تیتر امروز

فعال‌شدن مکانیسم ماشه علیه ایران/ شورای امنیت روز جمعه نشست برگزار می‌کند/ پیش‌نویس تمدید قطعنامه ۲۲۳۱ توسط روسیه و چین
چه کسی جوابگوی بازگشت تحریم‌ها علیه مردم ایران است؟ (بروز رسانی می‌شود)

فعال‌شدن مکانیسم ماشه علیه ایران/ شورای امنیت روز جمعه نشست برگزار می‌کند/ پیش‌نویس تمدید قطعنامه ۲۲۳۱ توسط روسیه و چین

رسانه خبری آکسیوس در گزارشی به نقل از ۲ منبع دیپلماتیک اروپایی از فعال شدن مکانیسم ماشه علیه جمهوری اسلامی ایران خبر داد.
حمید سلیمی: با تغییر وزیر ارشاد، گویی در فرهنگ کودتا می‌شود/ رسایی می‌گوید اصلا چرا فیلم پیر پسر وجود دارد!/ سینما و ادبیات را دولت احمدی نژاد نابود کرد/ خدا عاقبت این مصاحبه را به خیر کند!
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با مدرس نویسندگی و نویسنده ادبیات نمایشی

حمید سلیمی: با تغییر وزیر ارشاد، گویی در فرهنگ کودتا می‌شود/ رسایی می‌گوید اصلا چرا فیلم پیر پسر وجود دارد!/ سینما و ادبیات را دولت احمدی نژاد نابود کرد/ خدا عاقبت این مصاحبه را به خیر کند!

«تیتر» در یکی دیگر از سلسله برنامه‌های خود میزبان حمید سلیمی مدرس نویسندگی و نویسنده ادبیات نمایشی بود. او در این گفت‌و‌گو ضمن انتقاد به سانسور در کشور تاکید می‌کند دیگر نمی‌شود در این زمانه...
کوروش احمدی: شواهد از موافقت اروپا با پیشنویس روسیه حکایت ندارد/ فعال شدن مکانیسم ماشه، احتمال حمله مجدد اسرائیل به ایران را افزایش می‌دهد/ آن‌ها که در صدا و سیما از مرگ و شیون برای یک بار حرف می‌زنند؛ خودشان به مرگ تن بدهند، نه مردم!
در گفتگوی دیدارنیوز با دیپلمات پیشین ایران در نیویورک مطرح شد

کوروش احمدی: شواهد از موافقت اروپا با پیشنویس روسیه حکایت ندارد/ فعال شدن مکانیسم ماشه، احتمال حمله مجدد اسرائیل به ایران را افزایش می‌دهد/ آن‌ها که در صدا و سیما از مرگ و شیون برای یک بار حرف می‌زنند؛ خودشان به مرگ تن بدهند، نه مردم!

دیپلمات پیشین کشورمان در نیویورک در گفتگو با دیدارنیوز معتقد است؛ «به طور قطع، فعال شدن مکانیسم ماشه، احتمال حمله مجدد اسرائیل به ایران را افزایش می‌دهد. اگر تحریم‌های شورای امنیت سازمان ملل...

کره شمالی مذاکرات برنامه‌ریزی شده امروز با کره‌ جنوبی را لغو کرد

در واکنش به مانورهای نظامی مشترک آمریکا و کره‌ جنوبی، کره شمالی مذاکرات در سطح مقامات عالی‌رتبه با سئول را که برای امروز (چهارشنبه) برنامه‌ریزی شده بود لغو کرد و با این کار شک و تردیدهایی را نیز نسبت به نشست تاریخی ماه آینده با واشنگتن به وجود آورد.

کد خبر: ۱۶۵۷
۱۱:۲۱ - ۲۶ ارديبهشت ۱۳۹۷

دیدارنیوز - رسانه‌های دولتی کره شمالی امروز گزارش دادند: این مانور ما را هدف گرفته است. این مانور نقض آشکار و شرم‌آور اعلامیه پان مون جوم است و یک تحریک نظامی تعمدی برای مقابله با تحولات سیاسی در شبه جزیره کره محسوب می‌شود.

خبرگزاری دولتی کره شمالی گفت: آمریکا همچنین باید بررسی‌های دقیقی را در رابطه با سرنوشت نشست برنامه‌ریزی شده کره شمالی – آمریکا در پی این مانور نظامی مشترک تحریک آمیز با کره‌ جنوبی انجام دهد.

این گزارش خبرگزاری رسمی کره شمالی موسوم به KCNA شک و تردیدهای غرب را نسبت به صداقت و نیت پیونگ یانگ در رابطه با تمایلش برای صلح و اینکه قصد دارد از دیپلماسی برای سردرگم کردن دشمنانش استفاده کند، افزایش داده است.

کره شمالی امروز گفت: حسن نیت اندکی و فرصت‌های محدودی برای صلح نشان داده و ارائه شده است. ما تحت چنین شرایط بد و وحشتناکی که در جریان آن جنگ و رویارویی با کره شمالی را در نظر دارد و این اقدام در کره‌ جنوبی آغاز شده، نمی‌توانیم پیش برویم و باید مذاکراتی را که با کره‌ جنوبی برای امروز برنامه‌ریزی شده بود،‌ لغو کنیم.

در همین حال پس از آنکه کره شمالی نشست عالی‌رتبه امروز با سئول را لغو کرد و مانورهای نظامی مشترک آمریکا و کره‌ جنوبی را مقصر این تصمیم خود دانست، پنتاگون مانورهای نظامی کنونی‌اش با سئول را معمولی جلوه داد.

یکی از سخنگویان پنتاگون گفت، نیروهای نظامی کره‌ جنوبی و آمریکا در حال حاضر در مانورهای بهاره سالانه و متناوب میان این دو متحد شرکت دارند که شامل مانور "عقاب جوان 2018" و "تاندر مکس 2018" می‌باشد.

وی افزود: مانور هوایی تاندر مکس قرار است 14 تا 25 مه (24 اردیبهشت تا 4 خرداد) برگزار شود. این مانورهای دفاعی بخشی از برنامه آموزشی سالانه و منظم ائتلاف کره‌ جنوبی – آمریکا برای حفظ آمادگی نظامی‌شان است.

در همین حال کره‌ جنوبی گفت: اقدام کره شمالی برای لغو نشست عالی‌رتبه در آخرین دقایق به خاطر مانورهای نظامی معمول میان متحدان تاسف آور است و ما از کره شمالی می‌خواهیم تا فورا به پای میز مذاکرات بازگردند.

بائک تائه – هیون، سخنگوی وزارت اتحاد مجدد دو کره در سئول امروز گفت: تصمیم کره شمالی برای لغو این نشست برخلاف روح نشست ماه گذشته دو کره است؛ نشستی که در آن رهبران دو کره متعهد شده‌اند تا خلع تسلیحات اتمی کامل را در شبه جزیره کره برقرار کنند و صلح پایدار را میان این دو کشور برقرار سازند.

اما در جریان این اظهارات سخنگوی وزارت اتحاد مجدد دو کره هیچ اشاره‌ای به این مساله نکرد که آیا این تصمیم کره شمالی می‌تواند به صورت بالقوه تاثیری بر نشست برنامه‌ریزی شده آتی میان کیم جونگ اون، رهبر کره شمالی و دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا حول محور برنامه تسلیحات اتمی پیونگ یانگ داشته باشد یا خیر.
ارسال نظرات
پربازدیدها
امروز پنجشنبه ۰۶ شهريور
امروز پنجشنبه ۰۶ شهريور
امروز پنجشنبه ۰۶ شهريور
امروز پنجشنبه ۰۶ شهريور