تیتر امروز

اعتراضات اقتصادی آری، ایجاد ناامنی نه!/ عدم توافق نتانیاهو و ترامپ برای اقدام نظامی علیه ایران/ پزشکیان: دیگر دلار ۲۸۵۰۰ تومانی به کسی نمی‌دهیم
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اعتراضات اقتصادی آری، ایجاد ناامنی نه!/ عدم توافق نتانیاهو و ترامپ برای اقدام نظامی علیه ایران/ پزشکیان: دیگر دلار ۲۸۵۰۰ تومانی به کسی نمی‌دهیم

این صد و چهل و چهارمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۱۱ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
از جنگ ۱۲ روزه تا آتش بس در غزه/ ترامپ با قدرت برگشت
دیدار آنچه در سال ۲۰۲۵ اتفاق افتاده را بررسی می‌کند

از جنگ ۱۲ روزه تا آتش بس در غزه/ ترامپ با قدرت برگشت

دیدارنیوز در اولین روز سال ۲۰۲۶، نگاهی گذرا به آنچه در سال میلادی ۲۰۲۵ که گذشت، انداخت که البته ناگفته پیداست ماجرای تجاوز نظامی اسرائیل به خاک ایران مهمترین اتفاق در سال گذشته بود.
سید مرتضی افقه: ذخایر ارزی دولت پس از ۸ سال تحریم به شدت کاهش یافته/ بخشی از افزایش مکرر نرخ ارز، ناشی از سایه جنگ بر کشور است/ برخورد احترام‌آمیز رئیس‌جمهور با معترضین، اتفاق خوبی است، اما امیدوارم خیلی دیر نشده باشد/ آمدن همتی به بانک مرکزی، تاثیر زیادی در میان‌مدت به دنبال نخواهد داشت
در گفت‌و‌گوی دیدار با یک اقتصاددان مطرح شد

سید مرتضی افقه: ذخایر ارزی دولت پس از ۸ سال تحریم به شدت کاهش یافته/ بخشی از افزایش مکرر نرخ ارز، ناشی از سایه جنگ بر کشور است/ برخورد احترام‌آمیز رئیس‌جمهور با معترضین، اتفاق خوبی است، اما امیدوارم خیلی دیر نشده باشد/ آمدن همتی به بانک مرکزی، تاثیر زیادی در میان‌مدت به دنبال نخواهد داشت

استاد اقتصاد دانشگاه شهید چمران اهواز در گفت‌و‌گویی با دیدارنیوز گفت: پزشکیان به عنوان میراث‌دار خرابکاری دولت قبل وارد عرصه شد، اما سعی داشت که با مردم همراهی داشته باشد. این برخورد احترام‌آمیز...
سفر دولت به مازندران

رئیسی خطاب به کارگران: در حال ناامید کردن دشمنان هستید

ابراهیم رئیسی، رئیس‌جمهور کشورمان در جشن احیای ۳۹۵ واحد تولیدی مازندران، خطاب به کارگران و مدیران گفت: شما کارگران و مدیران به تعبیر رهبر فرزانه انقلاب اسلامی سربازان و افسران میدان اقتصاد هستید که با کار و تلاش و فعالیت در حال ناامید کردن دشمنان و امیدوار کردن دوستان و دوستداران انقلاب هستید.

کد خبر: ۱۶۵۵۳۰
۱۱:۳۱ - ۲۷ ارديبهشت ۱۴۰۳

رئیسی

دیدارنیوز: رئیس جمهور با اظهارامیدواری نسبت به اینکه گام‌های بعدی در مسیر احیای واحد‌های تولیدی و رونق بیشتر یافتن واحد‌های احیا شده محکم و استوار برداشته شود، گفت: امیدوارم با تلاش‌های صورت گرفته و میدان دادن بیشتر به بخش‌های خصوصی و تعاونی بتوانیم در راستای تحقق جهش تولید کارنامه قابل قبول و قابل ارائه‌ای خدمت مقام معظم رهبری داشته باشیم.

سید ابراهیم رئیسی در ادامه برنامه‌های دومین سفر دولت به استان مازندران، در مراسم جشن احیای ۳۹۵ واحد تولیدی و صنعتی استان مازندران ضمن تبریک دهه کرامت، از حضور در مراسم جشن احیای این واحد‌های تولیدی و صنعتی به دست توانای کارگران و تدبیر مدیران ابراز خرسندی کرد و گفت: در بازدید قبلی ما از این کارخانه در کمال تاسف شاهد آن بودیم که این واحد و بسیاری واحد‌های تولیدی به دلایلی که اینجا مجال بیان آن‌ها نیست، تا مرز تعطیلی و بعضا تعطیلی کامل پیش رفته بودند.

رئیس جمهور با اشاره به گلایه‌های مطرح شده از سوی کارگران دلسوز این واحد تولیدی نسبت به بی‌توجهی به تولید داخلی و واردات بی‌رویه در بازدید قبلی خود افزود: در بازدیدی که از نمایشگاه برپا شده از غرفه‌های برخی واحد‌های احیا شده داشتیم، تاریخ تعطیلی آن‌ها سال‌های دهه ۹۰ و احیای آن‌ها سال‌های ۱۴۰۱ و ۱۴۰۲ عنوان شده بود.

رئیسی همچنین با اشاره به گفتگوی خود با مسئولان برخی از این غرفه‌ها و تشریح برنامه‌ها و اهداف آن‌ها برای افزایش تولید و تعداد کارگران خود اظهار داشت: بنا به گفته مسئولان برخی از این واحد‌ها تولیدات آن‌ها استانداردسازی و تجاری‌سازی شده و صادرات را نیز آغاز کرده‌اند که این‌ها مایه خرسندی است.

رئیس جمهور با اشاره به زمینه‌های متنوع مصرف کاغذ و قدردانی از تلاش‌های صورت گرفته از سوی همه دست‌اندرکاران احیای این واحد‌ها تصریح کرد: شما کارگران و مدیران عزیز به تعبیر رهبر فرزانه انقلاب اسلامی سربازان و افسران میدان اقتصاد هستید که با کار و تلاش و فعالیت در حال ناامید کردن دشمنان و امیدوار کردن دوستان و دوستداران انقلاب هستید.

رئیسی اضافه کرد: امروز شما کارگران و مدیران عزیز واحد‌های تولیدی در سنگر تولید برای استقلال اقتصادی و تحقق اقتصاد مقاومتی تلاش می‌کنید تا با افزایش و رونق تولید اقتصاد را قوی کرده و اجازه ندهید تکانه‌ها اقتصاد کشور را تکان دهد و آنچه امروز برای آن جشن گرفته‌ایم مصداق همین تلاش‌ها و مجاهدت‌ها است.

رئیس جمهور خاطرنشان کرد: همانگونه که رهبر معظم انقلاب اسلامی تاکید دارند، راه‌حل اصلی رشد اقتصاد کشور رونق تولید است و شما تلاشگران این عرصه هستید. روزگاری پدران، برادران و بعضی از خود شما در سنگر دفاع از خاک میهن مجاهدت و ایثار کردید و امروز در سنگر روشن نگه داشتن چراغ تولید و رشد اقتصاد برای ناامید کردن دشمن مجاهدت می‌کنید.

رئیسی با قدردانی از حمایت‌ها و تلاش‌های وزیر صنعت، معدن و تجارت و نیز رئیس و مسئولان ستاد احیای واحد‌های تولیدی راکد و اظهارامیدواری نسبت به اینکه گام‌های بعدی در مسیر احیای واحد‌های تولیدی و رونق بیشتر یافتن واحد‌های احیا شده محکم و استوار برداشته شود، گفت: امیدوارم با تلاش‌های صورت گرفته و میدان دادن بیشتر به بخش‌های خصوصی و تعاونی بتوانیم در راستای تحقق جهش تولید کارنامه قابل قبول و قابل ارائه‌ای خدمت مقام معظم رهبری داشته باشیم.

رئیس جمهور با اشاره به ظرفیت‌های متنوع و متعدد استان‌های شمالی از جمله مازندران و با بیان اینکه احیای هر واحد تولیدی مثل کارخانه چوب و کاغذ مازندران در کنار احیای فرصت‌های شغلی مستقیم، چند برابر فرصت شغلی غیرمستقیم نیز ایجاد می‌کند، اظهار داشت: امیدوارم در سفر و دیدار بعدی ما از مازندران شاهد رونق بیشتر تولید و صنعت در کنار کشاورزی استان باشیم.

ارسال نظرات
امروز جمعه ۱۲ دی
امروز جمعه ۱۲ دی
امروز جمعه ۱۲ دی
امروز جمعه ۱۲ دی