تیتر امروز

آمریکا: ترامپ آماده مذاکره با ایران/ عراقچی: هر لحظه ممکن است جنگ از سر گرفته شود/ واکنش شورای نگهبان به درخواست رفراندوم میرحسین موسوی
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

آمریکا: ترامپ آماده مذاکره با ایران/ عراقچی: هر لحظه ممکن است جنگ از سر گرفته شود/ واکنش شورای نگهبان به درخواست رفراندوم میرحسین موسوی

این صد و چهارمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
«ال‌پی‌جی؛ فرصت یا تهدید؟ دو روایت متضاد از یک تصمیم ملی»
در مناظره دیدار اقتصادی مطرح شد:

«ال‌پی‌جی؛ فرصت یا تهدید؟ دو روایت متضاد از یک تصمیم ملی»

در مناظره جدید دیدار اقتصادی، مجید شفیع‌پور، مدرس دانشگاه تهران و منتقد ورود LPG به سبد سوخت، و احمدرضا غلامی، نایب رییس هیات مدیره انجمن صنفی گاز مایع ایران به عنوان موافق و حمید یزدانیان به...
ستاره حجتی: ۱۵ سال است که زنگ خطر در حوزه آب به صدا درآمده، اما کسی نشنید/ مدیریت بحران آب هزینه اقتصادی اجتماعی دارد/ خودکفایی کشاورزی برای ایران اشتباه بود
گفت و گوی دیدار با یک کارشناس حوزه آب:

ستاره حجتی: ۱۵ سال است که زنگ خطر در حوزه آب به صدا درآمده، اما کسی نشنید/ مدیریت بحران آب هزینه اقتصادی اجتماعی دارد/ خودکفایی کشاورزی برای ایران اشتباه بود

شرایط بحرانی آب در کشور دیدارنیوز را برآن داشت تا در سلسله گفت و گوهایی این موضوع مهم را به بحث و بررسی بنشینیم و راهکارهای متخصصان و کارشناسان را مطرح کنیم.

پاسخ برهانی به اظهارات وزیر درباره برهنه‌شدن یک زن و اقدام مامور

محسن برهانی، وکیل دادگستری در پاسخ به اظهارات احمد وحیدی، وزیر کشور در مورد ماجرای بحث‌برانگیز برخورد یک مامور با یک زن، نوشت: آقای وزیر کشور، متاسفانه یا خوشبختانه ما کور نیستیم و می‌بینیم و فرق «برهنه کردن توسط خود» و «برهنه کردن توسط دیگری» و «برهنه شدن در درگیری» را می‌فهمیم. شما فیلم تقطیع‌نشده را نشان بدهید تا ملت ببینند و قضاوت کنند.

کد خبر: ۱۶۵۴۷۵
۱۴:۰۹ - ۲۶ ارديبهشت ۱۴۰۳

پاسخ برهانی به اظهارات وزیر درباره برهنه‌شدن یک زن و اقدام مامور

دیدارنیوز: یک وکیل دادگستری به اظهارات احمد وحیدی، وزیر کشور درباره ماجرای بحث‌برانگیز و جنجالی برخورد یک مامور با یک زن پاسخ داد.

محسن برهانی در صفحه اجتماعی خود نوشت: «آقای وزیر کشور، متاسفانه یا خوشبختانه ما کور نیستیم و می‌بینیم و فرق «برهنه کردن توسط خود» و «برهنه کردن توسط دیگری» و «برهنه شدن در درگیری» را می‌فهمیم.

شما فیلم تقطیع‌نشده را نشان بدهید تا ملت ببینند و قضاوت کنند. راستی، قانونا نمی‌توانید از فیلمبرداری جلوگیری کنید.»

به گزارش دیدارنیوز، وزیر کشور درباره درگیری یک مامور با یک زن گفته بود: بحث کلی این است که طبیعی است در هر کاری اگر هر ماموری تخلفی کند، با او برخورد شود، اما آنچه که شنیدم در فضای مجازی راجع به یک مورد خاص پخش شده، اتفاقا در این مورد خاص آنچه که توسط عزیزان فراجا اتفاق افتاده این بوده که خانمی که به او تذکر داده شده، ضمن مقاومت در برابر اجرای قانون، اقدام به برهنه کردن خود کرده که نیروی انتظامی با پتویی ایشان را جمع کرده و طبق ضوابط عمل کرده است، اما آنچه از این اتفاق رسانه‌ای شده طوری دیگری بوده است.

پاسخ برهانی به اظهارات وزیر درباره برهنه‌شدن یک زن و اقدام مامور

مطلب مرتبط:

وزیر کشور: منظور از حماسه کل انتخابات بود/ یک زن برهنه شد، مامور پتو انداخت!

واکنش یک وکیل به ماجرای قتل مهران سماک؛ «پویشی مفتضح»

ارسال نظرات
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی : ۰
غیر قابل انتشار : ۰
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۲۹ - ۱۴۰۳/۰۲/۲۶
0
0
خدا رحمت کند سعدی «علیه الرحمة» را! که می فرماید: گر نباشد چوب تر فرمان نبرد گاو و خر! و یا همان طور که اغلب سگ های پر سر و صدای گله، وقتی گرگ نزدیک گله می شود و یا به گله می زند از ترس حتی واق واق هم نمی کنند و فرتری می شوند! البته این مطلب دو سویه است، سویه اول جای خود، اما در خصوص سویه دوم؛ کفتاران حاکمیت متفاوت از کارگزاران واقعی و متخصصین، مدیران مدبر واقعی، کارشناسان، اهل فن و حرفه، مامورین و عاملان به قوانین رسمی، عقلی، شرعی، منطقی و عرفی جامعه هستند! کفتار جماعت به حسب ذات خبیث و کفتاری شان فقط و فقط از دندان تیز واهمه دارند و اصلا و ابدا، اهل گفتگو، منطق و قوانین واقعی و عقل و شرع نیستند فقط به ظاهر فریبنده این این حقایق و اصول حهت عوام فریبی، تمسک می جویند تا اهداف دون و شیطانی و پلید خود را دنبال نمایند و در اصل با ذات، باطن و اصل این حقایق و اصول کاملاً بیگانه هستند! از جمله همین امر عفاف و حجاب! که این امر نورانی و الهی اسباب قمار سیاسی و حاکمیتی جریان قدرت و حاکمیت قرار گرفته است و اصلا و ابدا با ذات نورانی و الهی این امر مقدس کاری ندارند در واقع اصلاً اعتقاد به اصل و باطن این امر مقدس ندارند و این امر نورانی و الهی را نمی فهمند!!! این جماعت فقط نیاز به دندان تیز دارند که زینگ زینگ کنان به چاردیواری های های خود برگردند و چوب حراج به زحمات بی شائبه و خدمات بی سابقه بدنه خدوم و زحمت کش، سازمان های اجتماع نهاد و قانون پایه(نیروی انتظامی و بسیج واقعی) نزنند!!!
امروز دوشنبه ۱۳ مرداد
امروز دوشنبه ۱۳ مرداد
امروز دوشنبه ۱۳ مرداد
امروز دوشنبه ۱۳ مرداد