تیتر امروز

در شرایط برابر، با آمریکا مذاکره می‌کنیم/ ۴ وزیر پزشکیان در نوبت استیضاح/ ترامپ: ایران تمایل دارد توافق کند
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

در شرایط برابر، با آمریکا مذاکره می‌کنیم/ ۴ وزیر پزشکیان در نوبت استیضاح/ ترامپ: ایران تمایل دارد توافق کند

این صد و سی و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۲۶ آبان ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
علیرضا قسیمی: رویای رضا قطبی «مرکزیت آسیا شدن رادیو و تلویزیون ایران» بود/ محمد هاشمی پروژه ساختمان شیشه‌ای را زنده کرد/ اوایل انقلاب مجاهدین خلق نفوذ زیادی در رادیو و تلویزیون داشتند
گفت‌وگوی دیدار در نخستین برنامه «پشت صحنه» با مجری پروژه ساختمان شیشه‌ای

علیرضا قسیمی: رویای رضا قطبی «مرکزیت آسیا شدن رادیو و تلویزیون ایران» بود/ محمد هاشمی پروژه ساختمان شیشه‌ای را زنده کرد/ اوایل انقلاب مجاهدین خلق نفوذ زیادی در رادیو و تلویزیون داشتند

ساختمان شیشه‌ای سازمان صدا و سیما، به‌عنوان نخستین بنای مدرن رسانه‌ای خاورمیانه که نماد بلندپروازی‌های این سازمان است، در تاریخ ۲۶ خرداد ۱۴۰۴ و در جریان «جنگ ۱۲روزه» مورد هدف حملات هوایی اسرائیل...
علی جمالیان: با بهره‌گیری از تکنولوژی روز کمترین آسیب به بیمار وارد می‌شود/ درمان‌های نوین در صدر علم پزشکی امروز
گفت‌وگوی دیدارنیوز در برنامه «میهمان من» با یک متخصص و جراح قلب

علی جمالیان: با بهره‌گیری از تکنولوژی روز کمترین آسیب به بیمار وارد می‌شود/ درمان‌های نوین در صدر علم پزشکی امروز

علی جمالیان، فوق تخصص و جراح قلب در برنامه «میهمان من» از درمان‌های نوین که این روز‌ها طرفداران زیادی هم دارد گفت.
امیر رئیسیان، وکیل خواننده بازداشتی توضیح داد

آخرین وضعیت پرونده توماج صالحی

امیر رئیسیان، وکیل توماج صالحی درباره آخرین وضعیت پرونده این خواننده بازداشتی گفت: توماج صالحی یک روز پس از زمان اطلاع‌رسانی درباره حکم بدوی‌اش، ممنوع التماس شده و ملاقات‌های حضوری‌اش نیز به فیلم برداری مشروط شده است.

کد خبر: ۱۶۵۵۵۰
۱۸:۵۳ - ۲۷ ارديبهشت ۱۴۰۳

آخرین وضعیت پرونده توماج صالحی

دیدارنیوز: درخواست فرجام خواهی وکلای توماج صالحی در دیوانعالی کشور به ثبت رسید.

امیر رئیسیان، وکیل توماج صالحی در گفتگو با سایت مدارا، درباره آخرین وضعیت این خواننده بازداشتی از ثبت درخواست فرجام خواهی حکم اعدام موکلش خبرداد و تاکید کرد که توماج صالحی یک روز پس از زمان اطلاع‌رسانی درباره حکم بدوی‌اش، ممنوع التماس شده و ملاقات‌های حضوری‌اش نیز به فیلم برداری مشروط شده است.

امیر رئیسیان، وکیل دادگستری با اشاره به آخرین وضعیت توماج صالحی، خواننده بازداشتی اظهار کرد: «یک روز پس از اطلاع رسانی درباره صدور حکم اعدام برای توماج صالحی در دادگاه انقلاب اصفهان، تا امروز، او هیچ گونه تماس تلفنی‌ای با خانواده‌اش نداشته است. پیش از این نیز صالحی فقط امکان تماس با پدرش را داشت و حتی برای برقراری تماس با ما به عنوان وکلایش، با محدودیت مواجه بود، ولی همین تماس‌ها هم از روز اطلاع‌رسانی درباره حکم اعدام او ممنوع شده و امکان تماس با پدرش را ندارد.»

او از ایجاد محدودیت در ملاقات‌های حضوری توماج صالحی خبرداد و تصریح کرد: «پس از صدور حکم اعدام برای صالحی، او تا امروز یک ملاقات حضوری با پدرش داشته، ولی بعد از آن، ملاقات حضوری توماج صالحی به فیلم برداری از جلسه ملاقات مشروط شده است. همچنین مسئولان زندان به خانواده توماج اعلام کرده که برای فیلم برداری از ملاقات‌های حضوری، دستور قضائی دارد، ولی دادگاه انقلاب اصفهان، شفاهاً به ما اعلام کرد که چنین دستوری صادر نکرده است. روز چهارشنبه، ۲۶ اردیبهشت هم دادگاه انقلاب اصفهان برای دومین بار به همکار ما در این پرونده اعلام کرد که چنین دستوری صادر نکرده است.

رئیسیان در ادامه گفت: ما به این موضوع به صورت کتبی هم اعتراض کرده‌ایم، ولی تا امروز پاسخی دریافت نکرده‌ایم؛ بنابراین توماج صالحی در حال حاضر امکان ملاقات حضوری هم ندارد، چون او و خانواده‌اش شرط فیلم‌برداری از جلسه ملاقات را نپذیرفته‌اند. این در حالی‌ست که در آیین نامه سازمان زندان‌ها و قانون آیین دادرسی کیفری، صراحتاً به حق زندانیان برای ملاقات و تماس با اعضای خانواده‌شان اشاره شده و ایجاد ممنوعیت در آن، با قوانین موضوعه همخوانی ندارد.»

وکیل توماج صالحی در بخش پایانی اظهاراتش از ثبت فرجام خواهی توماج صالحی در دیوان عالی کشور خبرداد و گفت: «پس از صدور حکم بدوی علیه صالحی، ما اعتراض خود را در دیوان عالی کشور ثبت کرده‌ایم. درخواست فرجام‌خواهی ما تقدیم دیوان عالی کشور شده و براساس قانون، پرونده باید ظرف روز‌های آتی به دیوان ارسال شود. ما هم از آن به بعد منتظر تصمیم دیوان خواهیم ماند و امیدواریم این نهاد نیز با اتکا به قوانین، حکم صادره علیه صالحی را نقض کند.»

ارسال نظرات