تیتر امروز

در شرایط برابر، با آمریکا مذاکره می‌کنیم/ ۴ وزیر پزشکیان در نوبت استیضاح/ ترامپ: ایران تمایل دارد توافق کند
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

در شرایط برابر، با آمریکا مذاکره می‌کنیم/ ۴ وزیر پزشکیان در نوبت استیضاح/ ترامپ: ایران تمایل دارد توافق کند

این صد و سی و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۲۶ آبان ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
علیرضا قسیمی: رویای رضا قطبی «مرکزیت آسیا شدن رادیو و تلویزیون ایران» بود/ محمد هاشمی پروژه ساختمان شیشه‌ای را زنده کرد/ اوایل انقلاب مجاهدین خلق نفوذ زیادی در رادیو و تلویزیون داشتند
گفت‌وگوی دیدار در نخستین برنامه «پشت صحنه» با مجری پروژه ساختمان شیشه‌ای

علیرضا قسیمی: رویای رضا قطبی «مرکزیت آسیا شدن رادیو و تلویزیون ایران» بود/ محمد هاشمی پروژه ساختمان شیشه‌ای را زنده کرد/ اوایل انقلاب مجاهدین خلق نفوذ زیادی در رادیو و تلویزیون داشتند

ساختمان شیشه‌ای سازمان صدا و سیما، به‌عنوان نخستین بنای مدرن رسانه‌ای خاورمیانه که نماد بلندپروازی‌های این سازمان است، در تاریخ ۲۶ خرداد ۱۴۰۴ و در جریان «جنگ ۱۲روزه» مورد هدف حملات هوایی اسرائیل...
علی جمالیان: با بهره‌گیری از تکنولوژی روز کمترین آسیب به بیمار وارد می‌شود/ درمان‌های نوین در صدر علم پزشکی امروز
گفت‌وگوی دیدارنیوز در برنامه «میهمان من» با یک متخصص و جراح قلب

علی جمالیان: با بهره‌گیری از تکنولوژی روز کمترین آسیب به بیمار وارد می‌شود/ درمان‌های نوین در صدر علم پزشکی امروز

علی جمالیان، فوق تخصص و جراح قلب در برنامه «میهمان من» از درمان‌های نوین که این روز‌ها طرفداران زیادی هم دارد گفت.
یکی از جاذبه‌های اصلی گردشگری جزیره به نابودی نزدیک‌تر شد

کمر کشتی یونانی «کیش» شکست/ رسانه دولت بازهم یاد «گذشته» افتاد

طبق آخرین تصاویری که از کشتی یونانی «کیش» منتشر شده، کمر این کشتی معروف شکسته و یک قدم دیگر به نابودی نزدیک‌تر شده است.

کد خبر: ۱۶۵۵۴۶
۱۷:۵۸ - ۲۷ ارديبهشت ۱۴۰۳

کمر کشتی یونانی «کیش» شکست +ویدیو

دیدارنیوز: کشتی یونانی یکی از جاذبه‌های اصلی گردشگری جزیره کیش است که آوازه آن شهرت جهانی دارد؛ طبق آخرین تصاویر از آن، کمر این کشتی معروف شکسته و یک قدم دیگر به نابودی نزدیک‌تر شده است.

ایرنا رسانه دولت نوشت: «کشتی یونانی در سال ۱۳۲۲ توسط شرکت «ویلیام همیلتون» در گلاسکو ساخته شد؛ وزن آن در هنگام ساخت هفت هزار و ۶۱ تن و طول آن نیز ۱۳۶ متر بوده است. این کشتی پس از دست به دست شدن بین مالکان مختلف، در نهایت به یک فرد یونانی فروخته شد.

مسئله این است که آیا اصلا فرصتی برای احیا باقیست؟ یا نفس‌های عروس به گل نشسته کیش در یک غفلت سرنوشت ساز طی دهه گذشته، سال‌ها پیش ایستاده و امروز همگان از خاکسپاری آن واهمه دارند؟ گفته می‌شود که این کشتی برای اولین بار در سال ۱۹۴۳ میلادی (معادل با سال ۱۳۲۵ شمسی) توسط وزارت حمل و نقل جنگ در لندن خریداری و نام «امپایر ترومپت» گرفت.

داستان‌های زیادی از جمله غرق تعمدی برای دریافت غرامت از بیمه یا عشق ناخدای کشتی به یک دختر ایرانی در مورد کشتی یونانی مطرح است، اما علت به گل نشستن کشتی همچنان در پرده‌ای از ابهام قرار دارد.

الماسی که دودستی به خاک سپرده می‌شود

مدتی پیش قرار بر این بوده که این کشتی به عنوان یکی از نماد‌های اصلی گردشگری کیش، بازسازی و پذیرای گردشگران در عرشه کشتی باشد؛ اما در سایه بی توجهی‌ها و وعده‌های عملی نشده برای احیای آن، پیکر به گل نشسته آن نابود شد تا شمارش معکوس برای از بین رفتن این اثر مهم گردشگری آغاز شود.

به نقل از ایرنا، پیگیری‌ها حاکی از آن است که به دلیل تعلل در جلوگیری از نابودی و احیای این کشتی، نه تنها دیگر امیدی برای حفظ آن نیست بلکه برنامه‌ای نیز در این راستا تعریف نشده است؛ هرچند مدیران گردشگری امروز جزیره کیش به توضیحات کلی در مورد آغاز مطالعات مربوط به احیای این کشتی اکتفا می‌کنند، اما مسئله این است که آیا اصلا فرصتی برای احیا باقیست؟ یا نفس‌های عروس به گل نشسته کیش در یک غفلت سرنوشت ساز طی دهه گذشته، سال‌ها پیش ایستاده و امروز همگان از خاکسپاری آن واهمه دارند؟

در دنیایی که همین بیخ گوشمان شهر «وان» ترکیه با ساخت چند المان گربه بدون هیچ قدمت تاریخی و داستان سرایی در مورد آن، سالانه هزاران گردشگر جذب می‌کند، قطع یقین کشتی یونانی الماسی بود که در لابه لای ندانم کاری‌های دولت‌های گذشته، دو دستی به خاک سپرده شد.

شاید سرنوشت تلخ این کشتی شاید یک عشق نیمه تمام باشد؛ عشقی که حتی پیکر به گل نشسته آن نیز گردشگرانی از سراسر جهان را برای دیدن غروب دل انگیز خورشید به کنارش فرا می‌خواند.»

به گزارش دیدارنیوز، ایرنا خبرگزاری دولت که صبح تا شب در حال تولید خبرهای خوش و تولید دستاورد برای دولت سیزدهم است، به این موضوع اشاره نکرده که در سه سال اخیر (دوران رئیسی) چرا اقدامی برای نجات و احیای این جاذبه گردشگری انجام نشده است و همچنان مشکلات را به گردن دولت سابق و سابق‌ها می‌اندازد. رسانه دولت همچنین می‌تواند قیمت‌های امسال را با یک دهه اخیر (دوران قبل از رئیسی) مقایسه کند و عددهای درشت‌تر و جدیدتر را ببیند.

مطلب مرتبط:

شکست وعده مبارزه با فساد؛ «ساداتی‌نژاد» کیست؟

پایگاه اجتماعی «رئیسی» آسیب جدی دیده/ برخورد متفاوت صداوسیما در دو دولت را ببینید

انتقاد مراجع تقلید از گرانی در دولت سیزدهم

آیت‌الله نوری همدانی خطاب به رئیسی؛ هر کجا می‌روید، مردم‌ از گرانی و سختی زندگی می‌گویند

دولت «رئیسی» واژه ناکارآمدی را به کارآمدی تغییر داده است

منبع: ایرنا
ارسال نظرات