیس‌جمهور اعلام کرد: در روز‌های سه‌شنبه اول خرداد ۱۴۰۳ لغایت پنجشنبه ۳ خرداد ۱۴۰۳ کلیه امتحانات مدارس اعم از نهایی، هماهنگ و داخلی در تمامی پایه‌های تحصیلی برگزار نخواهد شد. امتحانات نهایی دانش‌آموزان به شنبه هفته آینده موکول شده است به همین منظور برنامه امتحانی جدید تنظیم می‌شود.

کد خبر: ۱۶۵۷۹۲
۲۰:۲۳ - ۳۱ ارديبهشت ۱۴۰۳

توضیح آموزش و پرورش درباره لغو همه امتحانات دانش‌آموزان

دیدارنیوز: وزارت آموزش و پرورش در اطلاعیه‌ای اعلام کرد که تقویم جدید آزمون‌های مدارس متعاقبا اعلام خواهد شد.

متن اطلاعیه وزارت آموزش و پرورش درباره تغییر در تقویم آزمون‌های مدارس در ادامه آمده است: «ضمن عرض تسلیت مجدد شهادت رئیس‌جمهور محبوب، مردمی، عالم و مجاهد حضرت آیت الله رئیسی و همراهان گرانقدر ایشان و همچنین نظر به اعلام ستاد برگزاری مراسم بزرگداشت مقام شامخ شهدای عزیز خدمت مبنی بر لغوشدن همه امتحانات دانش‌آموزان تا پایان هفته جاری، به اطلاع می‌رساند تقویم جدید آزمون‌های مدارس متعاقباً اعلام خواهد شد.»

وزارت آموزش و پرورش در ادامه این اطلاعیه اعلام کرد: «لذا در روز‌های سه‌شنبه اول خرداد ۱۴۰۳ لغایت پنجشنبه ۳ خرداد ۱۴۰۳ کلیه امتحانات مدارس اعم از نهایی، هماهنگ و داخلی در تمامی پایه‌های تحصیلی برگزار نخواهد شد.»

در ادامه این اطلاعیه آمده است: «امتحانات نهایی دانش‌آموزان به شنبه هفته آینده موکول شده است به همین منظور برنامه امتحانی جدید تنظیم می‌شود. دانش‌آموزان توجه داشته باشند که وزارت آموزش و پرورش در اطلاعیه‌ای زمان برگزاری امتحانات جدید را اعلام می‌کند. قرار است برنامه امتحانی جدیدی برای دانش‌آموزان برای برگزاری امتحانات نهایی تدوین شود. دانش‌آموزان کارت ورود به جلسه را نزد خود نگاه دارند. آن‌ها با کارت ورود به جلسه‌ای که قبلا دریافت کرده‌اند، در امتحانات پیش رو شرکت می‌کنند، فقط برنامه امتحانی آن‌ها تغییر می‌کند.»

ارسال نظرات
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
پرطرفدارترین ها